Nou stil de viata (138)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele,dragutzele!!!

Eu raportez doar -1 kg,adica 82 kg.
Nusunt absolut deloc multumita,am stagnat aproape toata saptamana trecuta,si kilul asta e noroc chior de weekend.Sper sa fie mai bine saptamana asta,se apropie si rusii..

Sper ca ati avut toate un raport bun!!!

Eu am fost ieri supepr fericita,iubitul meu sot a inchiriat un peugeot decapotabil pe firma-special pentru mine sa-l conduc...ce frumooooooos a fost!!Eu acum sunt in faza de aducere aminte,n-am mai condus de vreo 5 ani si practic ar trebui sa fac scoala din nou...dar a mers foarte bine insa pana o sa ma incumet sa conduc singura sau cu copilul mai am cateva sute de kilometri de facut

V-am pupat!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Imi pare rau fetelor ca nu am mai scris zilele astea dar intai nu mi-a mers netul si apoi am avut o stare tampita. Insa mi-a fost dor de voi. Pentru raport:STAGNARE=86 de kg. Sunt foarte dezamagita si nu prea inteleg ce se intampla. Am crezut ca mersul la sala de 3 ori pe sapt cate 90 de minute va avea un efect favorabil. Dar nu ma asteptam ca dupa 2 sapt de sala, masaj anticelulitic si regim sa nu dau chiar nimic jos. E adevarat ca iar sunt cu rusii in intarziere dar macar juma de kilogram sa fi fost. Beau ceaiuri, apa, am rezolvat si constipatia si cam degeaba. Si credeti-ma ca trag din greu la sala, curg apele pe mine. La haine se simte, pantalonii sunt ceva mai lejeri pe mine dar cantarul...of si fac un efort considerabil sa ajung la sala din toate punctele de vedere...
Hai ca mi-am varsat oful ca nu mai pot, parca m-am blocat si nu mai am avant deloc. Si m-am simtit si rau saptamana trecuta cu ameteli puternice, greata si dureri de cap. Iau spirulina de 500mg, 3 pe zi, si parca e mai bine.
Maronicilor, imi pare rau daca v-am dezamagit. Sunt pe baricade dar fara rezultate ....

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Cornelia nu te mai gandi, o sa fie bine. facand sport creste masa musculara care e mai greadecat grasimea. Daca simti la haine e perfect!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ok, facem echipa de 3 daca nu apare Niko si daca este de acord si Ada.
Eu pentru azi raportez stagnare (tot 62). E un prag sub care se pare ca mi-e greu sa trec, dar perseverez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Anca, 13 bineinteles... Graba...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau fetele!
Dupa ce am vorbit cu voi am bagat de seama ca am 67 kg , nu 66. Spre sfarsitul saptamanii trecute aveam din nou 66. Saptamana asta...tre sa-mi iau cantar ca al meu e defect.Maine vreau sa rezolv problema asta, si sa vin la raport.
Ma duc sa citesc ce a-ti mai scris.Am vazut ca trebuie sa zic si cati "metri " am: 1,52

Mergi la inceput

Mi-am propus sa nu mai mananc dulciuri decat f rar si sa fac sport.
Sapt trecuta am "sarit calul" in week-end:am mancat sambata vreo 5 prajiturele si duminica o feliuta de tort. Am facut exercitii Pilates miercuri , joi , vineri si vreau sa fac in fiecare zi 20 min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Buna seara fetele!

Am reusit si eu sa ajung la raport! Cam tarziu, dar tot am venit! Ne-au luat astia curentul azi si l-au dat iar pe seara acum cand am avut multa treaba cu bebe. Asa ca de-abia acum m-am pus un pic la calculator.

Am reusit sa dau jos 1 kg, dupa cum ziceam si zilele trecute. Deci cantarul imi arata 75 kg acum. Tot e ceva!

Azi a fost ziua sotiorului numit George care a lipsit de la propria onomastica pe care n-am organizat-o pentru ca el nefiind lipseste!
N-am baut, mancat nimic in cinstea lui...doar supa de pui si iaurt cu cereale! Asta e! La anu' facem si chiolhanu' (daca o fi pe aici sarbatoritu')!

Violeta felicitari scumpo! Esti cea mai tare! Dar ai grija sa nu slabesti prea repede!

Doroty mersi de sfat! Chiar ma gandeam sa incerc tae bo ca toata lumea lauda stilul asta, dar ma intreb "oare rezist 8 minute la ritmul care se impune acolo?"
In orice caz, vroiam sa te intreb: Ce-ti veni sa imi faci mie sugestia asta? si...Unde gasesc filmuletul? E la link-ul de exercitii fizice?
De altfel, sar'mana pentru pont! Sper sa iasa ceva (si nu ma gandesc la ochii mei din cap! )

pentru Cezar al tau AdrianaFedorca! Sa-ti traiasca multi ani fericit si iubit! Sanatate multa!

Va fetelor! Felicitari tuturor celor care au reusit sa slabeasca sau macar sa se mentina!
Iaca o sa am si eu o floricica in listutza! Iuuupppiiiiiiii

Noapte buna! Sper maine sa nu ne mai fure astia din curent!
Spor la toate sa aveti!

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Dieta nu am tinut pana acum, si acum ma straduiesc sa mananc mai sanatos:fara cartofi prajiti , dulciuri prajeli, paine alba, sucuri.
Si am primit zilele trecute o cutie mare de bomboane de ciocolata!Dar am fost cuminte si astazi nu m-am atins de ele.
Vineri am mancat 3

Mergi la inceput

Am aparut , si promit sa intru mai des!

Mergi la inceput