Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 22
alfa_anca spune:
Pussi, stai linistita cu epilatul, si eu m-am epilat de 2 ori pana acuma. Si la fel stiu si eu ca si Ramo, ca te poti epila pana la nastere.
Anca 11+
darleena spune:
Fetele eu plec acasa.
Dar intai ma duc sa-mi iau un ecler cu vanilie si frisca (stiu ca nu prea e voie dar nu-mi mai iese din cap de sambata noapte eclerul asta cu frisca muuuulta)
Abia astept
11+
Pana vine bubu
poze bubu mic
oanab125 spune:
am mai stat in pat, dar nu pot mereu
cum ma vad ca e bine, ma dau viteaza
quote:
Originally posted by oana_r
mai ai scurgeri?
stai in pat,daca nu,te spun
11+ si matei
bebe2
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
Ali_bia spune:
Gata am reusit si eu ,
ma duc acasa ,dar ne auzim maine dimineata
toate burticoasele
Alina 8+
vine bebe2
Ali_bia spune:
Vroiam sa deschid eu capitol nou maine dar vad ca nu se poate, pt ca voi o sa-l terminati pe asta.. si pana maine dim....mai este...
nu-i nimic o sa deschid data viitoare
Alina 8+
vine bebe2
Sheritra spune:
Mi-a iesit si mie tikarul, ce ma bucur!
Darleena, ta'su e intr-adevar doctorul, pt ca la FIV-ul nostru sotul n-a stat in aceeasi incapere cu mine cand a fost conceput bebelusul !
Pussi, mie mi-e frica sa ma epilez pt ca in conditii normale dadeam ca un cal naravas din picioare, ma tinea o persoana si cosmeticiana se lua la tranta cu mine, asa ca in cazul meu mie ca ii fac rau.
Folosesc crema epilatoare. Cand n-o sa mai ajung, il pun pe al meu sa a cosmetizeze, ca d'aia e tata!
Ati inceput sa va ganditi la decorarea peretilor din camera bbului?
Shery 11+
my precious
pufulet74 spune:
Noi avem doua camere, una este dormitorul nostru si un living-ul, asa ca inca ne gindim unde facem un coltisor pentru draga noastra draga.. plus ca apartamentul este si foarte mic si la inceput nu am vrea sa facem schimbari majore ...
Desi asa mi-ar place sa putem avea o camera numai pt bebe ... :(
------------------------
Flory 9+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
alfa_anca spune:
quote:
Originally posted by nrl
e rau sa bei sucuri garbogazoase? eu nu ma pot abtine de la sprite
7+
Nu stiu cat e de rau, si eu mai scap cateodata la o inghititura de suc de-asta nepermis.
In schimb vreau sa iti dau un sfat, incearca sa pui cat mai repede cele 10 mesaje primele care iti sunt moderate, ca la ritmul la care se scrie pe acest topic pana iti apar mesajele deja fetele sunt cu 3 pagini inainte si nu mai vedem mesajele tale.
Asta e valabil pentru toate fetele care sunt la inceput.
nu stiu azi dc mai intru ca trebuie sa imi fac bagajul ca maine plec din tzara si nici maine nu cred ca am timp sa ne vedem, dar recuperez eu zilele viitoare.
Va pup si sa uzim numai de bine.
Anca 11+
adinag spune:
quote:
Originally posted by darleena
Fetelor stie careva ce ceaiuri sunt bune in sarcina, sau care nu au contraindicatie? Eu sunt innebunita dupa ceaiuri dar am inteles ca negru nu pot sa beau, verde nu, am inteles ca nici menta......
orice sugestie e buna
Oana pune inainte de link [ url= " si apoi linkul dupa care inchizi paranteza si la sfarsit pui [/url]
Ali_bia linkul il pui la semnatura
11+
Pana vine bubu
poze bubu mic
eu am citit ca ceaiul verde e bun in sarcinca. aici sunt si la farmacie ceaiuri speciale pentru femei insarcinate. ma uit sa vad ce amestec este...
Adina 4+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
edit: hai ca m-am uitat: amestec de cretisoara, frunze de zmeura, melisa, urzica, pojarnita, coada soricelului si barba ursului. se amesteca in parti egale si se bea u 3 cani pe zi. sa nu se faca mai mult odata, devine amar cu timpul. daca se bea cu lamaie, ajuta mai bine in prevenirea lipsei de fier (fierul este mai usor preluat de corp cu vitamina C).
in ultimele 4-5 saptamani inainte de nastere e bine de baut numai ceai de zmeura, sau mai mult ceai de zmeura, pentru ca inmoaie colul si il pregateste astfel pentru nastere.
sper sa va fie de ajutor!
calatoare spune:
Darleena, m-ai omorat cu eclerul tau. Tre sa mananc si eu in seara asta ca mi-ai facut o pofta.....Deja mi-am sunat sotul sa-l anunt ca azi e musai sa mananc ecler cu vanilie si frisca. Mmmm, delicios!
Oana_r te pomeni ca o sa facem fete! Tu o sa ai vreun ajutor dupa ce o sa nasti?
nicole imi pare tare rau! Fii tare si mai incearca.
Unde ati zis ca poate fi gasit Iosup? As vrea sa-mi fac din timp programare la el pentru sfarsitul lunii mai si nu mai stiu unde-l pot gasi.
A, era sa uit! Azi dimineata am fost tare fericita daca pot spune asta, in sfarsit am vomat. Si vad ca pana acum m-am simtit tare bine.
9+