Suceava!!! (17)
Raspunsuri - Pagina 28

anamea spune:
Buna mamici si viitoare mamici, eu sunt mamica unei fetite de 11 luni si 18 zile, si am o rugaminte la voi, participam la un concurs, cine ar vrea sa ne voteze este asteptat la ID meu calancea_catalina pentru mai multe detalii. Mai sunt cateva zile (pana la sf lunii) de concurs si caut prietene care ar vrea sa ne voteza pentru a putea castiga. Nu vreti sa-i facem fetitei mele un cadou impreuna la implinirea unui anisor? Daca da, va astept pe ID meu. Ziua noastra este pe 4 iunie
Pe la voi am mai trecut, dar cu acest concurs sunt prinsa, am sa mai trec de cum se termina.
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi Votati ANA MARIA

doinabita spune:
Fetelor, iar este domnul Becali la National tv, si l-a intrebat iar la inceput prezentatorul si a zis ca ii da banii lui Dan!Azi ne-a contactat realizatorul emisiunii si ne-a spus sa facem rezervarea telefonica la biletele de avion sa le plateasca domnul Becali.Maine trebuie sa ne confirme rezervarea, caci e problema cu carutul, si daca ne confirma, trebuie sa vorbim cu realizatorul si ia el legatura cu domnul Becali si plateste biletele de avion, apoi cica urmeaza restul, usor usor!!!sunt fericita !!!Maine ma duc sa mai duc niste acte care ni le-a ceru fundatia la presedintele PNG de la Alexandria, caci pana joi trebuie sa ajunga la Bucuresti si le duce el!!!deci e de bine!!!!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

carmen spune:
Doina ma bucur pentru voi, Dumnezeu sa fie cu voi.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

megbeng spune:
DOINA, Doamne-ajuta!!! eu sunt sigura ca o sa se rezolve problema lui Dan!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

xandrutza_76 spune:
Doina, Doamne ajuta! Sper sa se rezolve cu bine totul, va tin pumnii!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi

doinabita spune:
Trebuie sa se rezolve, fetelor, caci Dumnezeu si rugaciunile noastre la toti ne ajuta!Offfff ce grea a fost asteptarea asta...si inca mai este de asteptat putin!!!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

emushi spune:
doina,.....Dumnezeu e mare, va avea grija de Dan! am aflat abia acum despre cazul lui...
ma bucur ca in sfarsit se poate face ceva pentru el, sper ca totul sa se rezolve!
si noi ne rugam pentru el...
http://www.pagina-mirunei.piczo.com

DanaRosu spune:
Buna ziua, fete dragi!
Iaca ne-am linistit si noi un pic... am botezat copila si promitem mai multa activitate pe forum... ca de-acu vin caldurile iar la amiaza nu putem sta decat in casa.
Pupam si zile bune sa aveti!
Doina, Doamne ajuta!
Dana
And, yes, I am a blonde!
Fetele mele
Prima mare intalnire
A doua mare intalnire
Botezul Olgutei

kali spune:
Doina, sa fie intr-un ceas bun... tinem si noi pumnii.
DanaRosu, sa-ti traiasca micuta crestina!
... si eu ii simt lipsa Zamfirucului si a mamicii ei. Unde 'or fi?
Oana si
Alexia Ioana (25.12.2005)