Mamici de iulie-august 2007 (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Uff, am terminat si eu papica, am fost si la medicul de fam. Am ajuns abia la pag 5, aveti spor, nu gluma

Karliguta bine ai revenit Eu sunt sigura ca e bebe-fetita pt ca dna dr imi spune de fiecare data acelasi lucru, si ea nu tine minte ce mi-a spus mie cu nu stiu cate sapt inainte. Asa ca marja de eroare e fff mica. Dar as iubi la fel de mult si un baietel

Camelia nu-ti mai face atatea probleme si ganduri negre, gandeste pozitiv si iubeste-l pe cel mic pt ca eu cred ca iubirea noastra ii "pozitiveaza" si pe cei mici de la purtator si ii apara de tot felul de probleme. Ia spune tu ca nu gandesti la fel... Uite un si o ca sa iti recapeti seninatatea.

Jeni, Ioana, Lia la categoria sefi "de genul..." ma inscriu si eu. Directoarea noastra ne impune tot felul de proiecte si hartoage + ore tinute "european", adica pe calc., dar cand sa punem in aplicare trebuie sa te milogesti la ea ca la nu stiu cine ca sa ai acces la lab de info sau alte resurse. Nu mai spun cati bani am tot cheltuit pe hartie, xerox, imprimanta color si altele pt a-mi face orele asa cum vreau eu.

Jadi (stii tu pt ce )

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

lia, vad ca numai noi mai suntem pe aici. tu stai in patut cat e ziua de lunga? sau mai iesi pe afara? si ce antispastice mai iei acum?

Aylin, 22+
pozici

Cam asa ceva ... Iar tratamentul e cel pe cre i l-am "prescris" si doamnei Brazuca. Am renuntat insa la Piafen de muuuult tare pentru ca durerile nu erau puternice si nu voiam sa stresez copilul cu prea multe medicamente. Mai fac o injectie dimineata, iar seara, daca e nevoie, iau o No-spa cu apa! (Ca sa am de ce ma trezi peste noapte, pentru un drum la baie!)
M-am lamurit insa ca numai statul cuminte in pat face minuni pentru mine! Oricate injectii as face, tot nu se linistesc contractiile astea de tot. Asa ca m-am atasat la telecomanda, mai citesc cate ceva (ca tot veni vorba - pentru nostalgici, Ioana Parvulescu, In intimitatea secolului XIX - superba cartea!) Si in rest, campiona la Refresh!

Lia S25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Doctorita nu mi-a spus ca ar fi motive de ingrijorare cu colul, dar eu m-am speriat pt ca pana acum nu am avut problema asta. Iar durerile sunt si mari fata de ce am trecut pana acum.

25+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna fetelor , mai da harnicute ati fost la scris , am avut ce recupera ... pentru toate

Lavinia - sa nu crezi ca te-am ignorat , dar am avut "pana" de curent la serviciu . Despre magazinul respectiv am sa ma uit pe net sa vad daca gasesc ceva , l-am gasit in timp ce cautam eu ceva magazine din Timisoara , ce am notat ( m-am uitat in urma ) este adresa str.Nicolina nr. 27 .

Otiliainceput 24+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Joujou, ma bucur ca ti-au iesit ciupercile...si...sincera sa fiu, dupa cum am vazut in poza, ti-au iesit exact asa cum trebuia. Deci, bravo!

Ioana, iti trimit reteta de inghetat pe PM acushik! am avut ceva de lucrat si abia acum mi-am scos capul din hartoage.

Karliguta, bine ai revenit din vacanta!

Brazuca, stai in pat cumintica si aveti grija de voi 2!

Aylin ti-am vazut burtik! Very nice! si daca tu crezi ca ai burtoi....revino-ti....realitatea este alta....semnat, "tanculetzul rusesc"

Andra
25/26 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ily, si eu la fel!

lia, cred ca asta ma paste si pe mine! si cred ca ne batem pentru locul intai la "refresh" pe mine inca nu ma doare, dar mi se intareste burta intr-o veselie. din pacate eu stiu cum sunt contractiile alea de travaliu. si problema e ca la mine data trecuta cand s-au declansat dintr-o data nu au trebuit decat cateva ore ca sa fie prea tarziu. asa ca nu pot sa imi permit sa ajung la cele dureroase, colul meu nu rezista. si mai vad ca degeaba stau in pat, burta tot se intareste.

va multumesc fetelor pentru aprecieri...
ioana, tu groapa, eu putulica....

Aylin, 22+
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

andra, tanculet???

Aylin, 22+
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Lavinia - vezi ca ti-am trimis un PM , pentru ca ma duce la un www si nu inteleg ce legatura au cele doua intre ele si nici nu am vrut sa le fac reclama

Otiliainceput 24+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

gravidutele!

nu v-am mai scris de mult, dar de citit am citit! astazi am fost si eu la eco morfofetala, totul este bine, bebe e sanatos si are toate partile componente la locul lor! am primit si poza cu fata si CD cu filmul din timpul ecografiei, asa ca toata dimineata n-am muncit nimic, am tot aratat poza si CD la colegi :)

milyyy, cand te lasi de fumat e normal sa te ingrasi putin, ca ti se modifica metabolismul, respectiv nu mai sunt stimulate arderile de drog. nici eu nu cred insa ca e momentul penru diete, ci doar sa nu scapi chiar de tot in lanul cu ciocolata :) lasa ca nasti tu, si dupa aia ai tot timpul de diete!
si eu m-am ingrasat acum 2 ani, cand m-am lasat de fumat, dar... prefer kilogramele dependentei. de kilograme am scapat muuuuult mai usor decat de tigari.

va doresc o zi buna tuturor!

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

CUCUIETELOR,DA CE MULT MAI SCRIETI,NU MAI REUSEAM SA TERMIN...
BRAZUCA SI ANTO,sanatate multa multa..o sa fie bine....
LUNA,am citit de frica de tot ce se intampla la nastere,si eu ma gandesc mereu,si incep sa-mi fac bagajul in paranoia mea,eu am nascut cu epidurala si acu tot asa o sa nasc,pt.ca durerile travaliului erau cumplite...asa ca-s ferm hotarata...dar ma gandesc,daca nu-mi face epidurala la timp,si nu mi-o mai face,daca aia daca cealalta...plus dormitul la spital,e groaznic,si cand ,mergeam la alaptat stateam pe niste scaunele de lemn,efectiv nu puteai sta,e inumam-am zis ca daca am vreodata bani mai multi ma duc sa donez niste scaune"normale"ca unele mamici saracele alaptau in picioare ca nu puteau altfel-
a,si in plus salteaua de la pat e parca plina cu pietroaie...si cand ai atatea cusaturi,dormi teribil de bine.
si cum spuneai tu sa nu ne mai gandim ca poate avea bebe una sau alta-eu am ramas cu sechele de la prima sarcina-ca medicii au spus sa avortez ca va iesi cu probleme,si toata sarcina m-am gandit cum o fi copilul meu,desi facusem echo...dar cum ai spus si tu,nu as fi renuntat niciodata la sarcina,un copil tre sa aiba drepturi egale cu ceilalti,el acolo in burtica nu are posibilit. sa aleaga,si Dumnezeu stie de ce hotaraste asa pentru fiecare...
sper ca nu m-am incurcat in explicatii,oricum in adancul inimii mele am sperat sa fie bine,si noua luni m-am rugat mereu la Dumnezeu sa mi-l daruiasca sanatos,puteti vedea si voi la poze,ce copil minunat mi-a dariut Dumnezeu,si cand ma gandesc ce spuneau toti medicii la care am fost...dar gata nu vreau sa intristez pe nimeni,cel mai important e sa fim optimiste si sa credem ca totul va fi bine.
cred ca v-am ametit,va pupik pe toate.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 26+
http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums[/url poze Iosua]

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput