Mamici de septembrie - octombrie 2007. (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna dimineataaaaaaaaaaaaa!

Mi-am luat si eu rezultatul de la triplu test si e OK. Asta dupa ce m-am certat cu cei de la Genetic Lab care refuzau sa mi-l trimita prin fax, desi a fost cerinta expresa cand am facut analiza. Ma rog.

Sabina, bafta multa astazi. Sa fii tare la intalnirea cu profu' si sa nu ai emotii.

Liana, sper sa vii cu vesti bune astazi de la doctor. si pe tine.

Afibebe , ai vazut?

Adimercedes, tu cel putin mai ai doi neuroni. La mine a ramas unul singur si e obosit rau. Ieri m-am convins de asta. Stateam toti trei la masa (adica eu, fi-mea si taica-su). Si Mihai incerca sa ma intrebe ceva fara sa-si dea seama Miruna. Adica incerca sa ma intrebe daca mergem sambata la niste prieteni in Targoviste. Si ma intreaba... si reformuleaza si ma mai intreaba odata... si eu clipesc blond la el, ma uit ca vitelul si nu pricep nimic. Si Mihai insista, si eu nimic. La care Miruna, tacticoasa, isi mesteca bucatura si spune: "Mami, tati te intreba daca mergem sambata la Inda" (Inda fiind fetita prietenilor nostri). Asa ca am ajuns de rasul familionului. Asa ca... tu stai bine!

Ana 19+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, ce rau imi pare ca am lipsit aseara si am pierdut distractia. Ati fost niste dulci cu neuronii care lancezesc. Toate cred ca avem senzatia asta. Si la mine e vizibil, atat la serv cat si in viata personala. Si mi-e si un somn permanent, sunt visatoare, stiti genul ala cu ochii mari si goi.

Liana, esti mortala, pe bune. Am ras de m-am . Ai si povestit super plastic si am vizualizat toata scena cu doctorul. Imi pare doar rau ca ne scrii asa de rar. Ai un umor .
Si cu faza cu aratatul dansei ai fost super tare. Eu cred ca sotului ii place sa te tina pe jar ca sa faca lucrurile mai palpitante. E un fel de politica de tachinare, hi, hi, hi.
Bravo, Afibebe, ce cadou frumos!
Sabina, bafta multa. Si eu desi am dat zeci de examene am mereu emotii.
Annisia, am vazut ca ai reusit cu linkul. Ai niste poze super sexi si esti si tu atat de slabuta...Super arati.
Slippers, nu conteaza cat de aranjat ai parul, sunt sigura ca esti foarte draguta orcium, dar daca tu te simti mai bine asa, astept pana mergi la coafor, dar nu uit sa stii . Vreau poze cu tine intreaga . Sau poate punem de o "intalneala" si reusim sa ne cunoastem personal, ca tot o coc eu cu Roxana de ceva timp si nu ne adunam niciodata.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Nature, ai ajuns cu bine acasa? In ce stare de spirit mai esti? Sa stii ca ma gandesc la tine si iti sunt alaturi...
Ana, bravo!!! Ma bucur mult ca esti linistita ca ai un rezultat bun la TT.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Annisia vai ce sexi ai pozat draguta! Si eu ma simt sexi cu burtica mare dar sotul meu rade de mine.Danielle si burtica ta e frumoasa dar mai ascunsa asa.Dar burtica mea e mai mare se apropie de cea a Anei.Sabina iar va plangeti de celulita eu mananc dar nu ma ingras si mi-e frica ca pe mine ma cearta doctora ca nu iau in greutate. Luasem si eu vreo 3 kg si ma bucuram acuma cantarul nu mai vrea sa urce deloc.Myral19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. M-am trezit mult mai devreme insa misun aiurea prin casa. Azi sunt cam redundanta.

Annisia, mi-a ramas gandul numai la tortul ala Tiramisu al tau.

Liana, aiurit om dnu dc, deci i-ai zis de gemeni si el tot cu capul aiurea. Merita gluma ta. Bafta azi la rezultate.

Ana, ce ma bucur ca ai TT bun, sper nu mai treaca nimeni de pe forum prin agitatia mea. Moama ce burtica super ai si esti asa de slabaaaaa. La mine burta este doar un butoi mai mare. Tare faza cu PM...Credeam ca numai eu dau reply la maluri din sent si ajung la mine.

Danielle, super pozici, dar burtica are loc destul sa mai creasca. Daca ma asez langa tine o sa zica lumea ca mai am putin si nasc.

Andreea, multam de info cu firma de gradinarit. Sunt cam departe, ar dura sa ajunga aici, si deja e cam tarziu sa plantez. Offf...poate rezolv azi ceva. Chiar ma gandeam ce ai mai facut cu eco si monitorizarea, stiam de TT al tau.

Adimercedes, pai nu suntem pe aici din pricina fusului orar, dar data viitoare cand mai am insomnii in miez de noapte iti fac prezenta. Pantalonii aia cu elastic sunt beton, eu am o fusta si o pereche de blugi si numai pe alea le mai port ca ma simt bine. Iar la faza cu capsunile... sunt sigura ca as fi facut la fel. Sa ne mai povestesti de prenatale, eu nu am reusit sa ma duc nici cu Alex si nici acum nu as avea timp, iar sa il mai tarasc si pe sotul meu ar fi absolut imposibil.

Sabina, tin pumnii super stransi. Cat despre silueta, data viitoare mergem impreuna la doctor si nu o sa mai fii singura certata.

Afibebe, veeeeeezi? Acu sa te tii box! Nu chiar imediat, stai vreo 2 saptamani asa.

Tomasa, am vorbit aseara cu Nature, cred ca era dupa 9 seara si abia intrasera in tara parca. Deci, cred ca a ajuns pana dimineata.

Rox 20+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by myral
[eu mananc dar nu ma ingras si mi-e frica ca pe mine ma cearta doctora ca nu iau in greutate. Luasem si eu vreo 3 kg si ma bucuram acuma cantarul nu mai vrea sa urce deloc.

Myral19+

Da adresa si trimit eu niste kilograme in exces. Da cantarul ala stabil incoa, si ti-l dau pe acesta de urca vertiginos.

Rox 20+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Tomasa, daca insisti.... Acum sunt la servici si nu prea pot. Ieri am huzurit acasa, ca am avut niscaiva probleme digestive. Asa ca mi-am facut de lucru. Dar promit! Cat despre intalneala, e mai complicat. Ca eu lucrez in Otopeni. Deci in timpul saptamanii e exclus. iar sambetele si duminicile le am "programate" cred ca pentru inca o luna si jumatate in avans. Dar fac tot posibilul. O promit si pe asta!
Cat despre test, intr-adevar mi-am luat o maaaaaaaaare piatra de pe inima. Stii ce paranoica eram cu testul asta. Pup si spor la treaba.

Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Roxana, hai ca citesc pe bucatele. NU SUNT SLABA! Credeti-ma. E doar o impresie. Uf, o sa imi fac o poza din fata in toata splendoarea sa vedeti ce "bucati" de solduri si aripioare am. Si m-am ingrasat deja 5 kg. Si daca ar fi sa ma iau dupa tiparul de la prima sarcina, mai am muuulte de luat.
Sa ne tii la curent despre Nature, daca poti.

Myral, trimit si eu daca e nevoie

Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nina.b spune:

Bine v-am gasit, mamici si multi pupici pe burtici. Nici nu stiti cat ma bucur sa va gasesc aici. Poate ma primiti si pe mine in grupul vostru. Ingerasul meu are 17 saptamani si desi mai am un baietel parca as fi graviduta pentru prima data, asa am niste emotii!!!!!!!
Referitor la vitamine...mie medicul mi-a recomandat din sapt. a 12-a Elevit pronatal.
Iar despre durerile de cap ce sa va spun...sunt zile cand ma chinuie ingrozitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Ana, felicitari pentru rezultatul bun

Andries, eu eram cu intariturile de burtik, da asa e, doctorita mi-a prescris 3 no-spa pe zi sau daca nu cedeaza 3 supozitoare scobutil si repaus, adica stat acasa. Nu le am in fiecare zi, colul e inchis si bun. Doamne ajuta sa ramana asa . Deocamdata stau acasa, nu ma duc la servici. Tu ce ai facut la prima sarcina, ti-au trecut pana la urma sau cand ai avut?

Afibebe felicitari

Annisia si Danielle, dragute burtici, a mea nu e foarte maricica dar astept sa mai creasca.

Mandarinutza 19+

Mergi la inceput