Mamici de septembrie - octombrie 2007. (19)
Raspunsuri - Pagina 25
mandarinutza spune:
Cecilia, Annisia, da eu am fost internata de Paste la Giulesti pentru ca aveam contractii.Si eu auzisem destule pareri pro si contra despre spital.
Poate am avut noroc, ca era spitalul cam gol in perioada aceea si asistentele si infirmierele erau destul de dragute. Ma asteptam la mai rau.Ma rog, si eu am cotizat, dar asa e la noi in orice spital. Parintii mei au avut tot felul de probleme de sanatate, si am tot avut treaba cu spitalele din Bucuresti -Cantacuzino, Fundeni sau Matei Bals si acolo e mult mai rau, nu numai asistentele dar nici multi dintre medici nu isi dau nici un interes oricat le-ai da.
Eu nu am avut ceva grav, complicatii sau sangerari, m-au examinat au vazut ca am colul inchis si m-au trecut pe injectii si stat la pat, mi-au facut analizele, o ecografie de abia marti ca in perioada sarbatorilor erau inchise toate.
Eu am stat intr-o rezerva si am putut sa ma odihnesc. Si in nopatea de Inviere tocmai cand ma apucase plansul ca stau singura, a aparut un preot care mi-a spus o rugaciune si apoi am fost si la slujba de Inviere, asa ca m-am mai linistit un pic.
Eu ma duc la Giulesti pentru doctorita mea, si am doua colege care au nascut acolo anul trecut si au fost f multumite. Ambele au nascut cu cezariana si au stat in rezerva. Pe una dintre ele, am vizitat-o si eu la 2 zile dupa ce a nascut in rezerva, ii duceam flori din partea colegiilor. Rezerva in care a stat era draguta, ma rog nu lux, dar curata.
Mandarinutza
20+
crishtina spune:
Am pus si eu cateva poze cu burtica si cu noi :) Sper ca m'am descurcat si le vedeti.
19+
noi3
mandarinutza spune:
Andries merci frumos 
Aniast, petrecere frumoasa
Adela, pe ce strada e magazinul pentru gravide, ca poate o sa ma duc si eu mai incolo?
Mandarinutza
20+
Mada_Ele07 spune:
salutare tuturor!!!!
stiti ceva de vaccin anti-tetanos, mie mi-a zis dr de familia sa ma duc in luna 7 sa il fac. Oare e obligatoriu?
si referitor la contractii? ce anume se simte in acele momente? mie mi s-a ntamplat sa ma trezesc noaptea de cateva ori cu o tresarire in burtica, ca si cand s-ar fi speriat ceva acolo...nu stiu cum sa explic...atunci dormeam pe spate......poate are vreo importanta!!! nu am stiut ce anume s-a intamplat. oricum nu s-a mai repetat chestia asta in ultimele zile.
16+
Mada_Ele07 spune:
postez ce am gasit pe acest forum "de rau" despre acest vaccin:
astept raspunsurile voastre:
"""""""""""
lz_cecilia
membru incepator
Romania
oradea
153 Mesaje
Trimise - 22/04/2005 : 15:29:53
Eu am mari rezerve fata de acest vaccin...cand am fost gravida l-am facut prin luna 7/8 si am inceput sa ma simt fff rau, au inceput edemele, tensiune ff mare, stare gen. dezastru si sunt convinsa ca numai de la acel vaccin nenorocit. Prietena mea l-a facut in luna 8/9 si la doua zile a fost dusa in coma la spital, facuse ECLAMPSIE. M-am interesat si intradevar exista o legatura intre simptomele de mai sus si vaccin. Eu personal nu am de gand sa-l mai fac vreodata....
Alegerea va apartine, eu va doresc sarcina usoara si un bb frumos si sanatos!!
Pa si pusy!
Trimise - 23/04/2005 : 11:45:28
Buna fetelor!
Si eu am facut acest vaccin fiind insarcinata in 7 luni, iar dupa 2 zile am pierdut sarcina. Nu stiu daca acest vaccin sau altceva a cauzat hemoragia cerebrala la bebelus si mi-au fost provocata nasterea. Oricum, multe gravidute l-au facut si nu au patit nimic.
Imunitatea am inteles ca ti-o da pe 10 ani. Si intradevar e demodat. Se facea mai de mult in cazul in care nasteai prin locuri...... latele decat spitalele.
Codruta 21+5
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=47859
??????????? voi il faceti sau nu?
Annisia spune:
Originally posted by sim_stoian
Pe 5 mai trebuie sa mergem la o nunta si nu stiu de unde sa imi iau ceva de imbracat. Aveti vreo idee?
_
Iubita, depinde cam de ce iti doresti tu sa porti.Si eu merg la nunta, dar la inceputul lunii iunie, deci pe aproape... Mi-am ales de la Only, unde au niste rochite superbe (combinatii alb-negru, cu pietre, la 5 milioane) genul ala pana la genunchi si pleaca de sub sani, deci are loc burtica grasunica si sunt si foarte sexy. Daca la suma asta doreai sa te incadrezi, chiar ti le recomand, pentru ca sunt foarte elegante si la moda. Only are magazin in Platza Romania din Drumul Taberei si in Unirea la etajul 1. Daca vrei ceva mai ieftin, fa un tur prin Cocorul sau Unirea si vei gasi cu siguranta, eventual un compleu din voal pantaloni si bluzita. Daca vrei ceva mai scump (depinde la cine te duci la nunta, care e rolul tau la acest eveniment, unde are loc si care sunt invitatii...) poti apela la magazinele Mystral, unde gasesti niste rochii de pici in freza, cam la 15-18 milioane. Ai de unde alege nenica!
PS: Daca vrei sfatul meu, mergi pe varianta Only, cu niste balerini din lac de orice culoare si niste margele mari la baza gatului, un coculet frumos si un fard discret, vei arata ca o printesa si iti vei pune si burtica in valoare. Distractie pe cinste iti doresc!
Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...
Yannis la 17 saptamani, in burtica la mami
toma_lly spune:
am pus in semnatura pozele cu caruciorul si patutul pe care vrem sa le cumparam pt iepurashu' nostru ![]()
care ne tine dom'le in suspans si nu vrea sa ne arate daca e fetita sau baietel 
TOMITZA
19+
cum creste bebelushu'
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
cecilia L spune:
Roxana imi pare rau pentru prieten ta. Am si eu o colega de servici insarcinata, ar trebui sa nasca in octombrie (nu stiu motivul pentru care nu intra si ea sa ne citeasca macar) si sunt ingrijorata pentru ea, nu se simte prea bine, o sa va povestesc alta data.
Annisia, multumesc pentru raspuns, mi-ai confirmat ce auzisem si eu.
Mandarinutza, cat te-a costat rezerva pe noapte si ce exista in camera.
Si eu am fost internata la Giulesti, dar am stat doar o zi, nu am avut treaba cu asistentele pentru ca nu faceam tratament, am facut o histeroscopie operatorie, dupa ce m-am trezit am plecat acasa.Deci contactul meu a fost doctor, dr anestezist, o asistenta de la blocul operator si o infirmiera parca. E drept am cotizat.Am inteles ca la nasteri este altceva, sala de nasteri si la bebelusi s-a renovat, saloanele lasa de dorit.
Credeam ca aveti informatii recente de la nasteri.
Oricum va multumesc pentru raspuns, daca mai aflati noutati sa-mi spuneti si mie.
Sincer sunt ingrozita de ideea de a naste acolo, dar nici nu vreau sa renunt la dr mea.
In ce priveste cotizatul la dr si asistente si etc. ma astept sa trebuiasca sa dam, dar eu am alta teorie, esti draguta si ma ajuti iti dau, astepti sa te rog nu, e meseria lor.... desi este cu dus intors.Nu prea am trecut prin asa ceva, iar in singurele situatii a mers teoria mea.Sper ca nu v-am plictisit cu acest subiect.....scuze, daca da. Poate nu intereseaza pe toata lumea........
toate

cecilia,19+
Cristian
danielle02 spune:
raluca,ayumi succes la doctor.sa veniti cu vesti bune 
crishtina cred ca noi avem cele mai mici burtici.aseara ma bucuram ca se vedea mai bine (eram balonata) iar cand m-am trezit dimineata...parca nici nu sunt gravida
ma bucur insa ca il simt pe bebe aproape in fiecare dimineata,cred ca imi trage suturi sa ma trezesc ca ii e foame ![]()
fetelor...voi deja va cumparati lucrusoare ptr bebe...ce fainnnn
si eu mi-as mai cumpara o gramada dar vreau sa astept pana stiu ce e.
aseara si alalta seara am visat tigani.nah...ce o fi si asta???
danielle
17+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
toma_lly spune:
eu nu am auzit sa fie obligatoriu vaccinul de anti-tetanos
pentru ce sa il faci daca nu e cazul ?
TOMITZA
19+
cum creste bebelushu'
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005