Aradence minunate! (69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Am vazut poze cu Ade, care are o fatisoara de smecherila , Mara care a crescut (La multi ani ) si cu papucii lu Ada, care-s super super faini si ieftini (sa-i porti sanatoasa )

Faza...dupa SMS-ul de aseara azi m-a sunat tipa care mi-a facut programarea sa vada daca pot sa merg la consultatie. Pe bune ca ma mira, nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca inscriindu-ma la programu asta cineva ii da vreo importanta si mai ales ca l-am gasit la intamplare pe net. Sunt super curioasa ce va zice doctorita cand ma va vedea.
Mi-am calculat si eu si mi-a iesit SUPRAPONDERALA. Asa si e...oricum de o saptamana nu ma simt bine, desi am mancat relativ putin sunt balonata ca naiba si ma strang toate hainele. Nu ma suport asa, neaparat trebuie sa dau jos vreo 10 kg

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Am uitat ceva...azi n-au dat raportu cateva fete!

DIANAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

CRISTINAAAAAAAAAA!!!!!!!!

ILDIIIIIIIII!!!!!!

MONIIIII!!!!!!!!!

pe unde umblati fetelor? vreti bataita??

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

poze

Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Clau, spor si tie la slabit! Ca si eu ma chinui rau de tot!

poze

Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Am vrut sa iesim la plimbare, dar e o vijelie afara...si un frig in casa, brrrr. Cica maine bate la noi vantul cu 50 km/h, naspa....

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Miha ieri am facut exercitiile Pilates , astazi inca nu!Ma apuc imediat ca doarme Maia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Miha , hai fa-mi "catarul", vorba cuiva de pe la TV, mare vedeta, si povesteste-mi pe scurt de ce se cearta profele de pian? cat despre directoare , nu stiu ce sa-ti spun, problema e in bransa ei nu a culturii generale si e aaaaaaaalta mancare de peste.
Ada tu ma intrebai daca ma asteptam sa fie atat de bine cu pipi? raspunsul e :nu! sper sa nu aibe perioade prea dese cu regrese, parca sunt si dintr-astea , nu? Faini papucii.
Flavia eu nu am calculat nimic, sigurat as iesi subponderala dar ma gandesc serios ca ar trebui sa ma misc si eu nitel.La scoala cand ajung la et.3 sunt cam lesinata , parca-s o vedeta autohtona ce a cantat 1 melodie pe playback si atat i-a fost .
Alina acum vizionez pozele vostre.
Clau eu de cand sunt pe lumea asta nu am putut sa ma termin asa de repede, nici macar fortata de imprejurari.
Cristina e scumpa foc Mara, seamana si cu tati dar si cu mami.Tu mai asteapta cu miscarea , ca se mai poate inca astepta.

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Melania 14

Clau eu de cand sunt pe lumea asta nu am putut sa ma termin asa de repede, nici macar fortata de imprejurari.

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

daca m-ai fi vazut Daca ar trebui sa fac armata as fi prima la imbracat Cea mai tare faza a fost cand am ajuns in statie...imi faceam inventaru la haine

In general nici eu nu ma termin asa repede, dureaza ceva timp

ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

quote:
Originally posted by Melania 14

Cristina e scumpa foc Mara, seamana si cu tati dar si cu mami.Tu mai asteapta cu miscarea , ca se mai poate inca astepta.[/green][/b]

Carmen, sar'na sar'na, mai astept, cum sa nu!!!! Vreo 2 ani se poate?

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Na vad ca nu v-ati hotarat cu intalneala aia la iarba verde.....
Dar la Alinush cand mergem????????Ca e musai sa ne intalnim....trebuie sa va dau ceva la fiecare si nu mai sufera amanare!!!!!
Ce ziceti de sapt viitoare????????

Edit ca uitai: am vazut poze cu Ade scumpa foc!(mortala cu palaria papusii.....iar Dragos imitatorul e scump si el-asa-i si Alesio: ce face sau are Nicolas vrea si el!), cu Mara(ce frumoasa s-a facut!) si cu papucii cei mult mediatizati ai Adei(frumosi si ieftini!Sa nu te stranga!)

Eu

Mergi la inceput