Alta teapa!!!Jucariile prezentate pe MINIMAX
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ni-na/ni-na.jpg)
Mamici luati aminte......sa nu mai dati si voi banutii aiurea....
Am comandat pe site-ul www.flip-shop.ro una dintre jucariile vizionate.------------------------------------------------------
1 x Dino Quest - Volcano Pack (004312) = 38.91 leiincl. TVA
------------------------------------------------------
Sub-Total: 38.91 lei
Livrare prin curier (Curier): 15.00 lei
TVA 19%: 6.21 lei
Total: 53.91 lei
Pe langa faptul ca nu am vazut nicaieri cat costa taxa de curierat pana am facut comanda efectiva astazi vine jucaria comandata si mi se cere 79 ron,deoarece firma de curierat mi-a emis si o alta factura de 16.07 ron
Asa ca o jucarie care initial costa 38.91 ma costa 79 ron.
M-am lecuit.Pe cat am fost de incantata de CD promovate aici pe site...cele educative ,ca sa nu fac reclama,atat de dezamagita sunt acum...
O alta chestie pe care am remarcat-o a fost ca pe poza produsului este trecut pretul din magazin cred...cam 25 ron....
Am fost proasta.........suport...
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
iileana spune:
Ni-na, imi pare rau pentru ce ai patit. Se vede treaba ca ai platit curierul de doua ori? 15 odata si inca 16,07 dupa aia? Oare de ce?
www.minitoys.ro/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=45" target="_blank">Jucaria e comercializata de minitoys, la ei e tot 150.000 curierul, indiferent de numarul de produse comandate.
P.S. Noi i-am "prins" la Baby-expo, si ne-am facut plinul de vulcani, dinozauri, slimy-uri si alte alea, la preturile de pe site. Din pacate nu au magazin in Bucuresti. Inca.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ni-na spune:
le-am trimis un mail sa ii intreb........daca vor binevoi sa raspunda,va voi anunta.......si chiar am cautat cu atentie sa vad cat costa expeditia........nu scrie nimic pana nu faci comanda,ca simplu vizitator al site-ului este o informatie confidentiala..........
liliana29s spune:
Si eu am comandat un DVD cu Noddy si am fost mai mult decit surprinsa sa vad ca mai dau 15RON in plus. Am intrat pe urma la ei pe sait si am vazut ca aveau o rubrica unde specificau chestia asta dar problema e ca atunci cind vezi o jucarie si o comanzi nu vezi nicaieri si nu te gindesti ca pot fi si taxe de curier.
EDIT: acum am vazut ca nu vorbim despre acelasi lucru, eu am patit-o la http://www.minitoys.ro/catalog/index.php?cPath=25&osCsid=7ba5fda3acad21fb7fe252c058734230
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004
Caprioara spune:
Io nu o mai luam. Il trimiteam pe curier de unde a venit. Ce putea sa-mi faca? Mai ales ca nu am confirmat suma aceea, nu?
Ceea ce ai patit tu e bataie de joc in opinia mea.
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
iileana spune:
Nu prea cred sa existe comert pe internet fara plata expeditiei.
Dar macar pe site-ul Minitoys e scris clar, mare, negru pe alb cit e. La flip-shop n-am vazut-o.
Te pomenesti ca, de fapt, tu ai platit intii curierul de la minitoys la flip-shop si-apoi si pe cel de la flip-shop pina la tine???? .... ca alta explicatie nu vad....
Jucaria e simpatica, dar mi se pare scumpa chiar si la aia 400.000 initiali, fara taxe de expeditie....si, oricum, va trebui sa mai cumperi oua de rezerva, numai cu unul nu faci mare lucru....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
ni-na spune:
M-au sunat acum ca si raspuns la mailul trimis si mi-au cerut sa trimit prin fax chitanta,deoarece nu trebuia sa imi ia acei banuti(cei 16.07 ron).Ma gandesc acum ca faptul ca am postat pe forum i-au determinat sa fie atat de prompti...numarul de fax este din Bucuresti...
iileana spune:
Nina, nu-ti risipi banii sa-i faci cinste lui Guestus, ca el nu bea, nu fumeaza, n-are vicii.
Pastreaza-i pentru taxa de curier la viitoarea comanda, ti-am zis c-o sa-ti mai trebuiasca oua din alea "topibile"