Bebe 10 luni la mare_va rog sugestii
Buna ziua,
Ne-am propus ca anul acesta sa mergem impreuna cu bebe la mare, macar cateva zile. As vrea va rog sugestii (din experienta celor care au trecut printr-o asemenea experienta) pentru urmatoarele probleme care ma framanta:
- Mancare bebe: initial ma gandeam sa luam cu noi borcanele (bebe va avea atunci cam 10-11 luni) deja preparate. Le-am testat deja si le accepta cu usurinta, dar am auzit ca, administrate excisiv intr-o anumita perioada, pot da "dependenta", in sensul ca bebe este posibil sa refuze ulterior mancarica gatita in casa.
- Cazarea: am vrea ceva aproape de plaja, conditii bune (inclusiv aer conditionat), dar am prefera o varianta care sa nu ne oblige la un nr. minim de nopti (eventual o locatie pe care sa o contactam direct, nu prin agentie). Va rog, daca imi puteti recomanda variante de cazare din Mamaia sau Costinesti.
ideea postarii acestui subiect mi-a venit dupa ce am vazut experienta negativa a unei mamici, anul trecut la Costinesti, la o vila extrem de mediatizata pe net. Nu as vrea sa am surprize neplacute, macar anul acesta, cand bebe este foarte mic.
Multumesc anticipat
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Raspunsuri
madau spune:
Adriana noi am fost anul trecut la mare cu Miruna cand avea 7 luni, deci mult mai mica decat piticul tau, am stat in Mamaia la Hotel Condor si a fost super bine, curatenie, am avut frigider in camera asa ca iam putut tine iaurtul si fructele fara probleme.
Cu mancarea am facut asa: borcanase de legume ptr pranz, sau mai ceream la restaurant sa ne fiarba ceva legume, cartofi si-i amestecam cu putin unt si fagaras, mamaligutza cu branza de vaci, conopida cu branzica, asa ca n-a mancat decat vreo 2-3 borcanase. Fructe i-am luat de acasa si-i pasam cu blenderul la ora de masa. Poti sa-i iei si fructe la borcanas, e mult mai simplu. Plus cereale facute cu apa, iaurt, ne-am descurcat super bine.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
rachel owen spune:
quote:
Initial creeata de Adriana mica
- Cazarea: am vrea ceva aproape de plaja, conditii bune (inclusiv aer conditionat), dar am prefera o varianta care sa nu ne oblige la un nr. minim de nopti (eventual o locatie pe care sa o contactam direct, nu prin agentie).
Buna,
Vreau doar sa iti spun ca in ideea asta noi am fost la Saturn, Hotel www.plaja.ro/hotel_balada_saturn.htm" target="_blank">Balada fiind aproape de plaja, fara faleza cu sacrii, hotel de 3 stele, si am platit la receptie, nu cu bilet, am stat chiar 11 zile, ca atat ne-am simtit noi bine.
Noi am foat la 6 luni la Saturn si tot cu borcanele, dar la 10-11 luni ii poti da si anumite mancaruri gatite la restaurant. Oricum va papa aproape orice, am auzit ca asa fac toti de la schimbarea aerului, si multa multa apa.
madairina spune:
Noi am fost la mare cu bebe si avea tot asa 9-10 luni. Am stat la Vila Cybel din Costinesti. A fost super. Destul de aproape de mare. se facea curatenie in camere in fiecare zi. Aveai un foisor in curte cu o mica bucatarie cu aragaz. Aveau frigider. Fiind cu copilul ne-au cazat chiar la parter. Curte destul de mare cu mese, cu televizor. A fost OK. Cu mancarea sincer nu prea imi mai aduc aminte ca asta a fost acum 3 ani. Dar ne-am descurcat. Fructe, branzica, borcanase etc..
Adriana mica spune:
Multumesc tuturor.
Foarte bine venite toate sfaturile.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web