Nou stil de viata (138)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Fetelor cam slabuta miscarea astazi. Tocmai cand am revenit si eu in forta bate vantul pe subiect.
Zuzi, vazut poze fruuuuuuuuuumoase de printesuca mica si mami dulcica.
Raportez pt azi:
D-cafea
Gustare:1/2 baton de slabit
Pranz: salata de telina cu mar, piept de pui si un pic de maioneza
Cina: o banana + 100 gr smochine
Am baut 2 l de apa si un ceai antiadipos.

Sper sa rezist la noapte fara abateri ca deja imi este cam foame.
Pupici si ne auzim maine.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

am facut retentie de apa.
am fost ieri la pescuit cu sotzu intr-un loc destul de ok DAR fara nici un tufis pe malul baltii...singurul loc mai ferit era o baraca parasita destul de departe de locul nostru. In 12 ore pe balta am baut vreo 3L de apa si am vizitat tot cam de vreo 3 ori baraca... Azi aveam 1.2 kg in plus dimineatza, cca 700 gr in plus pe la pranz...sper ca maine sa ajung la greutatea initziala.
Ieri am mancat gratar (frigarui de pui si peste) cu salata de detoate, o felie de paine, un pumn de seminte si niste capsuni...
azi: MD: cafea, 2 pere
pranz: salata de varza cu usturoi si marar + frigaruie de pui (ramase de ieri)
cina: 2 pere, nu mi-e foame si n-am baut decat cca 700gr apa toata ziua plus cafeaua de dimineatza.

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

InaC bine ai revenit printre noi si felicitari pentru kg-ul slabit. pentru apreciere, dar aveti grija sa nu ma deochiati. Saptamana asta, de exemplu, pana acum am stagnat (v-am zis ca tb sa-mi vina rusii), asa ca nu se stie pana luni. Dar voi recupera, sa nu aveti grija.

Fetelor, vreau sa schimb greutatea finala trecuta, respectiv de la 75 kg la 69 kg. M-am gandit eu asa: daca scad sub pragul de 70 kg, imi va fi mai usor sa ma mentin. Cel putin asa cred, si cred ca dpdv psihic ma voi mobiliza mai usor. Ce spuneti? Pot sa rog serifa sa-mi schimbe targetul final?

Azi m-am enervat ingrozitor la servici. Am avut vreo 5 pene de curent, programul de conta s-a blocat, cartusul de la imprimanta s-a terminat, parca nimic nu-mi mergea. In final insa s-a rezolvat, dar cu o intarziere pentru lucrarile mele. Asta este, cred ca tb sa-mi pun o tablita la gat cu titlul "cooperativa munca in zadar"

Azi am mancat, tinand cont ca este miercuri, 2 mere, orez fiert cu patrunjel si salata de varza cu patrunjel, am baut 2 litri de apa cu lamaie si am mai mancat putina paine. Cam atat. Oricum din cauza starii proaste nu prea am putut sa mananc.

Dordia ai calculat bine procentul. Credeai ca nu te verific? te-ai inselat....

Va las acum ca ma duc sa mai fac niscai treaba casnica. Pupici

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ....GRASE

Dordia, Violeta, Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mamicadulce, urmezi dupa mine pe lista de serife. Eu spun pas, sunt prea ocupata, nu-mi ajunge ziua...si asta de cand merg la sala ...asa incat, te rog sa deschizi tu subiect nou.

Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Fetelor, va salut din mers!Sunt frinta.

Astazi am fost cumintica si sper sa fie un nou inceput.

Tzuni, mereu am fost invidioasa pe fetele nominalizete de tine in postare, dar acum sunt linistita si ma simt si eu nominalizata :)).Multi pupici!

violeta, noi am fost mereu cam aceeasi masura, dar sunt convinsa ca ma lasi in urma.Si eu vreau sa trec la "fulgi"...

Numai bine,ina C

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello,
si eu la raport :
MD: iaurt degresat + muslli cu fructe uscate
P: omleta cu ceapa verde si sunca si salata de rosii
C: 2 mere

Zuzilici, vazut pozele de la petrecere, frumoasa foc printesa mica.

Eu sunt de acord sa o primim pe Miag in echipa verde, sa vedem insa ce spun si celelalte fete.

Va pup.

Sigrid - Zuzilici - Sanse - Mimi

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna seara fetelor!!!

raportez:

MD: Un mar si o jumatate de porto ramasa de la fi'miu de cu seara.
P: acelasi ghiveci de legume cu pui
C: datorita faptului ca am ajuns la 20.45 acasa...mi-a fost lene sa imi pregatesc si am papat un sandwich cu muschi file si branza. Rusine sa imi fie si tona de pt abaterea mea.
Mi-a parit rau in final dar....nu mai puteam face nik.

Violeta ms mult pt verificare!!!
InaC bravo si tine-o tot asa!!!
Bfly sa nu dai iama in frigi! Hai la raportul zilnic!!! Hai ca nu dau tare cu biciul!! Promit!!!

Tzuni miniconcediu placut si relaxant dar....cu cat mai putine abateri!!!

Gata fetelor ca e tarziu si fug la nani!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neata natiune!

Sunt prima pe subiect azi asa ca fac cafeaua
Raportez o noapte fara mancare pt ca la mine e crunt daca nu mananc ziua, recuperez noaptea..asa ca am reusit sa fiu cuminte.

Meniul pe azi:
D- o banana
gustare- un mar
Pranz:salata cu de toate in ea
Gustare- un mar
Cina: iaurt cu o felie de paine neagra sau o cana de lapte degresat cu cereale.

Mimi, multumesc pt ca ti-ai dat ok pt a intra si eu in echipa cu voi. Asteptam sa vedem ce zic si celelate fete.

Pupici si va urez o zi frumoasa.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Miag, multumim pentru cafea si bine-ai revenit!

An-k, pentru inflacarate procentul primei saptamani e de 21,7%.

Tzuni, nu fi suparici,

Delia, , nu te-am citit ieri.

Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Da chiar ca e slaba miscarea pe aici, a plecat toata lumea in weekend?

Eu nu prea am chef de nimic, zilele astea a fost ingrozitor de cald, simteam ca ma sufoc daca stateam afara, cred ca fara aer conditionat n-as fi rezistat in tara asta. Mi-e si o sete, ceva de groaza...
Miine e ultima zi de munca si apoi vine un concediu de 2 saptamini pe care il astept de muuuult.
Nici la sala n-am mai fost de saptamina trecuta, am alergat doar o data saptamina asta si mi s-a facut rau de la caldura asa ca am luat o pauza, dar o sa recuperez eu cu miscarea saptamina viitoare.
Deci, Carmen, cam asta e scuza mea. Cam lunga, nu?

An_k, ai uitat sa schimbi data actualizarii listei, a ramas tot la "joi, 5 aprilie". Vad ca multa lume n-a dat raportul, e plin de semne de intrebare... Lista arata foarte ordonata si aliniata.

Crystina mersi pentru sugestiile "muzicale", am tras de pe net niste melodii ale lui Amy Winehouse, am ascultat "Rehab" si mi-a placut, acum ascult "You know I'm no good", imi place si asta. Daca mai ai sugestii, le astept.

De fapt sint in cautare de melodii interesante, mai ales care pot fi ascultate la sala, deci ceva dance, cu mult ritm. Fetelor, va astept parerile, ca eu sint in pana de idei.

Va pup.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput