Nou stil de viata (138)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Multumesc ptr felicitari!

Zuzi, am vazut pozele de la ziua printesei! F eleganta... Si nasa e tare draguta!

Anca, te rog cand poti sa modifici la podium, am slabit 9 kg de la inceputul anului.

Carmen, ce face Teo? Mai suge?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao fetelor.

Sunt extrem de prinsa iar acasa nu mai am net. Sunt si stresata ca iar mi-e bolnavior Serban...

Raport: 58.5 kg sunt buna de batut, 24 din 24!

mai viu eu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Acum am ajuns de la scoala, va scriu doua vorbe si ma apuc de modificat. Am avut un test la engleza si cred ca am facut totul bine:)

Mamica dulce, nu mai gasesc raportul tau, imi pare rau ca te-am lasat cu porc fara motiv. Cand poti imi mai spui odata raportul.

Cystina merci! Daa conduc in fiecare zi pentru ca avem doar o masina am devenit soferul familiei. Adica dimineata las sot la munci, copila la gradi, fug la scoala, vin acasa. Se face 5 ma sui in masina, fug, ridic barbat, Biuta... si gata. Mai putin miersuri si joi cand merg seara la cursul de cosmetica. De luni mi-am facut curaj si am condus singura pe autostrada... cred ca mi-am intrat in mana La tine cum merge condusul?

Zuzilici nu am apucat sa vad pozele inca. Dar abia astept sa o vad pe printesica de 1 an.

Carmen, sunt multe fete care inca nu au dat raportul. Eu as zice ca cine nu l-a dat sa il dea saptamana viitoare- e deja joi. Modific si podiumul acum.

Echipa verde, Sigrid inca nu a dat targhetul, nici nu a raportat, iar Miaq ar vrea un loc la concurs- voi ce ziceti?

Mik, pai atunci e ca si cum ti-ai atins tinta, cele 300g sigur nu se vad

Fetele merci pentru procente, le astept si de la celelalte echipe.

Pup si sunt in zona, modific listuta.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau fetele! Raportez -1 kg. Am 65. Si la inaltime am gresit ;nu am 1,52, am 1,56. .
Imi pare rau ca n-am putut intra ieri;nu mi-a mers forumul
Daca mai avetzi nevoie de ceva date , sa-mi spuneti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

An-k, sigur, cine n-a dat raportul pana acum, poti sa-l treci cu un semn de intrebare.

Crys, bafta la examen!
Da, ma tin de sala, azi am facut si a doua sedinta de aerobic, e cumplit cat de greu ma pot misca!!!

Diana, Teo suge, n-am reusit sa-l intarc. Faza nasoala e ca a inceput sa ma muste cu dintisorii si am rani...
Timeea mai papa san?

Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna fetelor.

Sunt si eu prinsa cu treaba multa, pentru ca ma pregatesc pt vacanta de 1 mai. O sa plec din Bucuresti, dar sper sa am posibilitatea sa va salut si din locul in care voi ajunge!

Va pup pe toate care m-ati si nu m-ati bagat in seama, va doresc sa nu cresteti in greutate acum in zilele libere si sa regretati dupa...

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Crystina, bafta la examen!

indra sa-ti traiasca finutul si Roxa sa-ti traiasca nepotelul, acum am citit.

Mamica dulce, ai primit floricica

Tuni, weekend placut! Ce locuri vizitezi de data asta?

Zuzilici tot nu am reusit sa vad pozele, dar ma instalez acum ca am terminat cu listuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare natiune!

Ieri am pacatuit cu 5 bucatele de ciocolata.
Astazi am avut o zi atat de aglomerata incat nu am reusit sa manac decat 1/2 baton de fibrobar si 2 cafele, dar ma laud cu un litru de apa baut pana la ora asta.
Meniul in continuare sper sa fie:
16.00- o salata
si la cina- un iaurt cu 0% garsime

Pupici.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

an-k ,raportul meu de luni a fost de -1 kg

Sper sa fie mai bine de acum inainte,ca se poate si am de unde

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Zuzilici, am reusit sa vad pozele, e asa scumpa si dulce isabela ca iti vine s-o papi toata. Multi pupicei de la noi. Iar petrecerea se pare ca a fost una pe cinste, si ati avut multi invitati. Mi-au placut pozele.

Mamica d, am maodificat. Si la mai multe date jos!

Dau si eu meniul de azi

D o portocala
ce ar fi trebuit sa fie pranzul- o banana, 1 portocala si 2 kiwi
la 15 30 n-am mai rezistat si mi-am facut o omleta cu legume gen sout beach diet. cu ceapa, ardei, 1 ciuperca mazare si 1 conserva mica de ton
10 nuci- mi-am propus sa le mananc in fiecare zi
C- 2 portocale

Mergi la inceput