Mamici de iulie-august 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lia, sunt 2 tipuri care se fac la gravi cand ajung in spital: cu ser fiziologic sau cu glucoza. nu stiu care e diferenta de efect intre ele, dar nu cred ca e prea mare.

Aylin, 22+
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Feteleeeee intrebare:va uitati la Dimineata devreme pe Antena1???
Mie imi plak mullllt si ma uit pe net la inregistrarile din fiecare dimineata.Ce emisiuni faine mai sunt ?

Samurai-lady 24 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Luna, sa stii ca asa gandesc si eu. Si mie imi vine mereu in cap intrebarea: "e bebelina sanatoasa cu cate pastile bag in mine?", in acelasi timp sunt constienta ca dr mea este de incredere. sunt pacienta dansei de atat timp si impreuna am ajuns la rezultate pozitive intotdeauna. asa ca ma las pe mana dansei. la randul ei, este mama si stie prin ce trec. deci, daca ar fi ceva rau cu copilul meu cred ca mi-ar spune. si daca ar fi, ce as mai face acum la aproape 27 de sapt? nimic. mi-as accepta soarta si as merge mai departe. daca DD asa vrea, va trebui sa ma resemnez si sa-mi accept crucea. insa sper ca DD ne aude rugile si ca ne va da la toate de pe DC copii sanatosi si voiosi!

cat despre faza cu tancul....colegii ieri ma intrebau daca nu cumva am mai crescut....si asta in ultimele 2-3 zile ....eu ce sa mai zic? ca toti prietenii cand ma vad fac ochii mari si ma intreaba cat mai am. la fel si doamna de la alimentara. de cate ori cumpar cate ceva ma intreaba cat mai am si mereu se mira de mine.....ai mei sunt singurii care sunt dragutzi si imi spun "ca din iulie imi trece" si cu toate ca sunt mare, eu sunt fericita ca sunt insarcinata si ca voi fi mamica!!!!!!!!!!!

Andra
25/26 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Greierash ai mai fost prin NIRO, sti cat de cat zona? Daca nu, e cam greu sa-ti explic. Mai bine imi spui cand vrei sa vi si merg cu tine. Asta in cazul in care vi pana pe 1 mai, ca dupa intru in concediu. URA

Andreea saptamana 29 Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Luna1

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Luna, felicitari pentru bebelina. Cred ca esti tare incantata! O sa ai pereche de ingerasi.
Ma bucur nespus de mult.
Multi pupicei.

Nana, 18+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Nana mersi frumos. Sunt intradevar foarte fericita. Tu n-ai aflat ince ce ascunzi in burtica?

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Noi nu stim deocamdata, dar speram sa aflam saptamana viitoare cand facem morfofetala.
Daca va avea putzulica, tati va fi in delir.
Daca va fi fetitza, va fi rasfatzata lui mamai.

Nana, 18+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Tizutzo, de cateva seri mai mult sotul meu a iesit in Mega Image la cumparaturi. Aseara insa am iesit si eu si fetele au recunoscut ca se intrebau daca am nascut .
Karligutza, uelcom back! Mai, nu erau 3 copii pe masa in biserica, ci 5, toti botezati in aceeasi jumatate de ora, aceeasi slujba si aceasta distractie pe noi doar ca nasi ne-a costat 6 mil (din care 4,5 mil pe chitanta)...bataie de joc
Mai fetelor, cum e asta cu preturile la Iosup? Eu stiam clar ca la 14 sapt e 1,5 mil si la 20+ sapt 2,5 mil. Acum m-am mai programat la o eco normala la el sa-mi masoare iar IR-urile si cum era normal, ma costa 1,5, ca nu-mi mai masoara iar toate alea la copil...

AndraSapt25 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

va jur ca incerc sa-mi aduc aminte ce ati scris in cele 7 pagini dar daca uit ceva e de la neuronu' ametit de sarcina....
aylin cei de pe site au avut numai perne cu husa de culoare vernil sau bleu.sa ma impusc nu alta cand am auzit,eu am casa in rosu cu potocaliu si dormitorul lila....asa ca am optat pt un bleumarin cu inimioare si floricele mov-rosu...vad eu ce-mi vine. si esti tare dragutza cu burtica.
miillyy draga mea stai linistita ca din septembrie vi cu mine la aerobic la polivalenta la tipa la care mergeam eu inainte si in 3 luni esti brici!scoate untu' din noi nu gluma...conteaza ca te-ai lasat de fumat,felicitari pt asta.
pt fetele care au spaime(inclusiv eu) am promis toate la inceput sa nu ne mai gandim ca pierdem sarcina,ca ne vom tine strans de mana pana la capat sa nu mai plece nici una.si pana acum ne tinem tare,bravo noua!asa ca hora nu se rupe inca,si toti bb-eii vor fi sanatosi tun!am declarat!
karligutza bine ai revenit!
eu o intind sa-mi fac tema la engleza....
nikole =absent nemotivat

alina 26+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

andutzy, zi si tu daca nu e SF! asa ca tine stiam si eu. de altfel eu asa am platit! zau daca nu imi vine sa intreb data viitoare! ca sa nu mor proasta, ca tare mi se pare ciudat!

Aylin, 22+
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

jeni, intrebai de ranitidina! Mie mi-a dat una la 12 ore dar il iau mai mult la nevoie! Si mai iau Rennie, e mai placut la gust decat Maalox-ul si Dicarbocalmul si nu-ti ramane praful ala scarbos in gura!

AndraSapt25 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello burtici!
Va jur ca incerc sa tin pasul cu voi, dar nu reusesc!

Karligutza, bun venit din vacanta!
Aylin, sunteti tare frumusei amandoi! cat despre burtica, arati super, iti zice "al 2lea tanculet rusesc"!
Brazuca, sper sa scapi de griji si sa treaca contractiile alea nesuferite!

Apropos de sefi: desi stia de 1 sapt. ca de lunea urmatoare plec in concediu de odihna si legat in prenatal, intra la mine in birou in ultima saptamana, joi, sa-mi zica sa fac un Studiu de Piata pt un sediu in bucuresti si sa-l termin pana plec (a2a zi era vineri, ultima mea zi de munca); nu mai zic ca nu era treaba mea, oi fi eu sefa pe departament, dar e treaba tipei de la Financiar si a Sales managerului; am plecat si l-am lasat cu ochii in soare, chestia asta era aruncata asa, in dorul lelii, pt ca oricum n-are de gand sa deschida sucursala acolo prea curand, doar asa, sa-mi dea mie un stres in plus!
Vroiam sa va zic ca am comandat si eu pernuta de gravidutza si m-au anuntat ca soseste marti! abia astept ca si eu am probleme din ce in ce mai grele cu spatele in timpul noptii.

Deni, am citit si eu "Cel mai simpatic ghid de sarcina" si e super cartea! asa m-am distrat, dar am si bagat la cap chestii logice si bune de pus in practica.

Si o intrebare de final de mesaj lung cat o zi de post: CIne stie sa-mi zica si mie cat costa o morfo-fetala la Herghe la Euroclinic si cat este o 3D/4D ??? pls, daca stiu fetele care au mai fost...!

Andicu 28+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput