Aradence minunate! (69)
Raspunsuri - Pagina 24

pufymic spune:
Anto trimite-mi adresa ta de email pe PM si cand mai primesc bancuri iti mai trimit si tie.
Cand mai vii in tara?
Eu

Melania 14 spune:
Miha-l inteleg perfect pe Matia .Au intrat la apa pruncii?
Ioana bine ai revenit!
Flavia tariful e pe ora , indiferent de cati suntem.Cat despre gratare , fiecare-si duce ce doreste sa manance , cred ca avem loc toti pt ca e destul de mare gratarul.Suntem obligati sa cumparam berea cu alcool de acolo in rest putem aduce ce vrem noi sa bem.Mancare nu se face acolo, e numai bar si sala de mese ca sa avem unde manca .
Eu zic ca e super bine.Noi ne-am simtit excelent si copiii la fel.Ce sa mai zic de faptul ca nu a trebuit sa strigam pe ei pe unde sa se duca si ce sa faca.Sus sunt ceva camere si au lasat-o pe una din fete sa alapteze, acum nu stiu daca au platit ceva pt asta ?!
Sunt curioasa daca sunteti si voi curioase.Poate fac baietii si un footbal .
mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !

DianaR spune:
Salutare! Am aparut si eu. Noroc cu Carmen ca a fost rapida si cu pozele la fix!
Locatia e super, se inchiriaza cu ora indiferent cati suntem, se poate juca biliard, camera de sus nu se plateste daca va rusinati sa alaptati in public, au loc pruncii sa alerge, e teren de fotbal cu iarba artificiala care la fel se inchiriaza (separat de restul) cu ora. Gratar mare, farfurii, pahare, tacamuri, mese, scaune tot ce vrei. Sigur o sa va placa.
Mai greu sa ne hotaram la o data... Wk urmator eu nu pot ptr ca mergem sambata in Ungaria si Duminica in Timisoara, de 1 mai mergem la o zi de nastere...
Gabi, ce-i aia scleptomana?
Alina, ma bucur ca Adelina suge si ziua!
Mey, unde ati vazut voi cat sunt de slaba? Ca in pozele luiCarmen arat ca muma padurii... Iar o pus poze cu mine fara aprobarea mea...
Sa ma laud. Am ajuns la 51 de kg, deci gata, obiectiv atins. Sunt ca si inainte de sarcini. Si da, Alina.a, am de gand sa ma opresc...
Miha, uite aici iti dau eu si un
ptr kg pierdute! Tine-o tot asa!
Nico, fetele de la Nou stil de viata au nevoie sa stie cava date de la tine. Te-ai anuntat in concurs si acum le-ai lasat cu ochii in soare! Hai fa un efort, spune-le targetul, inaltimea si da raportul macar saptamanal. Si bineinteles sa si slabesti ca altfel vine tanti cu biciul. Adica EU
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete

DianaR spune:
Ioi ca mi-o dat forumul emotii ca am pierdut mesajul... intram sa-l scriu de la capat cand l-am vazut...Diana,
Timeea (18.05.06)
Filmulete

Somleac spune:
Am exact 10 min la dispozitie pe care vi le dedic voua.
Am o viata de taximetrist. Mai trebuie numa sa injur ca hemoroizii ii am deja.. va spun traseu meu pe ziua de azi: plecarea dimineata din Alfa -Ziridava- str Poetului la o firma- Ziridava - Alfa- Liceul de Arta- Alfa- Podgoria- Sanicolau- Podgoria-Alfa. Asta am parcurs pana acum. Nu-s ca autobuzul 29? De acum urmeaza Alfa- bazin - pta Soarelui-Alfa- Spitalul judetean-Alfa. Am schimbat numarul la autobus.
Primit Pm de la Carmen. De acord cu locul, data propun urmatorul wekend dupa 1 mai. Sambata sau duminica.
Alin m imi pare rau ca esti bolnava. Daca nu te simti bine ti-o scot eu pe Adelina maine la aer. Merg si stau cu amandoi in spate la tine.
Clau daca vrei sa sti eu ti-am simtit lipsa. Daca te uiti atent am bagat de seama ca lipsesti sa imparti si
. Cum a fost la medic?
Ioana m-am spart.
Fetelor care puteti ce ziceti de o plimbare dimineata ?
Plec in cursa.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006POZE

gabitzica spune:
quote:
Gabi, ce-i aia scleptomana?
Diana, scleptzomana=scheletroana

Miha, esti beton! Ai fost cumva la Avus? sunt curioasa dacs au talpi nr. 28.
Eu ma inscriu la plimare dimineata , dar mai spre sfarsitul saptamanii, sa termin cu bilanturile.Miine sigur nu.
Carmen ce vrei sa spui? Fiecare cu oala lui?

gabitzica spune:
Alina,m, multa sanatate iti doresc.
Am sunat intre timp la Avus si cea mai maire talpa e 26 care o intinde la 27 si nici nu mai aduce decat prin iulie.Sunt diperata ca nu am sandale la Tudor si nu stiu unde gasesc ortopedice, trebuie sa pot baga taloneta inauntru si sa-i tina glezna.
Hildegard, twe poti abtine de la facut prajituri in timpul curei?

alinamoro spune:
Miha, mersi, esti o draguta, mai asta ti-ar lipsi sa ti-o dau si pe Adelina in grija. Maine sper sa pot iesi, chiar vreau sa ies ca tampesc in casa.
Ai vazut ce te-am intrebat, vrei ceva hainute pentru Matia sa-ti pun pe comanda mea?
Carmen, chiar am vrut sa intreb si eu, pai nu facem la comun gratare, mici?...mai mult ne incurcam daca facem separat. Eu propun sa duca fiecare o caserola de mici, una de puple sau ce mai vrem si apoi le prajim la comun.
Ioana, bine ati revenit! Cam scurt stai pe la noi, nu ne mai povestesti nimic, nu mai vorbesti cu noi...
Clau, bine ai revenit si tu din week-end!
Diana, ma bucur si eu ca ii mai pot da o masa de lapte Adelinei si ziua. Acum nu ma pot plange de lapte, vad ca se satura, sper sa fie tot asa.
Gabi, chiar ieri ziceam ca trebuie sa-i fac la Dragos ceva papuci de vara, pantofiori, sandalute, el are 27.
No, il las pe Calin ca are treaba la calculator...azi si-a spart monitorul la laptop si nu are unde lucra, l-a scapat in hol pe gresie. Alti bani, alta distractie...

DianaR spune:
Evident ca prajim la comun, ca doara nu fiecare isi prajeste pulpa si mananca, doar ca sa ne aducem atata carne cata mancam ca sa nu fie discutii. N-o sa aibe nimeni chef sa adune si sa imparta cat s-a cheltuit... Eventual ne putem cat de cat grupa pe familii din zone, de ex. eu cu Carmen. Putem lua la comun noi doua mici, ceafa, pulpe etc. si ne iasa mai usor socotelile. Si Miha ci Alina, Gabi cu Flavia, etc. Ne discutam pe viu, messengerm privat si ne decidem cum facem.
De acord cu wk de dupa 1 mai!Diana,
Timeea (18.05.06)
Filmulete

gabitzica spune:
Diana, sper ca nu te-ai suparat pe mine ca te tachinez, dar chiar arati foarte bine. Toata stima pentru ambitia si vointa ta.
Alina, imi pare rau de laptopul lui Calin. Stiu ca e scump un ecran, mai cat laptopul