***LA REDOUTE(20)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!

ia uitati aici:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=98692

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

moama, nu ma mai pot opri din plans....

ia sa va supun eu atentiei ce ma roade...
am dat o comanda de pe contul sotului dar n-am fost atenta la banii de pe card, nu aveam decat vreo jumate din suma si in suivi imi apare un mesaj precum ca comanda a fost luata in considerare in data de 17 shi articolele vor aparea in curand... eu sper sa mi se incarce cardul azi/maine ca tot astept sa-mi intre niste banutzi.

sa mai astept sa vad dcaca imi iau astia comanda sau sa o mai dau odata de pe contul meu?? (sunt articole nereduse, as putea sa bag codul ala cu 15 eur shi ceas barbatesc).......

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Buna dimineata demodatele mele dragi!
I-am zis sotului ca diseara avem sedinta foto si sa faca bine sa ma pozeze in ipostaze care sa ma avantajeze, sa moara de ciuda trendsetter-ele de la dts. Vreau si eu parola, pina deseara sa va admir pe voi cele care ati incarcat deja poze.
Acu' va poop. Ma intorc la treaba ca's la birou (in Iasi-capitala modei)

cristina d.

Mergi la inceput

Mai, eu nu inteleg - copiii astia francezi nu poarta ciorapei primavara la fusta sau rochie? Vreau sa iau niste dresuri ptr Ilinca si au disparut cu totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Am modificat lista in mod corespunzator, am trecut acolo si adresa contului comun, parola v-o dau pe PM Si ptr ca suntem la capitolul lista, daca mai aveti alte sugestii cum sa modificam/imbunatatim lista le astept

Miki pai da, tie-ti da mana sa stai la birou..ca deh..esti in capitala modei..ce te invidiez

Feli super tare linkul, cum de l-ai gasit??

Toate ca toate, din cauza noastra pierde DC un trend setter veritabil

Addya io zic ca nu mai apar produsele, cum sa apara daca nu ai avut bani pe card? Ce crezi ca fac ei o selectie din ce ai comandat tu si ptr care iti ajungeau banii?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

pai nu-mi ajungeau pt nimik...
ideea e daca umplu cardul sa nu imi ia banii si pt comanda aia si pt cea noua pt ca sunt aceleasi produse.....plus ca eu i-am intrebat asta (de pe sit) si nu am primit nik de la ei, nici macar confirmarea aia ca intrebarea mea a fost intregistrata si voi primi un raspuns in curand...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Pai daca pui exact suma care trebuie platita n-au ce sa-ti mai in plus ptr ailalta. Io numai asa fac de cand cu blocatul banilor atunci

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Donsoara AYLLA vad ca a avut treaba aseara...sa-si modifice fiecare mesaj de pe forum cu unul de protest, ia vedeti in urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nici macar nu a avut curajul sa-si asume cuvintele...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madau

Donsoara AYLLA vad ca a avut treaba aseara...sa-si modifice fiecare mesaj de pe forum cu unul de protest, ia vedeti in urma

Si nu numai aici, ci peste tot pe DC

Mergi la inceput