30 ani
Raspunsuri - Pagina 3
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by Guestus
felicitari...te-ai urcat deja pe munte...acum incepi sa-l cobori.
adik vrei sa spui ca o femeie este tanara pana la 30 de ani? dar un barbat cam pe la ce varsta consideri tu ca incepe sa coboare muntele?
eu anul acsta fac 40 de ani.. deci sunt total babatie.. nesemnificativa... si iar babatie. hein?
s-auzim numai de bine! si

ochi_verzi spune:
LA MULTI ANI!
Eu am 31, si ma simt mereu tanara.![]()
Chiar daca ai schimbat prefixul, tot tu esti. Cum erai sambata, sunt sigura, ca asa esti si azi. Esti obosita, ca te-ai distrat prea mult de ziua ta, nu din cauza varstei.

http://community.webshots.com/user/tincadiana
tatiantudor spune:
Intre 20-30 ani m-am simtit ca o pustoaica.
Dupa 30 de ani ma simt ca o femeie adevarata.
Cred ca dupa 40 de ani o sa incep sa ma simt obosita.
Dupa 50 de ani o sa ma simt baba.
Dupa 60 de ani o sa ma rog sa mai vina cate un copil sa ma vada.
Da ce mai conteaza?
Important e sa ne tina Dzeu sanatosi sa trecem prin cat mai multe praguri ale fiecarei varste.
La multi ani cu sanatate!
Cu drag
Liana
http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru
florentza spune:
quote:
Originally posted by Guestus
felicitari...te-ai urcat deja pe munte...acum incepi sa-l cobori.
Are dreptate colegu'.Am auzit si eu ca de la 30 ani incepe declinul.Eu am 32 de ani, dar sincer iti spun ca am ramas blocata la varsta de 30 ani...nici nu stiu cand au trecut ceilalti ani, nu realizez...daca m-ai intreba ce varsta am , tot imi vine sa zic 30 ani.
Se zice ca o femeie la 30 ani stie ce vrea de la viata, e coapta...a avut timp sa se realizeze profesional si familial...sa-si termine liceul, sa aibe un servici,o familie...poate si un copil.
Felicitari ! La multi ani, sanatosi si frumosi !Sa fi iubita.

- pt tine.Florentza
si Alexandru
1 an si 10 luni" Femeia se realizeaza prin casnicie si devine fericita prin maternitate"
valicalin spune:
la multi ani si multa sanatate!eu implinesc 30 pe 29 luna asta,deci e binevenit acest subiect.si apropo sa va spun un banc legat de varsta:vine sotul la sotie si-i ii aduce o sticla cu lapte cadou(ea implinise 40 de ani).ea il intreaba ce reprezinta acest cadou,iar el ii raspunde :-pai,vezi draga mea!la 20 ti-am adus o floare ,ca erai imparfumata ca ea,la 30 ti-am adus o paine ca erai proaspata ca ea,iar la 40 ti-am adus o sticla cu lapte ca esti ca o vaca.sotia ce i-a raspuns:vezi tu dragul meu:la 20 mi-ai adus tu o floare,dar n-ai rupt tu prima petala,la30 mi-ai adus tu o paine ,dar tu ai mancat coaja,iar altii miezul,iar acum la 40 oi fi eu o vaca,dar cand pleci de acasa vin taurii si ma intreaba:e acasa boul?
DARAEL spune:
quote:
Originally posted by ardeiash
dar un barbat cam pe la ce varsta consideri tu ca incepe sa coboare muntele?
Cu permisiunea poporului, am sa iti raspund eu: cam pe la 150 de ani eu am sa incep sa “cobor muntele”, dar numai asa, sa vad ce este in vale, de curiozitate adica
, apoi voi zbura pe o raza de Soare inapoi.....DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura
loriangi spune:
Are dreptate colegu'.Am auzit si eu ca de la 30 ani incepe declinul.Eu am 32 de ani, dar sincer iti spun ca am ramas blocata la varsta de 30 ani...nici nu stiu cand au trecut ceilalti ani, nu realizez...daca m-ai intreba ce varsta am , tot imi vine sa zic 30 ani.
Eu zic ca incepand de anul acesta voi face numai "30 de ani "in fiecare an![]()
![]()
Doar cand vezi ca iti cresc mari copii realizezi ca incepi sa imbatranesti.....
Multumesc pentru urari ,sunteti foarte dragute,chiar ma bucur ca am pe cineva alaturi,"prietene online"
Mami & Iarinutzu 
anda141 spune:
Eu implinesc anul asta 30 de ani, dar ma simt mult mai implinita ca la 20 , in concluzie ma simt mult mai bine, mai puternica,mai sexi, mai stapana pe mine si lista poate continua...
Sa il ajutam pe Alexandru
luly spune:
Eu cand am implinit 30 de ani am facut o usoara depresie. Anul asta fac 35 si ma simt mai bine ca atunci mai ales ca intre timp am facut si 2 printese.
Luly