Mamici de iulie-august 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Ily,Jeny pup si eu! Si exact asta ma enerva si pe mine ca nu sunt grasa cat china ca sa imi faca observatie!!!! (o sa pun azi mai tarziu poze ca sa dovedesc asta )... Vecina-mea care a nascut tot cu el a luat 25 de kilograme! Adika avea vreo 9 kile la 4 luni si nu mi_a zis ca i-ar fi spus ceva!!!
Cat despre sot Lavinia e genu care ma iubeste asa cum sunt pentru ca nu ma lasa sa devin !!! Glumesc, insa el stie ce crize am cand am ceva kilograme in plus si se gandeste la ce o sa il astepte dupa nastere...cand o sa vreau sa imi regasesc corpul meu de sirena ...Vorba vine corp de sirena ca pe asta incerc sa il regasesc din copilarie!!!
Apropo de asta stiti ce am citit undeva ca in fiecare femeie slaba se ascunde o femeie grasa care se lupta sa iasa la suprafata!!!

MADA 21+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

andra.....eu vreau reteta de inghetataaaaaa cu iaurt!!!!! [pup[

ioana, hai ca m-ai facut sa rad cu lacrimi!
foarte interesant insa! ca si eu sunt mai tot timpul in blugi si adidasi si cu geanta de-a curmezisul! si ma gandeam ca si eu ar trebui sa inspir mila! acu'nu stiu daca ma mai duc la iosup, dar daca ma voi mai duce o sa am grija sa iau o fata amarata[:)))]
pe mine de ce m-a pus sa platesc mai mult cu un mil? eu am crezut ca asa e modelul la 20 de sapt

Aylin, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Mada, "nu ca voi ca sa ma laud, nici ca voi sa te-spaimant" dar eu am luat aproape 10 kg cu toate ca n-am mancat dulce mai deloc! Asa incat, faza asta cu luatul in greutate nu trebuie sa ne sperie deloc! Stie el organismul mai bine cum trebuie sa reactioneze, ideea e sa nu exageram prosteste. (La capitolul asta imi acord singura un cartonas rosu: am facut o obsesie pentru pufuleti. As manca intr-una, desi sunt prea sarati, si mie nu-mi prea place sarea si nici mirosul ala de junk food....)

Buna dimineata, Brazuca!

Andra, am innebunit dupa ce am citit retele acelea! I-am pomenit sotului de ele, fiindca ele e bucatar-sef in perioada asta, dar s-a facut ca nu aude. Mai incerc si cu mama, ca sigur nu ma lasa ea la nevoie! Si asa n-am avut nici un fel de pofte sarcina asta...

Aylin, inca putintica rabdare! Sambata am programare la gine, si pana atunci musai fac si un eco, si dozari de anticorpi antiRh. Si daca bebe o sa vrea sa spuna ce-i ,va spun si voua!

Camelia, m-ai atins unde doare mai tare! Am vazut intamplator povestea aceea cu sotia lui Papadopol, nu stiu detalii, dar de doua zile sunt un pic bulversata. Nici eu n-am facut un 3D sau un 4D si ma tot rog sa fie totul bine. Ni ci nu mai am resurse sa ma panichez la cote inalte, fetele stiu ca le-am epuizat de cateva luni incoace. Dar parca tot e acolo un ghimpe care nu ma lasa in pace. Oricum, ma rog sa fie puiul bine, sa ne dea DD putere sa acceptam totul si sa iubim cu adevarat, neconditionat viata asta micuta care incepe acum.

Lia S25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Camelia1 bine ai venit si sarcina usoara !
Sa stii ca fiecare dintre noi avem accese de paranoia, insa sa stii ca nimeni nici un doctor sau nici o ecografie nu-ti poate garanta 100% probleme ale bebeului. Trebuie sa ai incredere si sa gandesti pozitiv. Nici eu nu am facut eco 3D sau 4D, si mi-a explicat doctorul meu, care imi face eco morfofetala de fiecare data ca diferenta intre un eco normal si unul 3 sau 4D e doar de imaginane, pt ca masuratorile sunt aceleasi la eco normala (daca e performant aparatul logic). Plus ca si la eco normla se vede daca e vreo malformatie ceva incluisv Down se vede.
Asa ca, nu-ti mai face ganduri negre. Nu te mai speria, si calmeaza-te ! Nu face bine agitatia la bebe si nici tie. Pupiic multi si capul sus, suntem aici pt orice intrebari si orice stim iti spunem. Daca chiar te crezi mai in siguranta vorberste cu doctorul tau despre asta si te va calma sigur.

Jeni23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

aylin, zi repede de unde stii ca eram cu adidasi, blugi si geanta pusa de-a curmezisul. Dar repede. Eco a mea a fost de 24s. Poate la 20s masoara mai multe. Pe mine m-a intrebat daca am facut eco de 20s, si unde.
Camelia, daca ai niste bani de dat, mergi si fa o eco la alt doctor, ca sa te linistesti ca si-au dat cu parerea mai multi.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jeni71

Camelia1 bine ai venit si sarcina usoara !
Sa stii ca fiecare dintre noi avem accese de paranoia, insa sa stii ca nimeni nici un doctor sau nici o ecografie nu-ti poate garanta 100% probleme ale bebeului. Trebuie sa ai incredere si sa gandesti pozitiv. Nici eu nu am facut eco 3D sau 4D, si mi-a explicat doctorul meu, care imi face eco morfofetala de fiecare data ca diferenta intre un eco normal si unul 3 sau 4D e doar de imaginane, pt ca masuratorile sunt aceleasi la eco normala (daca e performant aparatul logic). Plus ca si la eco normla se vede daca e vreo malformatie ceva incluisv Down se vede.
Asa ca, nu-ti mai face ganduri negre. Nu te mai speria, si calmeaza-te ! Nu face bine agitatia la bebe si nici tie. Pupiic multi si capul sus, suntem aici pt orice intrebari si orice stim iti spunem. Daca chiar te crezi mai in siguranta vorberste cu doctorul tau despre asta si te va calma sigur.
Jeni23+

Jeni, ! Si pe mine m-au linistit cuvintele tale! Cred ca toate stim, in adancul sufletului, ca ai dreptate, dar uneori e mai convingator sa auzi ca-ti spune altcineva lucrurile astea...
(Mai fetili mele, astazi sunt cam melancolica sau mi se pare mie?! Ce-i frate cu mine?!)

Lia S25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ioana, hai ca suntem trase la indigo!

azi, daca tot stau ca o vacuta in pat, o sa incerc sa mai pun niste pozici, si eventual sa le si sortam pe capitolase in yahoo.

Aylin, 22+

Mergi la inceput

karligutza, ce intoarcere spectaculoasa!

Lia S25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

aylin, eu cred cu modestie ca te-am "luat", pentru ca blugii mei sint din 2001 toamna.
jeni. Esti acasa, in concediu, sau a dat DD si v-au pus net la serviciu?

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Ioana, Aylin eu ce sa mai zic: am platit pt eco la Iosup (la Fortis) 15 la 14 sapt., 200 la 17 sapt. si 250 la 23 sapt.!?
Aylin merci pentru raspuns!
Pupici

orchis
26+

Mergi la inceput