Aradence minunate! (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anto spune:

pozehttp://community.webshots.com/user/antonela65
am pus niste poze cu mine &fam .
M-as bucura sa ne intalnim la vara ,pe la sfarsitul lui iulie am sa vin in ro ,dar mai vb pana atunci .Sigur Alina ca i-mi mai aduc aminte de El Padrino ,cum as putea uita ?
La cate suntem acum ,cu soti si copii ar trebui sa inchiriem tot restaurantul .
Fug sa fac ceva de mancare ,mai bine zis sa termin mancarea ca am inceput s-o fac,mai tarziu trebuie sa merg la un party de oale ,parca vad ca e o porcarie da face o vecina si stiti cum e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Anto, super faina esti! Aici e fetita ta? Ce frumoasa e! Si ce maaaaaaaare!

poze

Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

a trecut miha pe la mine si a luat bulbi si pt niko.
anca nu am stiut daca sa-i dau si pt tine sau nu asa ca nu i-am dat.sper sa reusim sa ne intalnim cumva.
claaauuu cum iti dau bulbii???

alina 26+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina.a azi merg in Vlaicu la mami, dar ce zici daca tragi vineri seara o fuga pana la mine??

Anto, ce i-ai facut la Deni aici? Vai cum arata
Acesta e tatal tau??
iti raspund azi la PM dar acum n-am timp

Ada, da aia e fata lu Anto, e SUPERBAAAA si are o voce de te topesti. Anto sta cu mitraliera la usa

ce mai astepti??

Mergi la inceput

clau hai ca incerc.
ioana de 10 minute vizionez pozele cu voi si baietii.sunteti tare frumosi,ce a crescut copii.te-ai vopsit bruneta cumva ? cum ati reusit sa puneti scoica in copac?e super poza!

alina 26+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

vai ce ritm de scris aveti!
Anto bine ai revenit!
Ildi treningul lam luat de la un vecin care vinde numai produse adidas. daca vrei iti dau nr. lui de telefon.Il am de un an jumate.
Alina cum e Adelina?
Ma duc sa-i pregatesc mancarea Ioanei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Alina a.,pai Niko voia bulbii pt. mine.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Anto, ti-am vazut pozele. Deni e frumoasa ca o papusa si seamana bine cu tine. Si tu arati foarte bine, parca ai intinerit. Si iti sta mult mai bine cu parul intins decat strofocata cum ai fost ultima data cand ne-am vazut. Ti-ai facut ceva la fatza? Ca esti tare luminoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Pana nu uit ca zic ca au adus hainute noi(Thailanda) pe site-ul www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/" target="_blank">asta, daca va intereseaza, sunt fff ieftine si sunt de calitate, eu am mai cumparat de la ei, dar trebuie sa ai comanda minima de 100 lei.

Ada, crema aia autobronzanta de la Nivea nu lasa pete? Ma intere si pe mine. Am vazut pe cineva care se facuse cu crema autobronzanta de la Avon si ziceai ca e murdara pe piele, toata era pete mai inchise si mai deschise la culoare.

Anca, mersi de reteta, am salvat-o, sa vad cand o pun in practica.

alina.a, spor la renovat! Ai grija si nu lucra prea mult.Stiu din proprie experienta ca gravidutele sunt tare harnicute si inainte de-a naste au chef de zugravit, vopsit, curatenie generala...

Anto, am vazut pozele, tot asa bine arati!
Deni...ce sa mai zic, e o adevarata domnisoara.

Gabi, Adelina e mult mai bine, putin mai are muci si altceva nimic. Tot ma intreb sa aiba tratamentul homeopat efect asa bun si sa scapam doar cu atat? Bine ar fi!
La ce pret e un trening la vecinul tau?

No, s-a trezit si Adelina....

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

alina ai dreptate,in ultima vreme 2 chestii am observat la mine ca schimbare:o energie extraordinara si o foame de lup.cu energia e simplu ma potoleste burtica,cum incep sa ma agit cu ceva contractiile B-H devin dureroase si ma potolesc imediat.cu foamea e problema....asa sar kg pe mine....acum abia comandam modelul,probabil peste 0 luna ar veni.si am o tanti la curatenie asa ca teoretic scap,dar cum nu prea pot sa stau degeaba...trebuie neaparat sa scapam de grija dormitorului,astfel incat mai tarziu orice am mai amenaja am avea o camera terminata.
deci nico tie nu-ti trebuie.ca sa stiu cum impart ce mi-a ramas

alina 26+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput