Suceava!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

emushi, noi am sarit cafeaua dimineata, asa ca tare mi-ar prinde bine o ceasca maaaare si fierbinte (da' fara cofeina, fiindca impart cu asta mica si nu vreau sa scoata un calcai prin buricul meu de nervi!)
Celor care sunteti sau aveti prin preajma o Elena sau un Constantin, La multi ani! si numai bine. Petrecere frumoasa!
xandrutza_76, ! Mai stau si azi cumite si mai dau o sansa antispaticelor pe care le fac acuma injectabil si daca nu se potoleste distractia, mergem fuga la spital. Am inima cat un purice cateodata. Ma gandesc ca mai am doua saptamani pana implinesc 7 luni, macar astea doua saptamani sa mai treaca, daca tot am ajuns pana aici, asa, shontac, shontac.

tuturor! Sa aveti o saptamana faina! emushi, astept episodul urmator din Aventurile Mirunei!

Lia 29S Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Oana si Alexia Ioana (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

liadorian, multa sanatate si burtica linistita!
imi aduci aminte de burtica mea...aveam, cred, vreo 24-26 sapt cand am ajuns prima data la spital cu contractii, uffff (sesiunea, bat-o vina!)
am stat si eu pe antispastice, am mai completat cu tocolitice si dupa vreo luna (ce-i drept...nu m-am cumintit, ca daca stateam numai in pat cum mi-a zis dr......), iar, am schimbat pe ceva mai puternic...dar uite ca am reusit sa tin grasuna asta(3990g!!!) pana la 38/39 saptamani (38 si 3-4 zile ); ma bucuram de fiecare zi in plus...
ultima luna am fost chiar cuminte, plecase dr in concediu si n-aveam chef s-o iau de la inceput cu alt dr, asa ca am stat numai in pat, mergeam pana la baie si ma-ntorceam cu contractii...cred ca Mirunicile-astea sunt cam neastamparate, din burtica incepand! (ah, mi-aduc aminte cand eram in autobuz si-a dat un picior de-a speriat o babuta de langa mine...se gandea saracuta ca cine stie cine-o fi lovit-o...nu stiu daca m-a crezut ca era de vina burtica!)

un pupic pe burtica de la Miruna mea (ca vad ca tot o Miruna o sa o cheme...), asteptam si nazdravaniile voastre!

http://www.pagina-mirunei.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ema, tii bine minte..ma cheama si elena, asa ca va poftesc pe toate la o mica petrecere virtuala

cu ceva bunatati:

si cate o bere sa ne racorim pe caldura asta..

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

DRAGI CONSTANTINI SI ILENE COSANZENE... LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE, BUCURIE, SPOR IN TOT CE ISI DORESC SI INTREPRIND SI FIE CA NOROCUL SI IUBIREA SA NU VA OCOLEASCA NICICAND...PENTRECERE FRUMOASA ...SI IUBITI-VA MULT !!!

Noi tocmai am terminat tortul surpriza pt tata...azi e si ziua lui si a lui Andrei...al doilea nume e Constantin la amandoi...
Diseara mergem la nasii lui Andrei...ambii Constantini...

Emushi, super faza...

Mi-ai adus aminte de alta faza...cand Andrei cu Diana mi-au pictat pe toata faianta din baie...cu pasta de dinti...
Erau asa de entuziasmati de realizarea lor si m-au chemat sa vad si eu ce-au putut face...

Eu tocmai ma bucuram ca am un pic de liniste si-i pot da san lui bebe Teo

Efectiv am ramas fara replica...nu stiama daca sa-i laud pentru desenele lor frumoase...sau sa-i cert pentru ca mi-au terminat pasta de la Forever...si mi-au murdarit toata baia...

Pana la urma i-am felicitat pentru munca depusa si pt acuratetea picturilor , chiar le-am fotografiat sa vada si tata pe ce s-a consumat renumita pasta de dintiapoi le-am dat foi explicandu-le ca numai pe foi trebuie sa deseneze de acum inainte...si numai cu acuarele sau creioane colorate...pentru ca pasta de dinti are alta intrebuintare...

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

Jurnalul meu

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Meg, LA MULTI ANI!multa sanatate , fericire si tot ce iti doresti alaturi de cei dragi tie!

LA MULTI ANI!tuturor celor cu numele zilei de astazi!!!!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

La multi ani celor ce poarta numele Sfintilor Constantin si Elena!

Meg, iti doresc sanatate si fericire, multe realizari si impliniri!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by liadorian

xandrutza_76, ! Mai stau si azi cumite si mai dau o sansa antispaticelor pe care le fac acuma injectabil si daca nu se potoleste distractia, mergem fuga la spital. Am inima cat un purice cateodata. Ma gandesc ca mai am doua saptamani pana implinesc 7 luni, macar astea doua saptamani sa mai treaca, daca tot am ajuns pana aici, asa, shontac, shontac.

Lia 29S Miruna Demetra

Lia, asa am stat si eu cu inima-n gat pana la 7 luni... tot cu antispastice-pastile, injectii... dar acum am fata mare

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Am "evadat" un pic din pat sa va multumesc pentru incurajari! . Chiar mi-au prins bine, sa stiti, ca asa picasem in butoiul cu melancolie zilele astea, de credeam ca nu ma mai scoate nimeni. Mi-am si gasit momentul sa recidivez cu contractii urate (eu am inceput distractia la 18 saptamani ): maica-mea lucreaza program lung pentru ca tine si locul unei colege, barbatul are un examen important maine la servici... Asta e, trece si hopul asta.

Pup pe toata lumea! O zi buna tuturor!

Lia 30S Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

lia, treci inapoi in pat si nu mai contracta burtica pe forum! glumesc, cred ca ti-e greu, dar chiar daca sunt la distanta, la servici sau in alta parte, sa stii ca toata lumea e alaturi de tine...

azi a mancat ieduta mea prima ei salata de rosii...si ma bucur ca i-a placut! (salata adevarata, facuta cu sare, ulei, otet...ca de "oameni mari") incepusem sa ma ingrijorez ca nu mananca legume crude, salaturi si altele...ca i-e cam lene sa mestece, daca n-au gust din prima incercare...(rosia goala o scuipa imediat...dar se pare ca inca mai avem o sansa!)

simina, simpatica faza cu pasta de dinti...artistica, chiar...si eu i-as fi laudat in locul tau!
daca tot mi-ai adus aminte, sa zic si eu o boacana de-a mea, ai mei si-acum se mai distreaza pe faza asta...eram tot in baie, si tot dadeam fuga la ai mei in bucatarie, spunand "indata o sa-mi ziceti saru'mana"...ai mei tare amuzati de faza (si evident incantati de faptul ca stateam cuminte), asteptau sa-mi spuna..."saru'mana"; dupa un timp i-am chemat in baie: "gata, acum sa-mi ziceti saru'mana"
hmm...mi-au zis. cu juma' de gura...
facusem cu crema NEAGRA toti papucii din casa...inclusiv sandalele albe ale mamei, pantofii bej etc...

gata, va pup, ca indata se trezeste si nazbatioasa mea...
si tre' sa-i zic...saru'mana

http://www.pagina-mirunei.piczo.com

Mergi la inceput