Mamici de iulie-august 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata mandrelor,

Eu sunt inca in pijama, plosnita, ce mai!

Problema e ca de ieri am niste dureri f naspa de cate ori ma ridic un pic, asa ca acum imi rationalizez si excursiile la buda. Sunt niste junghiuri f jos, nu pot sa le localizez exact unde, aproape de iesirea din vagin (sau intrarea, depinde de unde te uiti ) si in dreptul uretrei, pe care o simt sensibila. E posibil sa fie de la cerclaj? Fetele cu cerclaj, voi aveti asa ceva?
Maine ma duc la dr, sper sa ma lumineze, mi-e groaza sa nu ma interneze din nou, of. Si ma gandesc ca pe masura ce bb atarna mai greu va fi si mai dificil.

Va pup pe toate, revin dupa ce recuperez din urma, o zi buna,

Anto 28 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Aylin unde scrie http= trebuie sa fie url=.

Ma duc sa vad pozicile.

Mada ma duc sa caut.

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

da, ioana, doar am mai adugat si le-am organizat in fisere. esti o dulce dar am un burtoi sa imi traiasca!!!

antooo, pai eu ce tot zic de ceva vreme incoace? de intepaturi? dar nu ma baga nimeni in seama (glumesc desigur) tot pe la uretra le simt si eu. care e mai sensibila, la fel si cu excursiile, si cateodata si prin vagin (mai rar). iar eu nu am cerclaj. am facut ieri o urocultura sa vad daca nu cumva e vreo infectie urinara atipica, si astept rezultatele cam pe maine. eu am de ceva vreme intepaturile aste, trec, revin....

Aylin, 22+

Mergi la inceput

luna, tot tu....

Aylin, 22+

Mergi la inceput

luna, tot tu....

Aylin, 22+

Mergi la inceput

anto, mamica....tu ai ajuns deja la 28! bravo si inca 12! parca ieri erai si tu ca mine! si mie mi se pare ca mai am o eternitate. ai nici nu vreau sa ma gandesc cu contractiile astea! ca la varsta asta nici cerclaj nu mai pot sa fac! mamica curajoasa si care mai are putin!

Aylin, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

aylin, jur ca nu vad nici o burta. Eu vad publice 20 de poze, neorganizate pe albume. In caz ca ai facut albume trebuie sa le faci pe fiecare in parte "public" dupa ce mai adaugi poze, altfel nu se vad.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

ioana, noroc cu tine. ai dreptate! gata, facute publice bucata cu bucata!

Aylin, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eee, acuma da, am admirat burta.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Aylin, 22+

Mergi la inceput