Bucurii de sept-oct 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by cucuoancea

Sandra, ti-am admirat si eu gargaritza si am observat ca are suzeta la fel ca a Marucai mele.

Sandra
gargaritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Cristina o sa ma rog si eu pt. bebelushul din spital, are vreo sansa sa se faca bine, ce au spus doctorii?

Vazut Reby de Lakioana frumoasa si cu perishorul ei superb. Am vazut intrebarea ta dar nu ma pricep deloc.

Sandra vazut gargaritza frumoasa foc si grasunica, are niste chiscutze numai bune de pupacit, si David a admirat-o ca era la mine in brate. Felicitari pt. dintzuci si fundic!

Marina eu astept demult retetele sa le pun pe site, ne-ar fi de un real ajutor, zic eu... tot s-a scris in ultimul timp despre papica, daca s-ar aduna toate la un loc ar fi si mai bine. Despre sarbatoriti cam la toate forumurile de pe DC se practica chestia asta, eu sunt de acord.

Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Am pus si noi poze noi AICI

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Crisnemesmai mai ce baieti frumosisa-ti traiasca.Sa ezi alergatura prin casa cu doi mindrii.

Noi azi am fost la controlul de 7 luni si am facut vitamina D injectabil asa ca momentan nu mai luam vigantol.Ca si asa nu-l asimila cum trebuie.Sint f bucuroasa ca am reusit treaba asta cu vit D injectabila

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

am venit si noi de afara
am plecat la 12.30 si am ajuns la 18.30
s dudumiciul meu are mai multa energie ca niciodata
se pare ca pe el aerul il energizeaza in loc sal oboseasca
si la mami lui e invers
am crezut s eu ca o sa stea s el linistit da tiai gasit face tumbe in pat cu o viteza uimitoare parca niciodata nu sa miscat asa de rapid
sunt fff bune ideile cucoancea sper sa se aplice de catre cine stie ca eu una is total pe langa
microbu am vazut gargarita
si pe reby de lakioana
de fapt cum spuneam toate bucuriile sunt minunate

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Crisnemes, am vazut si eu pozicile. Mi-au placut si baieteii si iepurasii si arhitectura casei din spatele bunicilor. Foarte frumoasa.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Cucuoancea, voi puneti retete, sa ma inspir si eu. Ale mele nu cred ca ar fi interesante, ca le inventez eu. Azi nu i-am mai pus sare, i-am pus in schimb mai mult spanac, a iesit un piure de-un verde inchis. Nu prea i-a placut, dar l-a mancat pana la urma. Maine sper sa-i fac borsuletz.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Cucuoancea, l-as pune in uscatorie, dar la noi nu se fura de acolo, ca intind rufe si nu mi-au furat pana acum nimic.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Cris, ai niste baieti minunati, unul mai frumos decat celalalt! Si atat de diferiti, cel putin deocamdata si, desigur, fizic vorbind. Cand l-am vazut pe cel mic in asternuturi...mi-am zis ca merita sa il tii la tzitzi toata noaptea

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cris sunt niste frumosi baietii tai!Si parca nu seamana deloc intre ei!M-am delectat cu pozele voastre!

Gety e posibil sa fie fost piureul putin amarui de la spanac dc zici ca i-ai pus mult, de aceea poate nu i-a placut bebelinei.....(asa cred....l-ai gustat?).

Noapte somnoroasa!

Eu

Mergi la inceput