Mamici de iulie-august 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 10
brazuca25 spune:
Si eu am dureri in partea de jos a burtii. Foarte foarte puternice! Nici nu pot merge! Eu am fost la dr si mi-a spus ca am colul inchis, dar e mai scurt decat inainte. Pt dureri iau No=spa si Scobutil, dar parca tot nu isi fac efectul si durerile nu se opresc. Ma ridic pana la baie si inapoi in pat. Iar daca ma intorc de pe o parte pe alta e la fel de rau...si spatele si burta ma dor!
Mai si tusesc si asta solicita iar burta!
25+
Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
Miillyy spune:
Buna ziua gravidutzelor!
Iar va bat la cap! Ca nu stiu ce sa fac .... am nevoie de sfatul vostru.
Eu m-am lasat de fumat in timpul sarcinii. La inceput inca am mai fumat putzin, dar intr-un final am reusit sa renunt total.Singura problema este ca m-am ingrasat. Numai in ultima luna am pus 4 kg! Pana acum in total am luat 16 kg !!! Enorm! Si nu mananc cine stie ce mult, ma feresc de dulciuri, sarat, paine prea multa etc. Ce sa fac ?? Pot sa tin o "cura"? Ca altfel, cred ca o sa ajung la 30 kg + ....ceea ce poate sa duca la cresterea tensiunii, preclampsie etc.
Astept sfaturile voastre.
Merci
M
27+ babyboy
aylin_tarcan spune:
brazuca, ce inseamna mai scurt ca data trecuta? cam cat sa fie? sau cam cat era? eu stiu ca daca nu trece cu no-spa si scopantil, se recomanda no-spa cu scobutil injectabil. si daca nu merge nici asa, gynipral, juma de pastiluta! cand ai fost la doctor el ce ti-a zis? in afara de col?
Aylin,
22+ 
pozici
liadorian spune:
quote:
Originally posted by brazuca25
Si eu am dureri in partea de jos a burtii. Foarte foarte puternice! Nici nu pot merge! Eu am fost la dr si mi-a spus ca am colul inchis, dar e mai scurt decat inainte. Pt dureri iau No=spa si Scobutil, dar parca tot nu isi fac efectul si durerile nu se opresc. Ma ridic pana la baie si inapoi in pat. Iar daca ma intorc de pe o parte pe alta e la fel de rau...si spatele si burta ma dor!Mai si tusesc si asta solicita iar burta!
25+Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
Brazuca, stai cuminte in pat! Daca tu crezi ca e cazul ,poti ruga pe cineva sa-ti faca injectabil o No-spa si un Scobutil, in amestec, dimineata si seara. La amiaza poti sa faci un Piafen injectabil. Cl putin asta mi-a dat mie medicul in momentul cand am avut contractii, si din ce povestesti tu, erau mai slabe decat ale tale. O sa vezi ca te vei linisti! Ideal ar fi sa vina cineva acasa, sa nu mai faci tu efortul de a te deplasa.
Va pup apasat pe tine si pe bebelina ta curajoasa si va doresc numai bine! Mai intra sa ne spui cum evolueaza lucrurile, sa nu ne facem griji!

Lia
S25
liadorian spune:
quote:
Originally posted by MiillyyBuna ziua gravidutzelor!
Iar va bat la cap! Ca nu stiu ce sa fac .... am nevoie de sfatul vostru.
Eu m-am lasat de fumat in timpul sarcinii. La inceput inca am mai fumat putzin, dar intr-un final am reusit sa renunt total.Singura problema este ca m-am ingrasat. Numai in ultima luna am pus 4 kg! Pana acum in total am luat 16 kg !!! Enorm! Si nu mananc cine stie ce mult, ma feresc de dulciuri, sarat, paine prea multa etc. Ce sa fac ?? Pot sa tin o "cura"? Ca altfel, cred ca o sa ajung la 30 kg + ....ceea ce poate sa duca la cresterea tensiunii, preclampsie etc.
Astept sfaturile voastre.
Merci
M27+ babyboy
Nu cred ca e acum cazul sa tii diete. Eventual poti incerca sa renunti la prajeli, la mancarurile prea grase, la bauturi acidulate, la paine (oricum nu-s recomandate nici cand nu suntem insarcinate, dar na, tot ce-i bun ingrasa!) si sa mananci mai multe salate, legume, lactate etc. Bea cel putin 2l de apa zi si in rest simte-te frumoasa! Asta e leacul care nu da gres!
Lia
S25
aylin_tarcan spune:
miilly, eu iti rspund pentru ca sunt aici, nu ca as sti ce sa iti zic. si eu m-am lasat de fumat, insa nu m-am ingrasat deloc. nu cred ca e bine sa tii o cura drastica, ci doar cum zici si tu, sa nu mananci dulciuri, paine, fainoase...multe legume, fierte, crude, salate cu de toate inauntru, fructe, piept de pui fiert, branzeturi....sunt convinsa ca asta stii si tu, dar chiar nu stiu ce sa spun altceva. mai ales ca eu am problema opusa, ca nu ma ingras deloc. dar sunt convinsa ca iti vor raspunde fetele dragi
Aylin,
22+ 
pozici
aylin_tarcan spune:
lia, vad ca numai noi mai suntem pe aici. tu stai in patut cat e ziua de lunga? sau mai iesi pe afara? si ce antispastice mai iei acum?
Aylin,
22+ 
pozici
Ioana75 spune:
aylin, buricul meu e ca Groapa Marianelor
.
Miillyy, nu te speria asa tare cu ingrasatul. Redu din dulciuri, grasimi si fainoase.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
ily7 spune:
Ba mai sunt si eu pe aici
, asa printre picaturi! Am vazut burtica Aylin, si-am constatat cu bucurie ca nu sunt singura "slabanoaga" de aici 

. Eu chiar imi cam fac griji ca maine ma duc la eco si ma ia Herghe la cearta (sa nu creada ca sunt vreo nebuna care mi-am gasit sa fac cura de slabire acum!)
De mancat mananc cat imi trebuie (poate doar f. putin mai mult ca inainte), dar... daca atata pot!!!
ily
24 saptamani