Mamici de iulie-august 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Aylin, crede-ma ca stiu ce spun. Ma uit pe poze si ma crucesc. Cresc in fiecare zi! Daca nu iau eu in greutate, creste copilul. Asa ca oricum ar fi, tot creste ceva Nu mi-e teama decat ca imi va fi greu in ultimele 2 luni...atat...in rest bebelik sa fie sanatoasa si restul ...dupa nastere......cand voi deveni "fotomodea"

Andra
25/26 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Buna fetele,

Neaparat tre sa pun poze si eu cu burtika,sa vedeti la mine tanc rusesc.Dar am o lene sa le pun pe webshots. Musai sa ma mobilizez.

Si burikul meu e vai de el,saracutzul.Iesit rau si deformat.Pana la
40 sapt o sa se faca plat in inafara.

Pupicei.

Samurai-lady 24 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Aylin, nu cobi! De data asta stiu eu ca totul va fi bine, ai sa vezi ca ne intalnim la vara cu bebelusii nostri, nu mai devreme! Daca totusi vrei sa te linistesti de tot, intreaba-l pe gine daca n-ar fi o idee sa faci cateva zile injectabil Nu-i placut, dar cine stie, poate iti mai calmeaza din contractii! Medicul meu e foarte reticent in a prescrie tratamment, dar tot n-a avut ce face, saraca! (E o doamna minunata, numai cand o vad zambind am impresia ca nu ma mai doare nimic si ca bebele meu va fi sanatos, frumos si destept! )

Lia S25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Oana bine ne-ai prins din urma.

Referitor la chestia cu copilul sanatos in burta: Eram gravida cu Cosmin si plangeam aproape nonstop ca sigur are ceva si nu va fi sanatos. Am facut n'shpe echo si nu vroiam sa stiu nimic decat daca e sanatos. Vorba mea era mereu "sa-l vad afara sanatos si gata m-am linistit". Eh si mamicile la a doua sarcina pot confirma iar cele la prima vor vedea curand: poti spune orice numai ca te linistesti nu cand apare bebe. Ok, il ai, e sanatos, acum vine marea provocare, sa si ramana sanatos. Si uite asa, obsesia din burta cu "sa fie sanatos bebe" devine "sa fie sanatos copilul, adolescentul, maturul" si niciodata nu cred ca te linistesti ca si parinte. Asa ca am ajuns la concluzia ca de cand ii bate inimioara e el meu cum o fi. Nimic nu-mi garanteaza ca odata nascut sanatos va si ramane o viata intreaga sanatos. Si va fi al meu cat voi trai.

D'aia nu ma mai stresez, caci sincer la cate citesc pe aici pe la umanitare ma ingrozesc si prefer sa nu ma mai gandesc.

Andra esti tare cu faza cu tancu'.

Luna 23 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Buna Dimineata fetelor la pranz spre Dupa-amiaza.

Bineinteles ca ieri am fost moderata intrucat scriu mesaje doar de dragul de a scapa de moderat.. nu e adevarat. Eu inscrisa din februarie aveam mult de recuperat. Nu am scris doar sa ma aflu in treaba ci am comunicat destul de multe despre mine. Imi cer scuze la moderator daca am ofensat.

Si acum la ale noastre...

Antoanela23 - multumesc mult pentru vorbele bune.

Jeni72 - multumesc pentru urari si incurajari. Asta am vrut sa am un loc unde pot spune ce am pe suflet fara sa fiu neaparat judecata ci mai degraba sfatuita si inteleasa.

Lia Dorian - ma bucur ca nu sunt singurul peste sensibilos pe aici. crede-ma ca in ultima vreme dau apa la soricuti in fiecare zi. Ieri am aflat ca fetita unei foste colege de generala nascuta in septembrie 2006 e grav bolnava si nu exista nici un remediu medical. Primele doua luni nu a fost nici o problema si acum medicii i-au dat maxim 2 ani de viata. Am bocit toata seara ca prostu' si de abia mi-am revenit.

Ioana75 si Andraz - multumesc de incurajari. In sfarsit ma simt ca intr-o familie. Mai Andra poate ca fetitei tale o sa-i placa de printul meu (Ce modesta sunt!!) sau poate printisoara lui Ily7....

Va doresc toate cele bune, dragelor,

paticut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Merci dragelor pentru raspunsuri! Chiar ca nu stiu ce m-as face fara voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

lia, mai stau cateva zile si vad cum mai evolueaza. si daca se inteteste frecventa, trec eu singurica la injectabil. ca si in spital tot asta faceau. in primele zile de 3 ori/zi litic si ceva perfuzici, si apoi 2/zi litice si atat. nimic mai mult. ori asta pot sa fac si singurea. nu am de ce sa ma internez in spital pentru asta. dar mai astept sa mai vad cum decurge totul.

Aylin, 22+
pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Miillyy

Merci dragelor pentru raspunsuri! Chiar ca nu stiu ce m-as face fara voi!!!

Stiu eu ce-ai face (adica stiu ce-as face eu...)! Ti-ai bate sotul la cap!! L-ai innebuni pe bietul om (cel putin eu mai m tendinta asta, dar am si o scuza: sunt incuiata aici, de la cine sa capat feedback daca nu de la el?!) Mereu ii spun bietului/dragului meu barbat ca dupa ce nasc va datoreaza fiecareia cate un urias buchet de flori, pentru ca datorita voua poate el sa doarma noaptea linistit!

Lia S25

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

lia, mai stau cateva zile si vad cum mai evolueaza. si daca se inteteste frecventa, trec eu singurica la injectabil. ca si in spital tot asta faceau. in primele zile de 3 ori/zi litic si ceva perfuzici, si apoi 2/zi litice si atat. nimic mai mult. ori asta pot sa fac si singurea. nu am de ce sa ma internez in spital pentru asta. dar mai astept sa mai vad cum decurge totul.

Aylin, 22+
pozici

Perfect de acord... Cu o rezerva la perfuzici: n-am facut niciodata de cand sunt gravi si nu stiu ce-i in ele.

Lia S25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

hahaha, lia! bravooo! super spus! lasa ca ii spun si eu diseara, ca mare dreptate ai!

Aylin, 22+
pozici

Mergi la inceput