Nou stil de viata (138)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Tzuni, povestitoare mica ce esti, iti plac tare mult pisicile! Pe mine nu ma impresioneaza asa de usor!

Violeta, nimeni n-are nimic cu tine, de ce continui sa crezi lucrul asta? Ne esti simpatica, si, asa cum te vei tine de regimul tau (ca doar iti cunosti cel mai bine corpul), tot asa ne-am dat si noi cu parerea vis a vis de ce mananci; cu atat mai mult cu cat ne-ai intrebat (am revazut postarea ta).
Si daca nu esti incantata de coca cola zero (habar n-am despre ce vorbesti, nici nu ma intereseaza, ca nu sunt fan cola), da-o-n-colo!

Gusta, vom vedea maine cum stam la raport...eu nu sunt ft. multumita de mine.
Sanatate Marei!
Sa-ti raspund si la intrebarea despre banane si lapte. Da, in 3 zile poti scapa de 1,5 kg. Mananci 3-4 banane mici si 1l lapte 1,8% grasime.

Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by addya

andre_ea, din cate vad eu delu prichindelu e din acelasi trib cu razvan-ciugulici zis si gugu.
atunci sa-ti raspund: 5 ore in parc = 6 ore la sala...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Din pacate la noi in parc nu prea alergam ca e mic. Zic eu totusi ca, cu tot cu mersul pe jos de si pana acasa, face cel putin 1/2 h de sala.
Ieri in Tineretului in schimb ne-a alergat de ne-a zapacit. Vorba lui ta-su il lasai jos din brate si ... start!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dordia2000

Mai....fetelor...ce e asta cu...mananci cam putin...mananci cam mult.

Imi pare rau ca m-am bagat in discutie. Se pare ca orice parere care nu coincide cu a voastra, nu trebuie exprimata. Pe viitor n-am sa ma mai bag.

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana
Si la urma urmei fiecare poate sa zica ce vrea referitor la meniul postat de oricine, ca doar nu e interdictie.

Din cate imi dau eu seama, se pare ca e.

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata, sau buna ziua tuturor.

Mephala, iti multumesc si sper din tot sufletul sa fie asa, pt. ca eu ma simt f. bine cu voi, si chiar citesc toate postarile voastre. Ai dreptate si esti o fericita ca nu te omori cu Coca Cola. Eu in schimb ma abtin, fiind o bautoare inraita de coca-cola si pepsi. Dar ma abtin, si continui cu apa mea cu lamaie.

Azi nu stiu ce voi manca, pt. ca imi este cam frica sa ma urc pe cantar, dupa ziua de ieri, mai ales ca inca nu . Sper sa reusesc.

Mai incolo voi merge pe la mama, ca este sora noastra de la Brasov aici si vreau sa o mai vad si eu inainte de plecare. (este sora noastra mai mare).

Saptamana viitoare, pe la sfarsit trebuie sa-mi vina "rusii", asa ca voi sta mai prost la raport, cred.

Va urez tuturor o zi frumoasa (aici in Bucuresti este chiar frumoasa) si ne auzim maine la raport.

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE

Dordia, Violeta, Bfly si InaC

Mergi la inceput

La multi ani, Isabella! Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte de tot norocul din lume!

Tzuni, tare faza! A simtit el ca esti iubitoare de pisici.
Gusta, sanantate multa la pitic!
Violeta, reciteste-ti postarea si ai sa vezi ca se intelege ca ceri parerea asupra meniului. Pe viitor incearca sa te exprimi mai clar si nu o sa mai existe astfel de incidente.

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Buna fetelor!

pentru Isabela scumpica! Zuzilici sa-ti traiasca fetita, sa se faca mare si sa fie sanatoasa! pt aia mica

Violeta si celelalte albastrele... ...pentru ca n-am prea intrat zilele astea. Dupa cum ziceam si inainte am avut o saptamana plina. Am inceput de luni cu musafiri (stiti cum e vorba aia: daca incepi de luni asa o tii toata saptamana...ma credeti sau nu ASA E!!!). Marti iar am avut musafiri, miercuri a fost ziua baiatului nasilor nostri (3 anisori), joi...nu mai stiu exact, vineri am umblat prin oras cu treburi si dupa-amiaza iar musafiri, ieri musafiri, azi...o sa facem o plimbarica prin parc dupa-amiaza daca n-o ploua (ca asa pare).

Asadar vedeti si voi cat de ocupata am fost. In rest, cat n-am avut musafiri pe timpul zilei m-am ocupat de treburile casnice (mancare, facut curat, spalat) si am avut grija de bebe mic care cere tot mai mult din timpul meu. Ma si pregatesc pentru venirea sotului acasa ca nu l-am mai vazut de 3 luni. Asa ca incerc sa fac curatenie cu bucatica, cand doarme bebe ca am niste geamuri kilometrice si nici nu pot tine geamul deschis prea mult avand in vedere ca asta mic a racit un pic. I-a curs nasucul si ochisorii lacrimau, asa ca i-am dat niste Nurofen sirop (la sfatul medicului) si acum e mai bine. La noi nu mai dau caldura la calorifere si e cam frig in casa...cred ca de-aia a racit mititelu'. Am inceput sa-l imbrac mai gros ca altfel nu se poate. L-am si culcat cu mine in pat intr-o noapte de frica sa nu inghete, dar nu vreau sa-l invat asa ca nu mai e mult si vine tati si o sa se supere daca gaseste locul ocupat langa mami!

Stiu ca am zis sa intram in fiecare zi...era o propunere la care, din cate am inteles, fetele au ripostat sau mai degraba n-au fost de acord pentru ca, e adevarat, nu poti sa stii ce intervine; de exemplu, eu n-am putut intra in fiecare zi sa dau raportul dupa cum ati vazut. Oricum sper ca de-acum incolo sa nu mai am musafiri gramada si sa am timp sa intru! Desi ma gandesc ca dupa venirea sotului iar vom avea casa plina vreo saptamana ca ...d'eh...vin prietenii sa-l vada.

Raportul pe fiecare zi ar fi fost cam asa:
MD - iaurt cu cereale
P si C - supa de pui.

Trebuie sa recunosc ca miercuri am calcat stramb. Cand am fost la ziua mititelului, aceasta s-a tinut la KFC .
Cum as fi putut rezista ispitei?!!! Spuneti si voi! Mai ales ca mi-era o foame de lup cand am ajuns acolo pentru ca n-am avut timp sa-mi pap supa inainte de a pleca de acasa.
In rest, pe langa supa de pui am mai mancat si fulgi de porumb si cate un baton de FITNESS in fiecare zi. Numai cu supa de pui mori de foame...va zic eu! Cura este cam drastica. Ar trebui sa slabesti cam 5-6 Kg intr-o saptamana, daca ar fi s-o tii strict. Eh, eu n-am putut, dar cat de cat am incercat sa ma tin de ea cu toate abaterile facute si se pare ca tot am dat jos un kilogram. Exercitii fizice n-am putut face deloc saptamana asta pentru ca am avut rusii pe cap, iar eu cam am dureri de regula si evit efortul fizic. In schimb am facut plimbari pe jos acompaniate de "impins" carutul si cred ca a fost bine ca macar atat am putut face.
Acum mi-am pus iar sa-mi fac supita de pui, ca mi se terminase. Deci mai tin vreo 2 zile cred dieta asta, apoi ma apuc de alta. Sa vad ce!

Gata ca deja v-am plictisit cu cearceaful meu!

Violeta, Dordia sunteti niste dragutze! Ma bucur ca am putut face "cunostinta" si asa prin poze! Vad ca Ina C e mai timida! Nu vrea sa se arate la "fata".

Ma duc sa vad ce face supita, daca e gata...ca am o foooooaaaaaaameee!

Va !

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna, fetelor!
Eu ma tin bine pana acum, am avut si musafiri dar am gatit dietetic .
Deja m-am obisnuit cu portii mai mici si nu mai poftesc decat la ce trebuie . Sper sa ma tina, mai ales ca acul cantarului s-a miscat frumusel si sunt tare motivata.

Isabella, La multi ani! Sa ai o viata frumoasa si plina de noroc !

Tzuni, ca o iubitoare de pisici ce sunt , si eu as fi facut la fel ca tine, iar daca l-as mai gasi l-as lua acasa, se vede ca te iubeste .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Andre_ea-Diana Mirela-Hopes-Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Tzuni,funny povestea.Si mie imi plac pisicile dar prefer ciinii mai mult.
Ce job ai de tre sa lucrezi noaptea,nu e obositor?.

Violeta,cola e oricum acidulata chiar daca e light sau zero,la asta m-am referit.

Gusta,dieta merge chiar foarte bine.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele!!!!

Ce mult ati scris!!Eu n-am mai apucat sa intru,joi a venit mama si am tot depanat povesti cu ea,nu ne-am vazut de mai bine de 1 an jumate.Sa vedem ce o sa zica cantarul maine ,pana acum s-a dus 1 kil,sper sa il mentin astazi,ca am la cuptor o rulada de aia legata cu ata cu legume..e prima data cand fac si trebuie sa gust,nu??Mai aveam programat un grill diseara dar l-am amanat pe altadata.

Va pup,ne vedem maine la raport,pana atunci o duminica frumoasa si insorita!!!!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput