La ce ora se trezesc...?
Buna dragelor,
la ce ora se trezesc copilasii vostri de clasa I pentru a merge la scoala?
Noi ne-am mutat din Bucuresti de mai bine de 1 an... iar fiindca la anul vom incepe clasa I... deja suntem in dilema... unde sa ne dam puiutii la scoala?
La noi in zona (in comuna, ma rog... mai nou cica oras, dar inca arata a tara) si castiga 15 min de somn... sau la 15 km de casa si asta inseamna ca se vor trezi la 6,30-6,45?! :((
Multumesc, o zi linistita.
Raspunsuri
elisor spune:
Baiatul meu se trezeste (eu il trezesc mai bine spus) la 7. Are micul dejun pregatit, la 7.30 iese din casa, scoala e in centru orasului. Am optat pentru o scoala bine cotata decat un sfert de ora in plus de somn la o scoala de cartier. Vom vedea pe parcurs daca a fost alegerea buna. Acum e in clasa a II-a.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Theodora spune:
Mariana,eu am invatat la scoala din comuna....ba am apucat-o si pe cea veche...stau...stateam la doi pasi,langa piata exact,pe intr.Carpenului...am familia acolo,poate ne vedem cand vin...eu nu as chinui copilul cu scoala departata,probabil zici de cea de la capatul de tramvai...nu am mai fost de un veac acasa...copilul daca are tragere,invata oriunde si eu imi amintesc ccc ca am avut unii profesorii deosebiti,prefarata mea era dna Lia Condor,lb. si lt. romana...
Numai bine va doresc...
Happy 2 be back!
POZE IN ALBUM
mariana75 spune:
Va multumesc fetelor pentru raspunsuri.
Offf, grea alegere, dar pana la urma am hotarat... o sa-l dam la o scoala bunicica (credem noi, vorva ta Eli, acuma ramane de vazut daca asa a fost)... si asta inseamna ca ii vom trezi pe copilasi la 6,30 :(
Apropo... voi le dati dimineata sa manance ceva la ora aia sau papa in pauza la scoala?
Multumesc, o seara linistita.
helbi spune:
Mariana, uite noi am stat inainte pe strada scolii la 7 min de mers pe jos de scoala. Din februarie ne-am mutat. Avem nevoie de 45 min si schimbam tramvai cu un autobuz, iar din statia de autobuz mai are de mers cca 12 min pina la scoala. Unde ne-am mutat avem scoala la cca 10 min de mers pe jos, insa, datorita faptului ca a nimerit la o scoala f buna si intr-o clasa f. puternica, in care exista mereu competitie, am decis ca va merge mai departe aici, chiar daca acum se trezeste la 7.00 fata de 7.45 inainte. Bianca nu maninca insa niciodata acasa, dar au pauza de masa la 9.15.
Crede-ma ca mai greu imi e mie sa ma trezesc dimineata, decat ei. Copii se obisnuiesc usor cu noul program. Si eu am avut emotii la inceput, pt ca a mea doarme mult dimineata. Insa scoala e altceva, i-i responsabilizeaza. Eu am fost de principiul mai bine a 3-a a 4-a intr-o clasa buna, decat prima intr-una slaba (azi am avut placuta surpriza sa aflu ca e cea mai buna din clasa la citit, in conditiile in care noi nu suntem nemti, iar clasa e formata in maera majoritate din copii nemti, sau cu cel putin unul din parinti nemti).
M-am cam intins, dar cred ca ai luat o decizie buna! Bafta multa!
cge spune:
'neata!
Baietelul meu e in clasa I, mananca un sandvich si bea ceva cald in masina pe drumul spre scoala. La traficul din Bucuresti, mananca mai linistit decat acasa.
Mai mananca si in pauza mare de la scoala, de la 9.45.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
mariana75 spune:
Va multumesc mult fetelor, m-am mai linistit cu privire la decizia luata... va fi bine! :)
Cred ca in masina o sa le dam ceva de papa, caci la un asa drum lung... :)
Pupici, aveti grija de voi si puiuti!
Multa sanatate.