Mamici de iulie-august 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 2
Carmena spune:
Neata!!
Jadi mersic de aprecieri. Ti-am scris pe PM ca vin din Berceni si pana unde ma descurc. O sa plec devreme de acasa sa am timp de "cautari".
Lorina bravo pentru schimbarea capitolului!!! Platesc bine in ce vrei tu(numai mancare sa nu-mi ceri ca nu cred ca-ti va place cel putin cum o fac acu') daca ma mai inveti si pe mine "chestii" d-astea de-ale forumului unde sunt complet afoana. Sa vedem ce "branza" mi-a iesit la semnatura ca am aplicat cu copy/paste ce mi-ai trimis tu si am scos spatiile...
Na sa vedem. Daca n-a iesit, va mai bombardez cu mesaje...
Pupici.
poze carmen&baietii
Carmena spune:
Ti-am zis ca esti maiastra Lorina!! Pai daca mi-a iesit din prima....
Merg la munca ca atata mai am...Da nu ratez pauza de masa de la pranz, ca apoi nu mai recuperez ce scrieti...
Pupici.
Carmen24+ si Stefi 3 ani
poze carmen&baietii
madabout2003 spune:
Buna dimineata si de la mine! Mai aveti cafea? Daca nu fac eu un capuccino!
Ieri am fost la control, am facut eco-morfo..cred eu! Oricum a fost o ecografie mai importanta pentru ca i_a masurat toate alea si totul este in regula !!! Spre resemnarea sotului si bucuria mea e tot fetita!!!!
Partea proasta e ca eu am luat 7 kilograme dintre care 4 luna asta!!! Si medicul mi_a spus ca e prea mult ca alea, alea... Barbati_miu ca ce ar trebui sa faca, sa nu faca sa nu se ingrase excesiv ? Si medicul de colo' Toate femeile stiu ce trebuie sa manance si ce nu, nu e nevoie de un dietetician pt asta !!! Ideea e ca abia incepusem sa ma simt si eu bine!!!! Pentru prima data in ultimii 15 ano mancam fara sa ma simt vinovata si acum... mi_au stricat bucuria!!! Sotu a venit acasa cu idei revolutionare: fara zahar, fara ciocolata, fara prajiturele, bombonele !!
O sa vad eu cum supravietuiesc!
MADA 21+, cu
Poze de vacanta
lorinaoo1 spune:
Carmen bravo , ai vazut ca nu e mare smecherie, trebuie doar sa retii "formula". Si eu pana am reusit i-am tamponat pe cei de la Tehnice cu intrebari si mesaje in gol
Madabout pai nu-i frumos din partea sotului. El trebuia sa ii spuna dr ca arati f bine, nu? Si apropo de kg, noi am mai discutat pe forum si am convenit ca le dam noi jos dupa nastere, deci nu ne facem probleme de pe acum Acum suntem rasfatate
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 28+
brazuca25 spune:
Neatza la un ceiutz cu lamaie! M-am sucit pe toate partile toata noaptea. Nu stiu cat am reusit sa prind de somn, dar acum jumatate de ora m-a trezit zgomotul masinii de spalat (vrednica soacra am!) care e in baia lipita perete in perete de camera noastra. Asa ca gata cu somnul si azi.
25+ Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
aylin_tarcan spune:
buna dimineata si de la noi! inca nu am apucat sa citesc din urma tot, dar recuperam...
alina.a, da, mi-a venit perna luni. e ok. ma impac bine cu ea. dar nu e o minune care sa merite 1 milion. deocamdata. dar sa vedem mai incolo poate imi schimb parerea
ieri am fost la med de fam si mi-a dat CM cat am vrut eu (adica pana vineri) fara nicio problema. am luat si reteta de elevit si no spa (dupa o tevatura ca nu gaseau pe liste, m-au plimbat dintr-o cladire in alta, la ginecolog sa se uite pe listele lui etc etc, dar pana la urma mi-au dat). insa dupa ce am ajuns acasa (dupa cateva ore de umblat si asteptat pe acolo) am avut contractii intr-una care nu treceau cu nimic. am luat si no spa la pranz (desi luasem dimineata) si degeaba. nu au cedat decat dupa un scopantil. dupa amiaza spre seara. acum stau in pat si iau antispastice ca m-am speriat rau ieri. nu stiam ce sa fac, daca sa ma duc la urgente sau nu. bine ca au trecut.
asa ca eu sunt consemnta in pat saptamana asta, cu no spa si scopantil si sa speram ca pana luni imi revin la normal.
Aylin, 22+
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
paticut, scrie mai des; sintem multe aici, sigur o sa gasesti citeva mamici cu care o sa comunici mai bine; ca fiecare cu fiecare este imposibil. Bafta miine la morfo! Si bun venit in clubul celor cu socroshenii.
Andra, asteapta-ma in august ca vin.
Lavinia.
greierash, am facut eco completa, mi-a dat si poza cu fatza copilului in 3D, a masurat tot, si doppler.
Lia, nu-ti fa griji cu no-spa, la nevoie se ia si de 3 ori pe zi.
Eu de cind mi-am luat canapea moaaale nu ma mai prinde ora 10 treaza.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
AndraZ spune:
Neata, neata pe racoare!
Mi-a luat ceva sa citesc din urma, dar am reusit ...va merg degetelele intr-o fericire.
Anto, de obicei la aceasta tochitura nu pun bulion pt ca am invatat sa fac mancare cu rosii tocate sau taiate marunt si am scos bulionul din bucataria mea. Asa ca daca doresti, poti pune putin bulion pt gust si culoare.
Lia, Anto, Alina.a as fi foarte fericita sa pot tine sub control tensiunea asta si o sa ma chinui sa reusesc. Vad ca acum, de cand am marit doza, ma simt mult mai bine. Si asta suna foarte bine pt mine si bebelusha, care mai nou are program nocturn. Alina, in afara de Atenolol mai iau Elevit si Ferretab cu acid folic. Magneziu nu mi-a mai dat dr deoarece cu el stau foarte bine, fiind aproape de limita superioara si nu e bine nici daca iau Magneziu prea mult. cat despre sare, aproape ca nu exista in mancarurile mele...ca am scos-o de vreo luna, de cand am inceput sa ma umflu rau de tot.
Apropo de retele despre care v-am scris aseara....dupa servici am plecat in Cora si mi-am luat 1 kg de ciupercute......si am gatit aseara de am rupt bucataria in doua ....si voi ziceati ca va fac pofta....
Paticut, "soacra" este una dintre problemele de prima pagina la noi, ca sa zic asa... cat despre bb, nu conteaza la ce varsta il faci, ci conteaza sa il faci atunci cand te simti pregatita pentru asta. si oricum, vb romanului, mai bine mai tarziu decat niciodata. Cat despre temeri si tot tacamul ...ai vazut ca nici noi nu suntem prea breze si ne impacientam din orice, insa de aceea suntem aici, ca sa constituim un real grup de suport pt aceasta perioada.
Ioana, te astept cu draga inima. pana atunci poate mai inventez ceva dulce. apropo, daca vrei o reteta de inghetata cu iaurt.....da-mi un semn si iti trimit pe PM. se face in 20 de minute si e delicioasa, plus ca nu are mai mult de 500 kcal pe 1 kg
Andra
25/26 s Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora
mychydutza spune:
Brazuca am vazut si eu pozele........sa fii sanatoasa si casa de piatra iti doresc.
si am si io o intrebare: socrella apare in poze? e cumva cocoana in roz?
+23
mihaela
poze
brazuca25 spune:
"cucoana in roz" e mama! Socrella este cea blonda cu parul scurt.
25+ Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie