program redus de lucru...

program redus de lucru... | Autor: tora97

Link direct la acest mesaj

am revenit la munca cu 2 luni mai devreme ca Ana sa implineasca 2 ani. Stiu ca am dreptul la program redus de lucru, dar nu mai stiu conform carei legi... Ca sa nu spun ca al meu sef imi cere un certificat medical prin care mi se recomanda program redus de lucru...
Cu multumiri anticipate,

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Conform www.ugir1903.ro/download/CCMUN2007-2010.pdf" target="_blank">Contractului Colectiv de Munca la nivel National articolul 17, aliniatul 1.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

sar na alinutza.. nu vreau contractul... ci numarul legii pt CIC...
si tot caut si nu gasesc aceasta lege.. fir ar ca pina ieri o aveam prin casa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Da-mi un mail sa iti trimit legea!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Sa fie www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=2593" target="_blank">asta? Desi si conform contractului colectiv de munca ai acest drept. Anyway, angajatorului tau ar trebui sa-i spui sa-ti demonstreze el ca n-ai dreptul la program redus, nu tu sa-i demonstrezi ca ai. (intr-o discutie avuta cu o avocata pe tema ca sotzului meu nu i-au dat cele 5 zile libere pentru casatorie pe motiv ca ei n-au contract colectiv de munca la nivel de companie, mi-a spus ca nu sotzul trebuie sa demonstreze ce drepturi are si compania trebuie sa demonstreze ca nu are acele drepturi). Dar na, la noi mori cu legea si dreptatea-n mana. Multa bafta sa iti obtii drepturile!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

nu, nu, nu.. nu este nici legea cristinei nici a ta, alinutza... offff
legea de baza, cea de acum vreo 2,3 ani, carepovesteste despre concediul de ingrijire a copilului cu lux de amanunte....

uf, ca nu stiu cum sa va spun... cea in care se stabilea si indemnizatia de 8 mil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

aia e Ord.148/2005..dar nu am vazut sa scrie de programul redus acolo..

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolungu spune:

La noi la servici programul redus de lucru s-a acordat confor "OUG nr. 96 din 14 octombrie 2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca" art. 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Aveti toata legislatia necesara pe pagina legislativa. Daca este ceva ce nu gasiti este suficient sa scrieti aici sau sa-mi trimiteti un mail la alegere. Nu va mai chinuiti sa cautati, parerea mea desigur.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Decembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calibra spune:

aceeasi intrebare o am si eu . fata mea are 1 an si 6 luni, eu sunt la serviciu si as dori program redus dar mi s-a raspund ca-n baza legii 25/2004 am dreptul doar pana cand fata implineste 1 an. exista o alta lege in care se specifica ca as avea dreptul pana implineste 2 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Din cate stiu eu, nu.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Decembrie 2007

Mergi la inceput