Mamici de septembrie - octombrie 2007. (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Fetelor eu o iau in serios ca nu vreau sa ajung la perfuzii cu glucoza am inceput sa mananc si dulciuri desi nu ma dau in vant dupa ele (prefer doar bomboanele cu alcool nu pot sa renunt la ele). Acum nu ma ingras dar sper ca pana la sfarsitul sarcinii sa nu ma deformez aiurea de la mancatul asta haotic.Myral19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Aha, am facut si eu ochisori cateva minutele. Deja imi este somn iar. Aseara am dat bairam pe forum... Glumesc, ca eu am cedat prima... Somnul asta... Daca nu ar fi el as turba de nervi. E tare urat sa stai numai in pat. M-ar ajuta daca ar sta baiatul meu cu mine acasa, dar cineva trebuie sa si munceasca, nu??!! Asa ca dorm, ca sa treaca timpul. Mai nasol e ca dorm si dupa ce vine el acasa si la 23 ma apuca iar dormitul... Asa o sa ma trezesc direct la 40 de saptamani, direct in sala de nasteri...
Bai, eu nu sunt sexy, da! Eu am vrut sa va arat burtica mea. Bine, initial le facusem pentru mine. Vroiam sa imi fac in fiecare saptamana, dar... Comoditatea... M-a inspirat o tipa, cred ca de la ”Doctori de care sa te feresti” care avea chiar in fiecare saptamana poze in costum de baie, pana la 40 de saptamani, plus echo cam la 2-3 saptamani si urmarea in paralel cum se dezvolta bebe in burtica si in afara ei. Mi s-a parut super dragut.
Gata, saptamana viitoare, cand intru in 20, imi fac iar si o sa i le arat lui Yannis si o sa rad de el ce pici era...
Voi ce asteptati? Acum toate burticile sunt mati si trebuie pastrate imortalizate. Sunteti rusinoase? Nu trebuie sa ni le aratati, dar e dragut sa va faceti poze la burtici...
O zi buna tuturor fetitelor si baieteilor!

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Yannis la 17 saptamani, in burtica la mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sabina, tinem pumnii sa fie bine

Liana, ce figura esti, hai ca i-ai facut-o doctorului . Esti o dulce.

Fetelor, mai e vreo gravidutza care iese la plimbare prin zona Parcului National 23 August? Eu tre sa stau acasa, dar ies macar o data pe zi la plimbare prin parc(stau la 5 min de parc) si mi-ar placea sa ma mai intalnesc cu voi.

Mandarinutza 19+

Mergi la inceput

Annisia, ce bine ca poti sa dormi atat, eu ziua nu mai pot sa adorm, doar sa motai . Eu si cand eram mica exasperam pe toata lumea ca nu dormeam dupa-amiaza. Sper ca asta mic din burtik sa nu semene cu mine in aceasta privinta.

Mandarinutza 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

eu sunt racita si nu prea pot sa dorm noaptea din cauza ca am nasul infundat
mi-e un somnnnn....

TOMITZA
19+
bebelushu'

Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Buna burtici si va felicit pe cele care ati aflat deja pretiosul sex:-)V-am urmarit in tot acest timp, dar de scris...nu prea..ma bucur ca sunteti OK voi si bbi si asa sa fiti in continuare.
Noi suntem bine, am facut deja 4 ecografii, 2D si 3D, BB este un scump si creste frumos si speram sa fie bine ca si pana acum in continuare.

Dar, pt. ca intotdeauna exista un "dar", ca sa nu fie totul perfect..am de o saptamana amigdalele inflamate si m-am tratat "babeste" 5 zile, zeama de lamaie cu miere, cartofi la gat, comprese cu alcool, sare in gat..ceaiuri...pentru ca nimeni, nici dr. nici farmaciste nu au vrut sa-mi dea nimic, nimic tratament, inclusiv dr. meu care urmareste sarcina mi-a zis ca doar paracetamol pot sa iau, toate au fost apa de ploaie...Dupa chinuri ingrozitoare la inghitit si masticat, mai ales noaptea, a fost groznic. am mers la ORL la Coltea unde am o frumuseste de infectie in spate la amigdala stanga si mi-a prescris Penicilina de 1 milion, doua doze la 6 ore...am crezut ca nu aud bine..i-am repetat medicului, respectiv profesor..sunt insarcinata in 14s...este OK..poti sa le faci..altfel n-o sa-ti treaca si infectia poate face mai rau la sarcina...

ok, ajung la birou daramata ca nu stiam ce sa fac...sun medicul meu (apropo Dr. Varlas, Sp. Filantropia), pai nu prea poti etc...pana la urma zice, ok, poti sa le faci...m-a demoralizat mai tare..am sunat innebunita la toate cunostiintele care puteau sa ma ajute cu info in acest sens, am cautat pe net info despre Penicilina.. intr-un final am decis ca trebuie sa fac injectiile pentru ca nu are contraindicatii in sarcina si toata lumea m-a linistit ca este OK, am citit aici pe forum ca au fost fete care au facut penicilina sau antibiotic in 8-9 sapt de sarcina...

acu sunt cu o branula in mana si ma injectez din 6 in 6 ore..infectia incepe sa cedeze incet dar sigur...
sper si cred in bunul DD ca BB este bine si ca tratamentul trateaza doar infectia si nu-l afecteaza pe el, nici nu vreau sa ma gandesc la ceva rau...

m-am lungit ..dar am vrut sa va spun si eu ce am mai facut ...oricum va citesc cu mare drag tot timpul si multe informatii de la voi mi-au fost de folos.

si la final o chestie haioasa...imi zic colegele ca BB are protectie full option... airbaguri fata, spate si laterale...hahaha asta cu aluzie la sunculita depusa..care arata burtica destul de maresi motata :-))

pupici pe burtici si sa auzim numai vesti bune
Tzuc cu burtic de 14s (Data nasterii pt listuta: 15.05.1974)

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Annisia, dar ce e rau in a fi sexi??? Si eu mi-am pozat burtica goala, nu in costum de baie ca era mijlocul iernii (pe Tudor era sa-l nasc de Boboteaza ), dar cu bluza ridicata si o sa o pozez si pe burta asta, cand o fi ceva mai mult de capul ei. Rusinoase iar nu parem a fi, poate doar sotul Lianei .
Danielle, chiar ca ai burtica mica-mica si tare dragutza. Dar are ea timp sa creasca. Incep sa ma complexez cand vad ce siluete aveti toate pe aici, cu burti, fara burti, va ingrasati sau nu, indiferent de cele povestite de voi, vad ca toate care ati pus poze sunteti manechine si ma bucur pt. voi. Poate mai incolo ne facem un link cu toate burticile de sept-oct.
Myral, tu papa bine si lasa kg. Atata timp cat te hranesti sanatos lui bb ii e bine si nu-i lipseste nimic. Iar daca insisti iti dau si eu cateva, m-as lipsi chiar de vreo 5 asa , nu de alta dar ca sa-ti fac un serviciu.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
15+

Mergi la inceput

Tzuc, sanatate si sa te faci bine cat mai repede. Am auzit ca medicii ORL de la Coltea sunt f buni. Eu am fost cu mama la urgenta intr-o sambata acolo, si doctorita de garda a fost foarte draguta.

Mandarinutza 19+

Mergi la inceput

Tomitza, pup sa treaca repede raceala si sa te poti odihni cum trebuie.
Tzuc, daca medicul ti-a dat tratamentul sigur e ok, e spre binele lui bb sa nu stai asa cu infectie. Sanatate multa!

15+

Mergi la inceput

Mandarinutza, cum se cheama exact supozitoarele cu scobutil pe cre le pui tu? Ca parca azi, dupa atata oboseala acumulata si suparari ma cam incearca si pe mine burtica .
A, era sa uit, eu stau chiar langa parcul IOR, poate ne vedem intr-o zi cand nu merg la servici, fiindca sunt aproape de 23 august.

15+

Mergi la inceput