Aradence minunate! (69)
Raspunsuri - Pagina 3
ancapolgar spune:
Scuze,Clau,nu stiam care e treaba.
Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
ancapolgar spune:
Multumesc mult pt. sfat,azi ii prepar lui Alex siropul.
Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
maria_rubi spune:
Incep cu o intrebare care mie imi mananca toate zilele: Voi ce mai gatiti?????
Gabi, tare scumpa tre sa fie Ioana
Flavia, si eu am acelasi rezultat ca si tine, adica maxim 2 kg sa dau jos, dar eu daca nu ajung la cel putin 54 si mor.
Niko, ai venit de la vaccin? Cum e Maia, o doare tare?
Am avut un impuls azi sa incep exercitiile de Pilates dar m-am luat cu altele si am uitat....iar acum sunt in blugi si nu prea imi vine sa fac abdomene Ahh, si nu ma pot abtine de la inghetata....ieri cat am asteptat-o pe Miha, am bagat vreo doua
Astazi Mara are 3 luni
de Mara
POZE
alinamoro spune:
Salutare!
Multumim ca ati intrebat de noi, eu sunt bine, chiar nu mai am nimic si Adelina e tot mucoasa, alte simptome nu are, am inceput aseara sa-i dau trat.homeopat.
Azi nu o scot afara ca bate tare vantul si daca are muci..., la mine parca imi zboara roleta.
Gabi, da, a fost cineva sambata la noi si era racit si a sio luat-o pe Adelina in brate.
Nici eu nu o pot lasa pe Adelina jos pe covor nesupravegheata ca ajunge pe parchet in cateva secunde si ce incantata e cand simte parchetul.
Mara, La multe lunisoare!
Clau, sa ne scrii ce a zis Tudorancea. E medic endocrinolog, stii?
Anca, siropul ala e foarte bun, eu i-am dat la Dragos, eu le-am dat fetelor reteta ca am primit-o si eu de la o prietena. Nucile nu trebuie sa fie verzi, de astea uscate, dar cu coaja, crapate in doua.
La Alex poti sa-i dai de 3 ori pe zi cate o lingurita, la adulti se da de 3 ori pe zi cate o lingura.
alina.a, ti-am zis eu ca faceai bani seriosi daca vindeai bulbii fetelor.
quote:
Alina doar nu te-oi fi lasat grea?
Miha, poti asa ceva? Vezi ca nu ma mai plimb cu tine atunci...
Cred ca am facut o criza de fiere, mancasem sarmale ieri.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
alinamoro spune:
Ada, foarte fain sunt pantofii, se potrivesc numa bine cu rochia.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
maria_rubi spune:
Ada, vazut si eu pantofii, tare faini si ieftini pe deasupra. Eu de cand n-am mai purtat tocuri...
de Mara
POZE
alinamoro spune:
Am mai pus 5 poze(de saptaman trecuta) incepand de aici.
O puteti vedea pe Adelina cum s-a rostogolit cu patura.
adablackcat spune:
Nici eu n-am mai purtat tocuri decat foarte rar de vreo 3 ani incoace. O sa ii port acum prin casa cateva ore pe zi ca sa vad daca sunt ok! Merci de aprecieri, si... chiar au fost ieftini.
poze
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Alina M, cat poate rade Adelina ta! E foarte draguta! Ce copii fericiti avem.
poze
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)