pt mamici de baieti si nu numai...
Fetelor,am si eu o nedumerire!Cum ar trebui sa arate penisul unui baietel?Am baiat de 2 anisori si are pe penis parca o umflatura intr`o parte.M`am uitat si la sotz
si arata cam la fel.Nu stiu,oare nu ar trebui sa fie neted,fara nici o deformatie pe el?Am fost cu el la dr.,mi`a zis ca ar fi un chist de smegma,dar sincer,ma indoiesc,pt ca nu pare a fi asa ceva.Umflatura e moale la palpare,nu are vreo alta culoare mai ciudata,nici nu doare.Voi ce credeti.M`ar ajuta f mult niste pareri.Oricum,am sa mai merg la alt medic,dar pana atunci...astept raspunsurile voastre.Va multumesc si
voua si
Raspunsuri
Ana68 spune:
Eu inca nu am mai auzit de o astfel de situatie,insa in general anumite "imperfectiuni" se mostenesc genetic.
ca exemplu:primul meu sot avea o pata maronie pe...smecherie,pata care o au si ceilalti doi frati ai lui si tatal lor...M-am uitat la baiatul meu,sa vad daca el a mostenit acea pata si copilul nu o are.
Probabil ca o alta investigatie medicala te va linisti si poate ca si o biopsie,daca se impne o analiza a problemei,n-ar fi rau de faut.afta si multa sanatate!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
sirimie spune:
Si sotul ce parere are?
Banuiesc ca baietelul nu e decalotat, tot ce se poate sa se fi strins smegma.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
florentza spune:
quote:
Initial creeata de nnadiaa
Am fost cu el la dr.,mi`a zis ca ar fi un chist de smegma,dar sincer,ma indoiesc,pt ca nu pare a fi asa ceva.Umflatura e moale la palpare...
In primul rand cred ca medicul are dreptate...eu stiu ca un chist inseamna o umflatura (un spatiu) plin cu lichid...deci, e normal sa fie moale (nu tare)
Florentza
si Alexandru
1 an si 10 luni" Femeia se realizeaza prin casnicie si devine fericita prin maternitate"
ligia13 spune:
quote:
Originally posted by Ana68
ca exemplu:primul meu sot avea o pata maronie pe...smecherie,pata care o au si ceilalti doi frati ai lui si tatal lor...
Offtopic : de unde sti?

Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by ligia13quote:
Originally posted by Ana68
ca exemplu:primul meu sot avea o pata maronie pe...smecherie,pata care o au si ceilalti doi frati ai lui si tatal lor...
Offtopic : de unde sti?
Eusi Raducu
(22.04.2005)
Pai i-o fi zis sotul, ca doar nu te gandesti ca i-ar fi controlat in pantaloni pe domnii mai sus mentionati.

Elle_seb
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
vl-ad spune:
quote:
Originally posted by florentzaquote:
Initial creeata de nnadiaa
Am fost cu el la dr.,mi`a zis ca ar fi un chist de smegma,dar sincer,ma indoiesc,pt ca nu pare a fi asa ceva.Umflatura e moale la palpare...
In primul rand cred ca medicul are dreptate...eu stiu ca un chist inseamna o umflatura (un spatiu) plin cu lichid...deci, e normal sa fie moale (nu tare)umflatura
.
Subscriu la cele spuse de Floentza.
Si eu am patit acelasi lucru cu Vlad numai ca el avea mai multe umflaturi care s-au dovedit a fi chisturi de smegma.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
nnadiaa spune:
Of,hai ca m`am intristat de tot!Bine,ca intr`un fel...mai bine chist de smegma decat altceva mai rau,Doamne fereste!Chisturile astea doar prin decalotare se rezolva,sau ar mai fi alte cai mai blande...?Ca am auzit ca e destul de traumatizanta pe bietii copilasi
vl-ad spune:
quote:
Originally posted by nnadiaa
Chisturile astea doar prin decalotare se rezolva,sau ar mai fi alte cai mai blande...?Ca am auzit ca e destul de traumatizanta pe bietii copilasi
Pe Vlad l-au decalotat , avea destul de multa smegma adunata acolo , desi la suprafata nu se vedea ca ar fi atat.
Da , este destul de traumatizant pentru ei si vreo 2-3 zile l-a durut cand facea pipi.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
florentza spune:
Si pe Alex l-a decalotat asistenta, la cerinta mea...eu ii faceam prea bland decalotarea...era ca si cum nu-i faceam ...si mi-a fost teama sa nu faca fimoza. ulterior, am aflat de pe forum ca este bine sa-i lasi asa pe baieti...pana la 2-3 ani ??
Cand l-a decalotat(dintr-o miscare sigura, ferma) asistenta l-a durut pe moment...a plans, apoi gata...era vesel.Mergi cu el la asistenta si ea stie ce este mai bine pt baietel de facut.
Numai bine va doresc.
Florentza
si Alexandru
1 an si 10 luni
" Femeia se realizeaza prin casnicie si devine fericita prin maternitate"
rachel owen spune:
Cred ca la 2 ani e cam nasol ca nu e decalotat. Parerea mea. Ori incerci tu dupa baie treptat sa decalotezi ori mergi la medic, nu cred ca e ok sa nu fie decalotat la 2 ani, in timp glandul creste si cu cat amani decalotarea e mai nasola, mai dureroasa.