Bucurii de sept-oct 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 7
Crisnemes spune:
Salutare!
Sandra - e tare frumos noul carucior - Sa-l stapaniti sanatosi si schimba-i locul sa nu mai dea cineva iama(cata nesimtire).Am vazut si pozele cu gargarita - frumoasa fata.
Lakioana- eu stiu ca e posibil sa se intample ceea ce ai spus tu mai ales ca ti-ai dori inca sa mai alaptezi. Cand am facut eu cursuri pt mamici acolo o dr ne-a spus ca poti alapta fara sa fi nascut. Practic lactatia se produce datorita oxitocinei si prolactinei care sunt secretate de epifiza - sper sa nu vorbesc prostii.
Pufy - felicitari pt cele 7 luni si pentru progrese.

- tuturor sarbatoritilor dintro zi de 17
Eunice si eu vreau programul .
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Crisnemes spune:
Cristina - bine ca sunteti bine si ati scapat de spital. Cat despre baietelul acela ma voi
pt el si pt parintii lui.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
GETY spune:
Xandrutza, i-am cumparat "Grau cu 4 fructe" de la Hero si "7 cereale" de la Milupa.
Sandrutza, carucioare fura aia care fura de obicei, trebuie sa fure si ei ceva, nu conteaza ziua, sfanta sau nu.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Sandra, ce frumoasa ti-e gargaritza si ce frumos o imbraci. Sa folositi caruciorul cu placere. Multe mamici au apelat la marca asta Inglesina. Este mai bun carutzul fata de cel dinainte?
Astept si eu un Baby Expo la Iasi, ca ccc ce vad in magazine nu-mi place.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Sau poate n-am intrat eu in magazinele care trebuie.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
microbu spune:
Multumim frumos pt complimente.
Gety
. Am vazut caruciorul asta la Baby Expo si mi-a placut f mult dar atunci nu l-am luat ca aveam deja unul
. Si este sport adik de la 6luni in sus, celalalt era si landou si sport dar bun pana la 18luni numai. Principala calitate este ca e usor, se strange ca umbrela si incape in masina. Am luat caruciorul de la reprezentanta ca in oras era fff scump. E o idee f buna sa mergi la Baby Expo pt ca sunt reduceri (la modelul nostru am ratat reducere de 600mii
).
Sandra
gargaritza
GETY spune:
Eu hainutze vreau sa-i iau. De stat prin casa are, pentru afara as vrea sa-i mai cumpar. Carutz nu-i mai luam, ca nu am ce face cu asta, este inca bun. Pana la urma cat te-a costat carutzul?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
MamiLili danseazaaaa, MamiLili se distreazaaaa. Bea sampanie si pentru noi.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
microbu spune:
quote:Am dat 3,6mil si la expo era 3.
Originally posted by GETY
Eu hainutze vreau sa-i iau. De stat prin casa are, pentru afara as vrea sa-i mai cumpar. Carutz nu-i mai luam, ca nu am ce face cu asta, este inca bun. Pana la urma cat te-a costat carutzul?
Sandra
gargaritza
matahut spune:
Gety, pune si tu carutul in spalatoria blocului
daca vrei unul nou...
Sandra, ti-am admirat si eu gargaritza si am observat ca are suzeta la fel ca a Marucai mele.
Am facut si eu niste propuneri referitor la retete si la zilele de nastere ale puiutilor dar vad ca nu le ia nimeni in seama.![]()
Cristina, of, de cand ne-ai spus de baietel numai la asta ma gandesc. Intr-adevar pare totul atat de nedrept. Sper ca totusi toate au un sens in viata si ca Dumnezeu are grija de noi toti.
Miha, cam rarutz pe la noi![]()
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)