Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 2
RGE spune:
BB YASMI..m-am lamurit...in legatura cu salopeta..nu-mi ramane decat sa caut... in continuare
eu de ingrasat...am luat 3 kg , sincer nu se vede decat la burtica..doctora mea mi-a pus ca este bine pana acum...nu ma mai incap nici o pereche de pantaloni dinainte ..mi-am luat colanti toate culorile si pantaloni de in ..si visez la o salopeta..am inceput sa am intepaturi si dureri in partie la burtica ..incepe sa creasca..daca stranut sau ma intind noaptea in somn vai de capul meu
BUN VENIT NOILOR GRAVIDUTE!! SARCINA USOARA SI BEBEI SANATOSI!!
ROXANA 13+
Victo spune:
acidul folic parca tot din categ b-urilor e, nu?
bibi si functioneaza B6 asta??????????
11+
cataro spune:
biby, la mine nu prea se vede. Doar cand ma uit eu in oglinda vad un pic balonata partea de jos.
Cata 10+
cataro spune:
RGE si pe mine m-a tot intepat burtica vreo trei zile la rand, isi face loc bebeul.
Victo, da, si acidul folic tot din B-uri face parte, dar la mine nu atenueaza greturile, desi iau doua pastile pe zi
Cata 10+
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by Victo
acidul folic parca tot din categ b-urilor e, nu?
bibi si functioneaza B6 asta??????????
11+
Acidul folic e vitamina B9!
Iubita.. la mine a functionat!!! PE BUNE!!! Intreaba si la farmacie sa vezi.. Eu nu mai rezistam, imi era rau non-stop si m-am dus la farmacie sa intreb de ceva pt starile astea. Fara sa stea pe ganduri farmacista mi-a dat Vitamina B6. Sper sa iti fie si tie de folos ca stiu cat e de rau!
Cata poate la mine se vede mai bine pt ca sunt grasuta si oricum aveam burta... Dar e formata de sus asa. Se vede f.bine! Desi am doar 6 saptamani.. chiar nu-mi explic! Zici ca am 4 luni pe putin!
O graviduta in al-!!!
Biby
6+
bb_yasmi spune:
eu am inceput sa ma gandesc si eu sa imi iau concediu medical sau sa imi scurtez programul, dar mie asa de rusine, am un sef super, un job super, toata ziua stau lejer la birou se poarta frumos cu mine ca nu pot sa le fac asta......
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
11+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
poza eco bb 8 +
cataro spune:
biby, si eu aveam asa, un inceput de burtica, desi in rest sunt slaba, dar culmea, dupa cantarul meu parca am slabit un kg, desi bag in mine pe putin 4 kg de fructe si legume pe zi. fiecare organism cu simptomele lui. parca ma vad in luna a patra crescand vertiginos.
cata 10+
RGE spune:
fetelor pe voi va mai dor ovarele??
eu iar am inceput sa le simt si ma cam dor..bine cred ca sunt si in perioada aia in care ar fi trebuit sa-mi vina a doua sau a treia oara.nu stiu daca are legatura....au inceput sa mi se intareasca unghiile..insfarsit un lucru bun....cosurile parca nu mai sunt la fel....sanii se maresc si sunt mai maronii
ROXANA 13+
bibyrox spune:
BB pai daca te simti bine si e totul ok... poti lucra in continuare! Mai ales ca iti si place!
Mie mi-a zis seful chiar astazi sa gasesc pe cineva sa-mi tina locul ca poate o sa mai am stari din astea de rau si e mai bine asa!! Sunt super bucuroasa!!!! E bine ca s-a gandit el inaintea mea si m-a scutit sa stau sa-i dau explicatii!
O graviduta in al-!!!
Biby
6+
Victo spune:
o sa ma duc si eu sa cumpar ca nu mai pot...
mi-e f greata...am vomat deja de 4 ori ..nu mai vreau si nu mai pot!!!!!!!!!1
oricum tre sa imi cumpar si acid folic.
ha ha..bibi: cica vit. se ia de 3 ori pe zi, inainte de masa..draga, dar tu mananci de 3 ori pe zi?????????ca eu mananc asa...1 data si jumatate...daca pot zice asa la un bol cu lapte si cereale....
11+