Mamici de iulie-august 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 7
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Lia, jeni, m-ati omorit cu sefii vostri. Hai sa zic si eu despre seful meu, care nu da feedback pozitiv aproape niciodata pentru ca "ni se urca la cap".
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Ooooooooooo, asa mai vii de acasa! La propriu!! Al tau seamana leit cu tata!
Jeni, ai mare dreptate! Eu una am incetat sa-mi mai fac probleme din cauza situatiei asteia. Tratez si eu problema cu indiferenta, mai amintesc periodic si colegilor, si directorului ca suntem adulti si ca o imprimanta e utila cand ai de pregatit lucrari de control sau teze pentru atatea clase si in rest...Zambetul pe buze! Poate ca tehnica asta va functiona mai bine!
Lia S25
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by madabout2003
Jadi am uitat sa iti spun ca am incebunit cautand pe internet cartea ta "Cel mai simpatic ghid de sarcina" dar nu am gasit niciunde sa o trimita pana aici asa ca am comandat-o in franceza "Grossesse , le guide des copines" si tocmai mi_a venit comanda!!! Abia astept sa o devorez !!
MADA 21+, cu
Poze de vacanta
Exista si in engleza? Unde ai gasit-o?
Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
ily7 spune:
Ehehehe !!! Apropo de sefi si povestirile de aici.. incep sa ma umflu in pene !!! Pai daca asa e in general cu sefii, cred ca de aia ma iubesc pe mine angajatii! In primul rand trebuie sa recunosc ca ii canalizez foarte mult pe rezultate (si nu pe demonstratia "eforturilor") si la asta sunt intransigenta, in rest ii laud, ii alint cand am ocazia, le dau bonusuri si cu ocaziile clasice si "surprinzator"... (imi place sa vad cum se bucura) cresc salariile cui merita fara sa ma avertizeze persoana ca nu-l apreciez.
inainte am lucrat si eu "pentru altii" si n-am uitat cum se purtau cu noi (adica nu prea bine ).
Adevarul ca eu i-am ales ("bucata cu bucata") si-mi sunt dragi fiecare in parte.
ily 24 saptamani
madabout2003 spune:
quote:
Originally posted by Luna1quote:
Originally posted by madabout2003
Jadi am uitat sa iti spun ca am incebunit cautand pe internet cartea ta "Cel mai simpatic ghid de sarcina" dar nu am gasit niciunde sa o trimita pana aici asa ca am comandat-o in franceza "Grossesse , le guide des copines" si tocmai mi_a venit comanda!!! Abia astept sa o devorez !!
MADA 21+, cu
Poze de vacanta
Exista si in engleza? Unde ai gasit-o?
Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Luna sigur e si in engleza pentru ca tipa care a scris-o e americanca Vicki Iovine! Eu am gasit-o pe un site frantuzesc dar sigur daca dai serch pe google "book, Vicki Iovine" trebuie sa o gasesti si pe acolo!
MADA 21+, cu
Poze de vacanta
aylin_tarcan spune:
uffff, nenorocire cu linkurile astea....o sa imi notez undeva cum se scrie ca vad ca nu m-a tinut memoria de data trecuta
Aylin, 22+
liadorian spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
[http="http://new.photos.yahoo.com/petratarcan/"]pozici[/url]
gataaaa, sper sa mearga
Aylin, 22+
Superbe fotografiile, Aylin! Sunteti doi indragostiti frumosi de tot, o sa fiti niste parinti nemaipomeniti pentru bebelina voastra!
Lia S25
aylin_tarcan spune:
merci lia! esti o dulce.
ma bucur ca se vad pozele, desi linkul nu e bine pus. dar o sa imi zica cineva unde am gresit!
repede mai trec anii...parca ieri ne cunosteam...si au trecut 11 ani de atunci!
Aylin, 22+
Ioana75 spune:
aylin, mai vazusem o parte din poze; esti in vreouna cu burtica? Ca eu nu disting nimic.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Joujou spune:
Cucu!
Hop si eu! Am citit si am tot citit.... Peticut, bun venit in gashca! Ieri tocmai ce o luasem si eu "pe aratura" cu nebagatu' in seama de catre colegutzele de forum. Sa stii ca ele sunt foarte calduroase, ajunge doar sa "strigi" si iti intind imediat o manutza de ajutor. La inceput, pana sa ma prind cum e cu moderarea, si eu ce-am mai strigaaaat.... Si la mine mai e si ormonu care-si face de cap cu sentimentele mele
In alta ordine de idei, Andrushca, mi-a iesit o tocanita de ciuperci sa-ti mananci degetele, nu alta! Am "imbunatatit-o" cu ceva carnita de pui la cuptor, dupa care am turnat sosul peste. Atat de buna a iesit ca i-am tras o poza sa o am amintire si cand oi fi in pana de idei, sa ma uit la ea si sa salivez. Am pus un link aici da sa nu mai spui la nimeni! (Ssssssttt! Ca daca o vad si alte mamici, sa vezi bataie cu oo ce-mi iau ca le fac pofta)
Lavinia stiu de ce vorbesti apropos de scarpinat! Numai ca la noi maimutzica casei sunt eu, seara ma imping cat pot in sotz si-i bag spatele la inaintare, nu conteaza ca lui ii pica ochii-n gura de somn, mie tre sa-mi faca "racaitu'" Sunt o sharla, cum imi zice el.
Anto, inca n-am inceput operatiunea "amantu'", tre' sa imi misc fundu' de-acas sa cumpar materiale intai. Da' mi-a placut rau de tot epitetu' De-abia astept sa-l strang intre picioare , ca nu mai stiu ce pozitie sa mai adopt ca sa adorm.
Apropos de dormit, azi noapte am stat de veghe. N-am inchis un ochi, nu'sh ce naiba m-a apucat. Vad ca au mai scris cateva dintre voi de aceeasi problema cu somnu', parca Brazuca se plangea...io pt. prima data de cand sunt gravidoasa am facut o noapte alba! nashpa rau, m-am sucit pe toate partile, am stat cu ochii pironiti in perete, m-am ridicat, m-am plimbat, am baut apa, am deschis usa de la balcon sa mai iau aer....nimic! Si acum sunt zombie...creca ma bag la un dus, mananc ceva si o tai in gradinitza din spatele blocului sa stau pe vreo banca la soare, iau si ceaslovu' Mama si Copilu cu mine sa citesc. Se inscrie cineva?
Joujou20 saptamani cu Matei Cristian
uite cat sunt de mare!