cariotip si microdeletii de cromozomi y

cariotip si microdeletii de cromozomi y | Autor: denissa_k1

Link direct la acest mesaj

va rog sa ma indrumati si pe mine ,unde se fac aceste analize ,cat costa ,si daca sunt obligatorii,ptr FIV la Giulesti .Eu sunt din Iasi ,unde nu se fac ....decat ptr orice eventualitate -cariotip -dar cred ca si ala pe bajbaite ..Ma intereseaza mai ales ,daca sunt musai de efectuat ..si daca ma pot prezenta la intalnirea cu dr Marinescu fara ele !!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

denissa, te poti prezenta la dr. Marinescu linistita fara sa faci cariotipul genetic, nu este obligatoriu pt FIV. Eu am facut aceasta analiza dupa esecul avut la prima incercare FIv cand din 6 folicului nu am obtinut nici un ovocit viabil (punctie oarba). Cariotipul l-am facut la MedLife si m-a costat in jur de 3 mil (300 ron). Am fost sa fac cariotipul pt ca atunci aveam semne de ? asupra profilului meu genetic. Din fericire am iesit normal si s-a dovedit ca nu am raspuns deloc bine la tratamentul cu Menogon.
si mult succes! Daca vrei intra la fetele de la FIV si vei gasi acolo informatii foarte pretioase daca te vei apuca de procedura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

denissa, ai primit raspunsuri si de la fetele de la FIV. Intra acolo si scrie mai multe despre tine iar fetele te vor ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyko1 spune:

quote:
Originally posted by MRL

denissa, te poti prezenta la dr. Marinescu linistita fara sa faci cariotipul genetic, nu este obligatoriu pt FIV. Eu am facut aceasta analiza dupa esecul avut la prima incercare FIv cand din 6 folicului nu am obtinut nici un ovocit viabil (punctie oarba). Cariotipul l-am facut la MedLife si m-a costat in jur de 3 mil (300 ron). Am fost sa fac cariotipul pt ca atunci aveam semne de ? asupra profilului meu genetic. Din fericire am iesit normal si s-a dovedit ca nu am raspuns deloc bine la tratamentul cu Menogon.
si mult succes! Daca vrei intra la fetele de la FIV si vei gasi acolo informatii foarte pretioase daca te vei apuca de procedura.

Buna,
Sint noua pe aici si nu stiu daca trimit bine mesajul. Tu zici ca ai avut o incercare FIV si ovocitele nu au fost bune, eu am avut 3 incercari in care am obtinut ovocite din pacate doar citeva au fost mature si totusi nu au reusit sa obtina nici un embrion. Am facut si eu si sotul testele genecice, care au iesit bune. Le cele 3 incercari stimularea a fost facut diferit, dar rezultatul acelasi. Doctorul mi-a spus ca se intimpla foarte rare, dar sint persoane ale caror ovocite nu sint bune. Cert este ca nu am remas niciodata insarcinata, iar probleme de sanate nu avem nici unul. Tu ai ceva mai multe informatii? Doar atit ti-a spus doctorul ca nu ai raspuns bine la medicamentatie? Iti multumesc anticipat. Incer doar sa gasesc ceva explicatii si esti prima care zice ceva de calitatea ovocitelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Niko, am copiat mesajul tau aici.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput