Mamici de noiembrie-decembrie(13)
Raspunsuri - Pagina 19
oanab125 spune:
ali, inainte de a lua o hotarare, mergi la un alt medic
am patit si eu ceva asemanator in ianuarie. am avut acelasi diagnostic: amenoree secundara.am avut doar teste negative, dar culmea, simptome de sarcina. tot timpul am avut un cui, ca nu am facut un ecograf. am luat duphaston 5 zile, dupa o saptamana mi-a venit, dar cu niste cheaguri, pielite.
asta e, sa am o sarcina usoara acum. dar ma mai gandesc ca era mai bine sa fi facut un ecograf.
sa iti dea dumnezeu sanatate!
6+
vine bebe 2 
Ali_bia spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
ali, eu zic sa mai incerci si la alt dr.
daca era extrauterina ma gandesc ac aveai dureri si sangerari, nu??
dana, dupa cat timp mai pot lua ink un NO SPA ??
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!11+
creste bebe...
poza eco bb 8 +
Nici ea nu stie daca am avut extrauterina....
pur si simplu sunt "curata"prin inauntru......
....ma intrebat daca am luat ceva pastile atunci cand am facut testul"pozitiv"
de ce nu mi-a iesit pozitiv atunci dupa intarziere si mi-a iesit dupa aproape 20 zile la intarziere?
De ce DOAMNE!!!!!!
oana_r spune:
chiar asa ali.mai fa un test.
imi pare foarte rau de ce ti se intampla.
12+ si matei 
bebe2 
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
Ali_bia spune:
quote:
Originally posted by oanab125
ali, inainte de a lua o hotarare, mergi la un alt medic
am patit si eu ceva asemanator in ianuarie. am avut acelasi diagnostic: amenoree secundara.am avut doar teste negative, dar culmea, simptome de sarcina. tot timpul am avut un cui, ca nu am facut un ecograf. am luat duphaston 5 zile, dupa o saptamana mi-a venit, dar cu niste cheaguri, pielite.
asta e, sa am o sarcina usoara acum. dar ma mai gandesc ca era mai bine sa fi facut un ecograf.
sa iti dea dumnezeu sanatate!6+
vine bebe 2
Si pana la urma era sarcina? sau amenoree....?
De ce DOAMNE!!!!!!
Ali_bia spune:
STITI din ce cauza am amenoreea asta?
Pt ca eu timp de 2 ani am luat anticonceptionale si in dec am facut pt prima data intrerupere,de tot,
....si, cica din cauza asta am dereglarea asta "puternica"
De ce DOAMNE!!!!!!
oanab125 spune:
fa un test de sange, daca poti
asa e cel mai sigur
sint tot felul de explicatii, la mine a fost un chist si de asta nu mi-a mai facut un ecograf si mi-a pus direct diagnosticul
6+
vine bebe 2
alfa_anca spune:
Buna burtici!
Dupa ce cu greu am reusit sa recuperez din urma, vreau si eu sa urez BUN VENIT noilor gavidutze, sa fie sanatose si sa aibe sarcini usoare si bebei la termen.
Felicitari celor ce au reusit sa isi vada bebelul/bebeii la ecograf, ma bucur pt voi fetelor, ca stiu cat de frumos si de emotionant poate fi.
Eu am o pb : ma mananca sfarcurile (mai rau ala stang). Imi vine sa ma scarpin intr-una. Se mai confrunta cineva cu asa ceva?? E cumplit si mai ales sa te apuce in timpul zilei la servici cum sunt eu acuma.
Va pup.
Anca
11+
oanab125 spune:
pe mine nu ma mananca sfarcurile, in schimb ma dor groaznic sanii, au crescut si trebuie sa-mi iau alt sutien
6+
vine bebe 2
bb_yasmi spune:
nu imi raspunde nimeni??? la cat timp pot lua a doua NO SPA ??? plsss
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
11+
creste bebe...
poza eco bb 8 +