***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (52)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Diana, sa stai cumintica daca asa a zis doctorul :)
(de parca eu as putea sa stau)
Arthurana, o sa fie bine
Alyna24, Lilky, numai bine maine la control ;)
Vali5, unde esti? Cum a fost azi la control? Sa nu ne zici ca trebuia sa punem majoretele!

Anca 34+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Poohy, sa fie!

Va las si eu fetelor!Sa-mi tineti pumnii maine ca am nevoie si sa ne auzim cu bine!
In cazul in care nu ma mai intorc fara bebe acasa si voi intra mai tarziu pe forum:
Urez tuturor nasteri usoare, bebei sanatosi si voinici si sa auzim numai de bine!va pup dulce!

NOAPTE BUNA TUTUROR!

Ma duc sa-mi pregatesc bagajul!
Ce sentiment ciudat m-a apucat!!!!!!!!!!
tuturor!

Alyna 37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

[teal Alyna, sa fie cum vrei tu maine! Bafta multa!

Ancamari[/teal], am folosit si eu inainte de sarcina Bioparox, dar m-am inecat f tare si mi-a dat si niste arsuri pe nas si gat...Ma gandeam la un Olynth, ceva...

Nu stiu ce s-a intamplat de s-au modificat caracterele, eu nu am schimbat nimic...

34+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Mai fetelor m-ati inebunit si pe mine cu,cumparaturile asa ca azi pe langa patut azi am mai cumparat ceva hainute,cateva...
Mai vreau sa cumpar lenjerie de patut si prosopele pt bebe.Cosmetice si cam atat.Ma gandesc ca va mai primii.
Dupa cum vedeti am inceput sa am "sindromul de cuib",o fi vre-un semn sau fiindca nu am stare
Diana si eu simt asta.Am diverse stari cand ma gandesc ca poate nu-l pot iubi ca pe Iris(eu mi-am dorit tot fetita) si ma simt vinovata,cand ma gandesc sa nu sufere Iris din cauza fratiorului(sa nu-mi dau seama si sa nu-i dau acceasi atentie).Ba ma gandesc cum o sa fac fata cu doi copii,mai ales pana la toamna cand va merge Iris la gradi si cred ca voi cauta si bona...si tot asa.
Azi de exemplu dupa ce i-am cumparat lui bebe ,i-am luat si lui Iris ceva lucrusoare,nu ca nu avea dar ma simteam vinovata ,deci va trebui sa muncesc mult in ritmul asta...mai bine nu ma gandesc ca iar imi vine sa plec la munca
Va pup si noapte linistita

poze
Iri 34-35 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Alyna sa-ti ajute Dumnezeu maine si sa ne tii la curent!!!

poze
Iri 34-35 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Alyna,

ma uit la DPN-ul tau, esti in saptamana 37 dar n-ai terminat-o.
In orice caz , stai linistita, trebuie sa crezi ca va fi bine.

Eu iti tin pumnii sa stii.

37 fix

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Fetele, va multumesc din suflet!
trebuie sa fie bine desi nu realizez ca maine totusi se poate sa-mi provoace nasterea!vad eu maine ce viteaza voi fi!

Am plecat si eu sa fac baita ca am terminat bagajul in mare!
Pupici si.....ne auzim!

Alyna 37+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mary-lou, bebe sughite, aia simti tu cu miscarile alea, la prima sarcina nu mi-am dat seama, acuma stiu exact, de ex in weekend atita sughita de numa, ma gidila tare, cica ei inghit lichid amniotic si de aia sughit!asa mi-am dat seama ca e cu capul in jos, ca sughita la mine pe col il simteam, si i-am zis medicului ca cred ca e cu capul in jos, si a zis ca da, de unde stiu, zic ii simt miinile pe jos acolo si sughite!

andrada, asa e, mama ei de epidurala,si eu cind citeam ziceam na ce-i aia o injectie in spate, etc, probleme am avut dupa, ca sotul era tare speriat mi se miscau picioarele necontrolat, etc, sa nu speriu pe cineva, sper sa ma tina curelele si pe mine fara!

elen, bine ai venit, si eu cred ca e mai bine sa mai astepti, mai ales ca ai gemeni, sa mai creasca putin, aici la 38s spun ca bebe e la termen!

poohy, imi pare tare rau nu am vrut sa te sperii, fiecare reactioneaza diferit, si prietena mea medic, cu care voi naste zice ca aiurea, sa iau epidurala, cine stie poate iar o iau! desi eu am avut o nastere tare grea, cu toata epidurala lor, mi-au mai dat 3 injectii de anestezic local ca nu reuseau sa-l scoata, nici cu ventuzele! imi pare rau inca o data daca te-am speriat, fiecare reactioneaza diferit, vei vedea cum va fi la tine!am ris la faza cu ascunsul cintarului!am prietene care cu epidurala nu au avut probleme, nu au simtit nimic, dar e drept ca nici nu au avut copil de 4.145kg ca si mine.....deci depinde de la caz la caz!

androix, mi-ai dat speranta cu ce ai scris, sper si eu ca a doua oara sa fie mai usor, si tot ce ai spus tu!

didi, eu, ma simt tare vinovata ca l-am dat pe Dominic la gradi la 1.6 ani, mai ales cu alergia lui, asa ca am decis cit stau in maternitate sa-l tin acasa, va merge doar asa din cind in cind, ca sa nu piarda contactul cu realitatea! el, se acomodeaza atit de greu, si cind l-au mutat la clasa mai mare a durat 1 luna jumate sa se acomodeze.....ma regasesc in ce spui tu! nici al meu nu doarme tot timpul toata noaptea, se trezeste si ma trezesc cu el in pat, macar nu ma scoala! azi noapte a avut muci, si numa picioare in spate mi-a dat!

kay, sanatate!

alyna24, bafta multa!curaj muuult de tot!!va fi bine!

arthurana, mie dupa fiecare control ginecologic din luna a 9-a imi curgeau citeva pete maronii, ma durea tare cind incerca sa vada colul ala, imi aduc aminte!din luna a 9-a te cheama in fiecare saptamina, si verifica colul vaginal!

fetelor nu aveti vesti de la chris si de la micuta?

Flavia 32+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Pepsi,multumesc mult pentru PM-uri,m-am lamurit,sper sa fie asa cum zici tu

poze cu noi si bebe

Mary 30+Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Alyna24multa bafta maine! iti tinem pumnii sa fie bine si punem si majoretele la treaba pt orice eventualitate.

Fetele care ati fost la ikea, patutul de bebe are o parte culisabila si are si salteaua pe mai multe nivele? Vreau sa vad si eu cum arata pt ca o sa plece sotul la bucuresti si sa stiu ce sa ii spun sa ia. Va rog daca puteti sa-mi aratati. Multumesc frumos.

34+ Dominic
POZE

ursulet

Mergi la inceput