Mamici de iulie-august 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by alina.a

nikole =absent nemotivat

alina 26+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Si Cristina26 la fel, Anya la fel... si Jadi s-ar incadra la nemotivat.

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

SI am uitat sa va mai intreb ceva :

Fetele care au intrat in 7 luni ca si mine, voi aveti foamea iar in glanda cum o am si eu de vreo cateva zile??? pana acum ma calmasem, am mai fost asa in primul trimestru, dar mai , fetelor, de vreo 3 zile imi vine sa mananc intr-una!! ma chinui eu cu fructe si legume intre mese, dar degeaba, tot la chestii mai serioase ma gandesc la nici o ora dupa gustari!

Andicu 28+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

andicu, da-l incolo de sef!

o morfofetala la euroclinic la herghe e 285 ron. eu atat am platit. 3d/4d e acelasi lucru. dar daca vrei sa mai apuci, fa repede o programare. desi pana in iulie slabe sanse sa mai gasesti veun loc liber.

Aylin, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Merci Aylin !
Am deja programare pt 21 mai acolo, dar nu mai retineam preturile
pe care mi le-a zis receptionera. Eu am mai zis, vreau sa nasc acolo si cu el, dar ma intreb, daca e asa aglomerat la el, oare cum imi mai gasesc loc sa ma vada pana nasc(daca deja se fac programari pt iunie-iulie)? sau daca ma inregistreaza acolo ca nasc mai gasesc loc?

Andicu 28+Filip Cristian
Poze noi cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Andicu mie nu stiu cum dar mi-a trecut pofta de mancare. Insa si cand mi-e foame... linsez daca nu pot manca.

Cu sefu' da-l incolo de tampit! Eu mai am pana pe 30 iunie dar n-am de ce sa ma plang.

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

andicu, nu vorbi de foame ca iar dau o fuga la bucatarie.... Si incerc eu sa ma calmez cu fructe, dar pana nu prestez si ceva "hard" nu merge. Noi sa fim sanatoase, ca...ne-om vedea la sala prin toamna.

Lavinia, numai cand amintesti de "acea" directoare mi se face parul maciuca. Brrrr! Cosmar, nu alta. Noroc ca ai scapat si tu repede. Gandeste-te ca pe mine m-a stresat 1 an intreg. Cand vine Simo, musai sa o punem de o intalneala, da?

otim, desi de la Ieshi, si eu tot banateanca de origine. Citisem in cap. precedent ca mai jinduia cineva dupa Banat, dar nu mai stiu cine... Ca mie tare mi-a placut pe acolo. Si revin cu drag de fiecare data. Si Lia parca e din Arad, nu? Deci tot "fruncea".

Oana 25+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

luna, tu esti mai "mare" decat mine cu vreo 4 zile. de ce pana pe 30 iunie? cum e acolo?

Aylin, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Intrebare intrebare: Daca am 25+ saptamani in cate luni sunt???

25+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myrelus spune:

Salutre tuturor,
sunt noua pe acest forum si as vrea sa ma ajutati cu informatii despre Dr. Adela DINU. Stie cineva unde mai ofera consultatii in afara de CMU si Dacia Medical Center? trebuie sa ma programez rapid pentru eco triplu test si este foarte ocupata in cele doua clinici.
multumesc anticipat,

Mergi la inceput

brazuca, faci 6 in curand. ia si tu lunile calendaristice de la UM. DPN initial se calculeaza ca 40 de sapt, care inseamna 9 luni ai o saptamana cu aproximatie.

asa zic eu. cu lunile e calendaristic, nu are legatura cu saptamanile. oricum, pe la 26 ai face 6.

Aylin, 22+

Mergi la inceput