Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxana, ma doare doar ovarul drept! asa dureri scurte!
victo, eu mananc cam din jumate in jumate de ora
biby, e super oK la job, dar parca as sta si eu in pat aks ca mie un somn de dorm pe mine!!
eu de cand iau elevit nu mai iau acid folic, pt ca il contine.
voi nu aveti asa un gust metalic ???

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

11+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

RGE daca esti in perioada in care ar fi trebuit sa-ti vina ciclul cred ca din cauza asta te dor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Victo off saracuta de tine! La mine era putin (sau este!) altfel decat la tine... adica eu mancam intr-una cand aveam stari din astea de greata tocmai ca sa nu le mai simt. Si eu n-am vomat decat intr-o singura zi, miercurea trecuta, cand nu m-am putut ridica din pat si vomam din 30 in 30 de minute. Mi-a fost f.f.f.rau! De atunci n-am mai vomat deloc desi am stari de greata si ameteli zilnic. Dar de cand am luat B6 n-am mai avut starile astea de rau decat f.f.putin.
Sper sa-ti faca bine! Iti tin pumnii!

O graviduta in al-!!!

Biby
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CATARO..la asta m-am gandit si eu...
fetelor vroiam sa va intreb daca a luat cineva SUMAMED sau trebuie sa ia ...

ROXANA 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ce bine am papat!
RGE si pe mine a inceput sa ma doara burtica,cam ca la inceput.Si cosurile au inceput sa treaca,parca nu mai sunt chiar asa urate.Greturi nu mai am de vreo 3 saptamani.Doamne ajuta sa fie bine.

Fetelor,va rog frumos sa ma scuturati sa-mi revin,ca-mi trece prin cap ceva urat.Eu am ramas socata de ceea ce au patit Alex.Papadopol so Ioana Ghinghina,si mi-e frica ca data viitoare cand ma duc la ecograf,cine stie ce vede...Da-ti ca merit

poze
vine bebe

Ramonel11+

Mergi la inceput

Roxy eu zic sa stai linistita ca e normal sa simti acel discomfort sau durere... E din cauza ca se mareste uterul. Eu de vreo 2 saptamani am jena asta aproape mereu. E ceva normal!

BB daaaa eu am un gust metalic de ma enerveaza la culme. Si imi ploua in gura asa... Ca ii mai spun sotului si rade de mine: "cum D-zeu sa iti ploua in gura fara sa poftesti dupa ceva?". Pur si simplu imi ploua in gura dar nu poftesc la nimic. Si asta cred ca este din cauza gustului metalic!

O graviduta in al-!!!

Biby
6+

Mergi la inceput

Ramo pup fata si nu te mai gandi aiurea!!! Ca te bat!!!! Fii optimista ai auzit???

Da' ce au patit cei doi asa grav???

O graviduta in al-!!!

Biby
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Au fost la ecograf sa vada sexul copilului si s-a descoperit ca avea o malformatie la mana,nu se stie din ce cauza,si au hotarat sa faca intrerupere.Doamne fereste!

poze
vine bebe

Ramonel11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Ramo, cred ca toate ne gandim la lucrul asta si ne ia cu fiori. Cred ca musai sa faca toata lumea un 3D, ca sa vedem ca bebeii nostri sunt cei mai sanatosi si cei mai frumosi, nu?

Cata 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BEI NENE IAR ATI LUAT-O PE ARATURA..nu-mi ajunge ca am eu destui pitici pe creier???...in loc sa vb despre lucruri frumoase ca sa ne ridicam moralul si sa treaca timpul..voi va ganditi la prostii?...pei aia s-o fi drogat, o fi bagat medicamente, alcool in ea sau o fi fumat ...cine stie..adevarul este la mijloc..haideti va rog EU AM NEVOIE DE VOI SA FITI VESLE SI FERICITE SA VB DESPRE LUCRURI FRUMOASE..CUM AR FI salopeta lui BB care m-a dat gata.

ROXANA 13+

Mergi la inceput