***LA REDOUTE(20)***
Raspunsuri - Pagina 4

vl-ad spune:
Aseara am incercat si eu mai multe coduri , iar dupa cateva incercari mi-au golit cosul
Astazi am primir un mail de la ei in care imi spuneau :Votre panier arrive à expiration
Mi-au mai dat si un cod 29378
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

addya spune:
draga AYLLA,
chestia cu moda e relativa.
Pe mine nu m-a mai avantajat moda de ani buni, am o conformatie in X a corpului care ma face sa nu-mi gasesc decat ffff greu haine frumoase care sa-mi vina bine. Plus k dincolo de ce culori etc se poarta anul acesta trebuie sa tinem cont si de culorile care ni se potrivesc la ten, ochi, par etc.
mie mi se pare mult mai important ca o haina sa imi vina MIE bine si sa ma avantajeze la silueta decat sa fie sau nu la moda.
De exemplu mi-am luat de pe LR niste tricouri splendide bleu, turcoaz, fuchsia, de o lungime care ma avantajeaza foarte mult pt ca imi ascund burta si aripioarele. Eu am parul negru, fata alba si ochi albastru-verzui. Cand am pus unul din tricourile alea pe mine vreau sa-ti spun sincer ca o gramada de tipi s-au uitat dupa mine pe strada.
Chestia asta a valorat enorm pt mine, care sunt si la o varsta (38). Asa ca sincer vorbind, mi se cam rupe mie ca se poarta nush ce nuante de galben si portocaliu in care nu arat asa de bine ca in albastru-verde-rosu/roz.
Cat despre calitatea hainelor achizitionate, sunt f. multumita.
Si nu mai intru in detalii la ce preturi am vazut in oras aceleasi haine de pe LR (aici ma refer la firme mari, Nike, Adidas etc).
Nu-i cu nici o suparare ce-ai zis tu, e normal ca proprietar de magazin sa cauti si sa fii la curent cu tot ce e trendy, atata doar ca de vreo 10 ani incoace, daca nu ai cca1.70 si max. 60 kg, esti out in viziunea creatorilor de moda.
hai k m-am placintit in expunerea punctului de vedere...sper k nu v-am plictisit.
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

giliola spune:
quote:
Originally posted by miki68
Iasi, capitala modei
cristina d.
sigur ca da!...capitala modei de provincie, doar si acolo se organizeaza un festival de moda, ca si in bucuresti...numai ca nu-mi place mie moda asta...si eu prefer sa fiu demodata si sa aleg calitatea, in detrimentul luciului si al sclipiciului...

claujro spune:
Eu sunt chiar o persoana clasica cu tendinte puternice spre demodata. Nu m-as imbraca in veci intr-o culoare doar pt ca se poarta, nu mi-as pune buline, dungulizte sau cerculetze doar pt ca se poarta, nu mi-au placut de nici o culoare pantofii de anul trecut si ca atare nu mi-am cumparat nici o pereche doar pentru ca se poarta.
Ah, ce bine ma simt asa demodat cum sunt si imbracata de la solduri!!!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

AYLLA spune:
nu ma mai intereseaza sa trimit mesaje pe acest forum unde este permisa discriminarea participantilor la discutii in functie de zona de unde provin

claujro spune:
Pace!!!
Acum sa revenim la ale noastre. De-abia astept tricourile sotzului...v-am zis ca am dat-o in bara cu o culoare..nu stiu pe ce am apasat si am comandat unul turcoaz . Cred ca-l facem cadou. Am emotii si pt ca am comandat pe adresa si numele tatalui meu, sper sa nu fie probleme.

addya spune:
eu am luat asta cu 5 eur...
http://www.laredoute.fr/vente-big-t-brode.aspx?productid=324104089&documentid=346107&categoryid=23111541&single=&hasnext=1&hasprev=1
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

miki68 spune:
quote:
Originally posted by giliolaquote:
Originally posted by miki68
Iasi, capitala modei
cristina d.
sigur ca da!...capitala modei de provincie, doar si acolo se organizeaza in festival de moda, ca si in bucuresti...numai ca nu-mi place mie moda asta...si eu prefer sa fiu demodata si sa aleg calitatea, in detrimentul luciului si a sclipiciului...
Hai ma, ca am "vizionat" de vreo doua ori (in ani diferiti) festivalul modei organizat de madam Schroter si trebuie sa recunosc ca inafara kilotilor si body-urilor de la Jolidon nu mi-a placut nimic. Moda pt. anorexice si ciudate. Vorba lu' nea Nicu Vacaroiu: parerea mea! Iar in magazine si malluri aceleasi lucruri ca peste tot in tara: scumpe si proaste sau bune/frumoase la preturi astronomice. Perioadele de reduceri ma mai salveaza.
cristina d.

claujro spune:
Da mai, tocmai v-am spus ca la Mall Plazza baschetii Timberland sunt 6 milioane si ceva, un tricou 1 milion si jumate... De-aia prefer sa iau de pe LR cu 18 euro/ tricou Timberland... !

nepotzica spune:
doamnelor, am si eu o intrebare: cum e cu marimile? se potrivesc? cele de la quelle nu erau reale, astea sunt exact cele din tabel?
ma masor si comand?