Aradence minunate! (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Neata'

Flavia e mortal tiganusul tau,si David e bronzat pe fata si manute dar nu asa de tare ,Bogdi e bronzat k lumea.Fain caruciorul ,ai fost in stare sa-ti trimiti sotul pana la Bucuresti dupa elPe celalalt ai reusit sa-l vinzi?

Ada eu nu beau deloc cafea ,asa ca te servesc eventual cu un cappucino

Anca merci pentru reteta. Reteta e un fel de ciulama de pui doar ca are si orez.Am s-o incerc si eu dar cu carne de porc ca al meu sot nu mananca deloc carne de pui dar nici orezul nu prea ii place. Sotul meu e un mofturos ,sunt zile( de exemplu ieri) cand fac 3 feluri de mancare pt mine ,pt el ,pt David .

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Ada Vladut si Iulia sunt acolo cu tine ?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ildi, numai Iulia e cu mine si mor de dorul lui Vladut. Au ramas socrii cu el acasa, ca acolo e liniste si stau toata ziua in curte.

Chiar asa, Flavia, l-ai vandut pe celalalt?

poze

Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Clau hai ca tot vroiam sa zic de motorul ala de la depozitul de jucarii.Am fost saptamana trecuta sa-l vad intr-adevar e super dar totusi pentru David e cam complicat ca merge cu baterie(acumulator)si are o chestie unde trebuie apasat cu piciorul ca sa mearga ,iar David nu stie sa tina constant piciorul acolo ,asa ca poate la anu',dar si eu m-as fi aruncat pe el.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

gata am telefon!
flavia e f frumos caruciorul,sa-l stapaneasca sanatos, si bogdi e total!il prinde roshul de minune!
noi ne pregatim de "revolutie",adica sa comandam mobila de dormitor si sa-l zugravim,vine fata si nu are si ea un locusor al ei....era prioritara baia,dar nu avem ce face,cat de cat baie avem acum.

alina 26+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Ada m-am gandit eu ca nu-i Vladut pe-acolo de aia te-am si intrebat ca altfel n-aveai timp sa te plicti.Te cred ca ti-e dor de el ,de aia vrei sa mergi cat mai repede acasa.

poze

Mergi la inceput

alina.a, spor la treaba!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ada multumesc de cafelutza.A mea e fara zahar , far alapte si fara cofeina si slaba pe deasupra. Un fel de ceai.
Febra musculara am facut ca m-am agitat pe aici cu exercitiile Pilates de la Miha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Multumim de aprecieri fetelor.

Ada, daca doresti mai am si eu cafea, tot fara zahar si cu lapte.

Pe celalalt carucior nu l-ad vandut inca, nu am cumparator. Am tot dat anunturi pe net si o sa apara saptamana viitoare si in Super Info, iar apoi il voi da si in vand si cumpar. Asa ca am 3 carucioare acasa , la alegere .

Ildi, , iti dai seama?! A fost al meu plecat la BUC si l-am trimis sa-l vada si daca ii place sa-l ia, normal ca l-a trimis cu poze facute pe tel lui mobil, hartie scoasa de la imprimanta cu modelul si o groaza de intrebari.
E ok, imi place, e foarte usor, doar ca as vrea cos de cumparaturi mai mare, dar stiu ca astea sport au de obicei mai mic, dar eu obisnuita cu celalalt o sa-i duc lipsa.

Carmen, asta are 2 ani garantie si daca e vreo problema mi-l schimba si la Timisoara ca au magazin la mall.
Inca o data pentru Mimia, asa fetita tot sa ai.

Nico, cum e cu piciorusul de la vaccin?

Anca, mai e racit Alex?

Fac mancare si iesim afara, cine se mai inscrie? Ioana, Gabi? Va sun eu oricum daca nu dati pe aici.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Noi

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Clau, parizer in fund de vita???

poze

Mergi la inceput