Nou stil de viata (138)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Tzuni,acu' am citit povestea cu matzu..cum ma sa mergi prin Bucuresti cu matza pe parbriz??????Am ras de m-am prapadit!
Asa motan destept si fain as vrea sa-mi iasa si mie in drum.Nu te-a batut gandul sa-l adopti?Pe mine nu cred ca m-ar fi lasat inima sa-l las in drum...daca-l calca vreo masina sau il roade vreun caine???...manca-l-ar mama pa el de pisoi!!!!!!!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, ce m-am distrat la faza cu mitzu'! Imi inchipui ce fata au facut soferii cind te-au vazut cu el pe capota. Motanul, noul accesoriu pentru masina dumneavoastra.

Zuzi, "La Multi Ani!" cu intirziere pentru Isabella.

Anky, am raspuns si eu la intrebarile postate de tine referitoare la nutritia corecta, din pacate am nimerit raspunsul corect doar la jumatate dintre ele. Asta este, am mai invatat cite ceva. Poti sa ne dai si sursa?

Azi n-am fost cuminte, am mincat floricele...ca deh, am fost la film... N-am mai incercat pina acum floricele cu aroma de "barbeque" si miros de cirnati. Si ma mai mir de ce stagnez.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

maine inteleg k trebuie sa dam raportul dupa 1 saptamana, nu?sper k al meu sa nu fie prea jalnic...
tzuni,, bine ca nu am patit eu faza cu pisoiul ca aveam razboi cu sotzul, eu sun fan pisica, am avut 4 pana acum, din pacate cu fi-miu nici o sansa sa iau alta prea curand, asta ar omora-o din amor, e lesinat dupa pisici....iar sotzu le uraste, el e fan caine, dar nici d'ala nu mai vrea de cand ne-a murit catzelusha... in alta ordine de idei inteleg k tu esti responsabilul cu pozele? as vrea sa pun si eu una la panou...
sunt rupta, am un copil model duracell, am fost 3 ore in parc dupa-amiaza si m-a cocosat, ma duc la nani sa-mi ling ranile...
mamicadulce, am citit patzania cu autobronzantul...dupa ce ma unsesem bine cu nivea autobronzant, e prima zi, nu se vede nimik, dar tare as vrea sa ma ciocolatesc si eu un pic, sper sa iasa bine...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna seara!!!

Hop si eu dupa ce am culcat copilul, si...va spun ca azi...am papat mai putin , niste fructe si o gogonea cu un pic de pate si 2 felii de sunca.
Maine reiau dieta asa ca...va poop si ne vedem maine la raport!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

BUna seara!!!

Hop si eu dupa ce am culcat copilul, si...va spun ca azi...am papat mai putin , niste fructe si o gogonea cu un pic de pate si 2 felii de sunca.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

BUna seara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.

Dau prima raportul 63kg deci -1kg.Nu prea sunt multumita de mine ca am tinut cu dinti sa nu pap prostii si numai 1 kg da poate asa e acuma se da mai greu.

De azi sunt la cura cu banane sper sa reusesc sa dau ceva jos saptaman care asta.

Inflacaratelor astept sa vad ce ati facut.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Vad ca inflacaratele sunt primele la raport: - 1 kg si de la mine.

Gusta, felicitari, e bun ritmul asta: 1 kg pe saptamana, mai ales ca sunt ultimele. Spor la dieta!

Puskin, sper ca vei fi mai activa saptamana asta. Ti-am simtit lipsa!

Mamicadulce, ai gija ce papi! Imi inchipui ca te rasfata tare mama!

Meniul:
-cafea, o banana
-legume cu sos de rosii si pui
-Activia, capsuni, mere

Si 2 ore la sala.

Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Felicitari si tie Carmen .Chiar vroiam sa te mai intreb ceva eu laptele am sa beau degresat0,1% grasimi oare e bine? si daca intr-o zi as putea inlocui laptele cu iaurt degresat?

Sper sa reusesc sa tin cura .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

eu zic ca e prea putin. Trebuie lapte semidegresat, altfel dieta e cam dezechilibrata si risti sa-ti fie foame.
3-4 banane ar insemna vreo 300-400 de calorii, adica ft., ft. putin.

Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput