***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (52)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna fetelor!
Chris tinem pumnii sa fie bine micuta Daphne.
Andrada, tu chiar vrei sa nasti azi? Ca si celelalte fete, cand am vazut intrebarea cu apa am crezut ca e doar asa informativ, dar vad ca tu esti chiar hotarata. Punem majoretele la treaba?
RGE, ureaplasma poate sa dea tot felul de neplaceri in sarcina, asa ca daca ti-a recomandat medicul antibiotic cred ca ar trebui sa-l iei. Iar Sumamed-ul este printre antibioticele permise in sarcina, este azitromicina, la fel ca Azytrox-ul pe care zicea ancamari ca l-a luat.
Fetelor, trebuie sa ma duc sa-mi spal masina si mi-e o lene sa ma ridic din pat...Dar trebuie ca am schimbat anvelopele si le-am pus pe bancheta din spate si e numai nisip acum, parca am fost la sapat.
Vali5 si eu cred ca ar putea fi contractii, mai bine suna medicul si vezi ce zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Vali5, incearca sa stai in pat, pe partea stanga. Poti sa aplici si un supozitor cu scobutil. Eu zic ca o te linistesti. Burtica se intareste? Durerea este ritmica la o anumita perioada de timp sau este continua? Daca este continua ...nu sunt contractii. Dar cel mai bine suna-l pe dr. ca sa stai linistita in noaptea asta...
Te pup
Diana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Buna fetelor,
Vad ca toate sunteti pe pozitii, va pregatiti din plin de marea intalnire cu bb-ei.
Mie nu imi vine sa cred, dar azi ma apuc sa fac o listuta cu ce imi trebuie pt spital si pt bb.
Am fost si noi la dr vineri si mi-a zis sa stau mai mult in pat(colul e scurt dar e inchis), asa ca de vineri stau mai mult in pat......trece si asta
Sanatate multa Chris si bebelinei, asteptam vesti bune.
Ella 74 mie mi-a dat dr vineri sa iau No-spa 3/zi si Gynipral 1/2 de 3 ori pe zi, am vazut ca tu te feresti de Gynipral, nu e recomandat, sincera sa fiu nu am intrebat dr

Va doresc o saptamana cat mai linistita si fara evenimente neplacute
si sa auzim numai de bine
Monicoasa 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Aoleu ne-au apucat pe toate durerile de burta. Eu sunt singurica in seara asta, asa ca ar fi bine sa mai stea.
liviana ma bucur ca Matei e ok. Tu nu ai intrat inca in concediu?
Hai ca ma duc sa imi fac cartofi prajiti cu salata verde ca mi-e o pofta...

Mica 35+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Buna fetelor,

Am scris din gresala la capitolul precedent.
Acum am venit de la doctor. Puiul meu este mai mic decat trebuie. Are 2 kg si jumatate, si am intrat intr-o panica nebuna pentru ca mi-au spus ca eventual lunea care vine vor decide daca ma vor induce. Inducerea trebuie facuta din cauza problemei de coagulare. Ce sanse am sa se ingrase pana sapt. viitoare..Ma simt atat de vinovata...toata sarcina am vomitat enorm, apoi diabetul gestational(fara dulce, fainoase)...ma chinui sa mananc, si bebe e slab...Oh...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

mica
cred ca e ceva cu salata asta verde
eu care nu mananc de obicei
simteam ca-mi ploua in gura cand am vazut-o in piata....
asa ca am facut un bol mare de salata pe care l-am mancat numai eu
cred ca i-a placut si lui bebe
pentru ca imediat a inceput sa dea din picioare

mihaela
32 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by diana

Vali5, incearca sa stai in pat, pe partea stanga. Poti sa aplici si un supozitor cu scobutil. Eu zic ca o te linistesti. Burtica se intareste? Durerea este ritmica la o anumita perioada de timp sau este continua? Daca este continua ...nu sunt contractii. Dar cel mai bine suna-l pe dr. ca sa stai linistita in noaptea asta...
Te pup
Diana 32+

Scopantil sau ceva de genul se numeste supozitorul cu scobutil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

aoleo, ma apuca frica..2 bebelusi deja si un posibil al treilea incepand de azi? Andradap sa dea D-zeu sa fie totul bine pentru bebe si mamica!!te asteptam cu vesti!
sper ca pana la ora asta si bebe Daphnee e deja bine-mersi, langa mamica ei, fara nicio problema!
eu alerg ca nebuna, profitand ca inca mai pot( ) ca sa termin cu toate hartogaraiele legate de noua casuta (noua intabulare, inscrierea la circa financiara + buletine si permise pe noul domiciliu). In plus, stam cu sufletul la gura, sa elibereze fostul proprietar locuinta, pentru a ne apuca de amenajari.Daca initial am zis ca nu mai avem bani sa facem nimik in apartament, ne-am dat seama ca in viitor ne va fi si mai greu sa mai facem ceva, asa ca ne imprumutam in continuare ( noroc ca inca mai avem la cine:))!! )si incercam sa punem si termopanele si poarchetul, gresii, faiante, etc.Si cum consortul imi lucreaza pana tarziu zilnic, sunt nevoita sa-mi car burtica dupa mine prin tot orasul!Sper ca pana la mijlocul lui mai (poate chiar mai devreme) sa terminam cu totul, ca sa ne putem astepta in liniste puiul!
In rest, bebe ma zapaceste cu loviturile si impunsaturile lui, noroc ca in timpul noptii se potoleste si ma lasa sa ma odihnesc.Deja s-a intors cu capsorul in jos , si inafara de pulsul aflat la limita inferioara a normalului (dar care are ca scuza istoricul familiei- si eu si parintii mei avem fregventa redusa) totul e ok!
va pupicesc pe toate!!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
30+ cu bebel baietel!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

arthurana eco nu este chiar exact in ceea ce priveste greutatea copilului. Uite ii spuneam si lui chris ca o prietena cu 2 sapt inainte de cezariana bebe avea 3 kg si la nastere 3.8 kg. Deci 800 g in 2 sapt. Cam greu.
Am decis cu dr meu ca miercuri sa iau ultima pastila de aspenter si sa nu incep clexanul. O sa monitorizam sarcina saptamanal si daca e ceva o scoatem imediat. Deocamdata nu sunt motive de ingrijorare, placenta are gradul 2-3, lichid suficient, bebe cu 2 sapt mai mare. Cred ca asta e si la tine, nu? Tot coagularea.

Mica 35+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Vali, sper sa te simti mai bine! Ia no-spa si bea multa apa si neaparat stai cuminte. Daca nu cedeaza, suna dr.
Ma enerveaza la culme cunostintele mele care imi zic sa nu cumpar pt bebe ca nu e bine etc. Parca mi-ar cobi. Of!!! Nici nu ii bag in seama!

33+Luiza

Mergi la inceput