***LA REDOUTE(20)***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bmona spune:

Buna ziua din nou!

A comandat cineva produse Levi's de pe acest site: http://www.jeans-online.pl ?

Spun ca livreaza si in Romania - http://www.jeans-online.pl/shipping.php.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ce parere aveti de www.laredoute.fr/vente-la-blouse-imprimee.aspx?productid=324094317&documentid=321407&categoryid=23605542&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">
La blouse imprimée

Edit: 100% poliester, no thanks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Tara arde si baba se piaptana ...Dar eu tot va iubesc!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

mi se pare d'aia in care transpiri....

am o senzatie tare cretina cu LR-ul de cand nu mai primesc mail de confirmare de la ei, cu toate ca in suivi apare comanda ok....

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Mada,te rog frumos trimite-mi si mie parola la adresa madachan2002@yahoo.com .

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

tara ardeeeeeeeeeeeeeeeeee
yo ma pieptan.
cum vi se pare asta?
http://www.laredoute.fr/vente-le-debardeur-active-wear.aspx?productid=324105273&documentid=414707&categoryid=22899678&single=&hasnext=1&hasprev=1

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

m-as pieptana si eu dar mi s-a facut parul valvoi de nervi cand vad ca imi goleste instant cosul cand aplic cod de reducere.

Si trebuia sa dau comanda asta de ieri....si n-am reusit nici acum.La pret intreg nu vreau sa le iau,din moment ce am un cod bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu inca ma gandesc ca amenintarile Sabinei sunt relativ nefondate, asa...sa zica si ea ceva.
Eu cum spuneam mi-e si jena deja. La comanda din 15 deja a operat, a scos-o din suivi si imi apare iar ca si comanda in 19, deci e a 3-a oara cand imi trimite coletul ala (o bluza si un corsar). Ea e de buna credinta, metoda de expeditie e paguboasa.
Deci acum astept: 21 martie, 8,13 si 19 aprilie
EDIT: vreau si eu userul si parola.
Poze

Mergi la inceput

jasmine, ce cod incerci? poate am vreunul similar care nu-ti mai goleste cosul...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan

Mergi la inceput

fetelor, m-am uitat un pic la extensiile de sit ale LR
vad ca e lucrat cu asp, ceea ce inseamna ca e facut si optimizat pt platforma Microsoft, implicit Internet Explorer.
Eu folosesc IE cu ultimile update-uri la zi shi MIE NU IMI GOLESTE COSUL...nici dupa 6-7 coduri bagate.

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan

Mergi la inceput