Concert Robert Plant
Am citit intr-un articol din presa cum ca undeva in jurul datei de 8 iulie Robert Plant (Led Zeppelin) va sustine un concert la Bucuresti, la Arenele Romane. Stie cineva daca e reala informatia si eventual mai multe date despre subiect ? Multumesc mult !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Raspunsuri
moniboni spune:
Am auzit si eu; nu stiu inca detalii. Am cautat pe net si, in afara de ce stim deja (8 iulie - Arenele Romane) n-am mai gasit nimic.
Promit sa mai caut si sa dau raspuns imediat ce aflu ceva nou.
Pot numai sa spun ca daca este la fel de tare ca cel din 98 merita sa mergi!
mamica de rockerash
alice2004 spune:
Multumesc mult, Moni !
Am si eu un prieten care a fost la concertul de acum zece ani si mi-a spus ca a fost super !! Eu am ratat atunci evenimentul, asa ca anul acesta sper din tot sufletul sa nu se mai repete patania !! Astept vesti noi !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
V. Erica spune:
Bine-ar fi sa vina!
Am fost si acum 10 ani si a fost superb.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
rami 73 spune:
Wow, vine Robert Plant la Bucuresti ??!! Iubitul meu din adolescenta !!! Cred ca sunt PRIMA care cumpara bilete, sper sa nu fie doar un zvon...
rami
alice2004 spune:
Revin cu citeva date mai noi - azi am citit in presa cum ca Robert Plant va concerta la Bucuresti pe 8 iulie, pe o scena amenajata intr-o parcare a Romexpo ! Concertul se va desfasura in continuarea evenimentului de pe 7 iulie, un fel de Live Earth romanesc, cu recitaluri ale unor trupe ca Directia 5, Voltaj, Compact, Iris, Holograf. Plant va cinta a doua zi, pe 8 iulie - biletele se vor pune in vinzare de saptamina viitoarew si vor avea preturi de 75 de lei, respectiv 150 lei pentru locurile de la tribuna !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
moniboni spune:
Bai nene, cu atatea concerte ca lumea o sa intru in faliment!!!!
da' ce sa fac..ma sacrific...merge fata
mamica de rockerash