30 ani

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loriangi spune:

sincer,eu as prefera sa mai am 20 ani dar cu mintea de acum;ce n-as face........

Mami & Iarinutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Originally posted by ymcar

Aiurea! Dintr-un anumit punct de vedere ce-i mai bun abia incepe!

My life smells acceptable
[/quote]
Ai dreptate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienuca spune:

La multi ani si multa multa sanatate!!
Un prag emotional exista, fie ca il acceptam sau nu. Ne convine sau nu, schimbul prefixului ne spune, ca am intrat intr-o alta etapa a vietii. Asta nu ne opreste sa ne simtim tineri. Eu am 32 peste cateva luni, si cei care nu ma cunosc se socheaza cand le spun. Daca mai sunt imbracata si sport, ma iau la misto.
Conteaza cum te simti, chiar daca buletinul spune altceva. O femeie la 30 ani este o femeie adevarata, care stie ce vrea si cum sa obtina ce vrea. Un barbat este la momentul in care poate spune: abia acum pot sa ma insor (cu o tanara de 24-25). Daca nu ai copii, pune mana si fa. Iti vor umple viata si iti vor da o alta perspectiva asupra ei. Doar daca vrei, bineinteles.
Parerea mea este sa te simti ... ca pana acum. Fii normala. Ca si pana acum.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentza spune:

Se spune ca o femeie are varsta pe care :

• o merita (cat de bine s-a ingrijit)
  • o arata
  • o simte

...cea din C.I. conteaza mai putin...

Florentza si Alexandru 1 an si 10 luni

" Femeia se realizeaza prin casnicie si devine fericita prin maternitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

La Multi Ani!.Ce sa zic,eu am 33 si ma simt inca foarte tinara,defapt nimeni nu imi da 33 asa ca sint super incintata,mai bine mai putin decit mai mult.Important este cum te simti si asta se reflecta in afara,parerea mea.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Initial creeata de loriangi

buna fetelor!
ieri am implinit 30 ani ,am depasit pragul critic,cum spun unii....
ce-i drept ma simt putin obosita fizic,dar asta cred ca si de la stresul acumulat in timp si nu de la varsta.
voi ce zice-ti ce trebuie facut de acum inainte pentru noi,pentru fizicul nostru ,pentru psihic sau ce trebuie sa simtim in momentele acestea??

Mami & Iarinutzu

Uite aici,ceva important

APA:
De ce e nevoie sa bem
cel putin doi litri pe zi?

Elixirul tineretii se afla in pahar

Fiindca nu va e sete, peste zi uitati sa beti apa. Va amintiti abia cand va simtiti gura uscata. Nu bagati faptul in seama, desi el este un adevarat S.O.S. pentru seceta produsa in organism. Chiar daca beti un pahar - cel mai adesea e prea tarziu: trupul dvs. a suferit ore in sir de sete, folosind rezerva strategica de lichid. Un pericol: „uscarea” organismului poate avea urmari neplacute.
Pentru a functiona normal, corpul nostru are nevoie de doi litri de apa pe zi, iar ca sa-i asiguram tineretea, de trei litri. Daca nu-si primeste portia cuvenita, incep neplacerile: hipertensiune, tulburari de tranzit intestinal, astm, alergie, dureri in picioare, retinere de lichid si de limfa, valori sporite de colesterol si, mai ales, oboseala.
De ce are nevoie organismul de atata lichid? Pentru ca el e compus in procent de 75% din apa. In creier, continutul de apa se ridica la 85%. Pe scurt, apa e cea mai importanta componenta a organismului viu. Iar daca nu o primeste, devine bolnav.
Fara suficient lichid, rinichii nu pot elimina toxinele din corp, pielea ni se usuca si imbatraneste inainte de vreme, ne umplem de riduri, celulita isi face aparitia, sangele devine prea gros. Urmarea: pericolul instalarii bolilor cardiovasculare. Chiar si urmarile unei banale infectii pot avea urmari grave, in lipsa ingerarii unei cantitati corespunzatoare de lichid.
Medicii sunt tot mai des de parere ca majoritatea bolilor se bazeaza pe o alimentatie gresita, cu exces de grasimi si de dulciuri, si pe cantitatea insuficienta de apa pe care o bem. Toate functiile corpului devin operative numai cu apa. In plus, apa nu indeplineste doar functia de curatire a organismului si de eliminare a impuritatilor, ci participa si la procesul atat de complex al metabolismului.
Chiar daca gura dvs. mai produce saliva, asta nu e un semn ca aveti suficienta apa in organism. Deci: nu uitati sa beti 2-3 litri de apa pe zi. Dar nu orice lichid e si sanatos. Lasati deoparte cafeaua in exces, alcoolul, bauturile acidulate sau dulci. Se recomanda apa de robinet (daca nu e infestata), apa plata sau de izvor, apa minerala de masa, ceaiurile de plante si fructe. In scurta vreme, veti descoperi ca sunteti mult mai dinamici, ca va treziti mai usor dimineata, ca umflaturile de sub ochi dispar, ca gleznele vi se subtiaza, la fel ca si talia, ca pielea se intinde si isi recapata prospetimea. Nu cautati elixirul tineretii in departari. El se afla alaturi, intr-un pahar: apa!

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renah spune:

Da, mult adevar in ceea ce ai scris..oricum 2 litri se considera media mai precis este nevoie de 30 ml/kg deci daca esti o persoana miniona ai nevoie de mai putin aprox. 1,5 l ...3 litri e mult prea multa apa si pot aparea alte neplaceri, oricum, Traiasca apa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Eu doar la anu fac 30, astazi implinesc 29 de ani.
Va pup

Liana&Luana(17.09.02)

Bucuria vine din lucruri marunte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loriangi spune:

La multi ani ! si tie lulu_boches
si bine ai venit in "clubul 30"(suna bine ,nu?)

"APA:
De ce e nevoie sa bem
cel putin doi litri pe zi?"

ce bine ziceti ,numai ca nu ajung sa beau nici 2 pahare pe zi ,poate doar vara.....rusine mie.......promit sa ma straduiesc sa beau macar 1.5 litri pe zi (am 1.58 inaltime)

Mami & Iarinutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Si eu am implinit de curand 30 de ani. Nu am resimtit varsta asta ca pe un prag...Ma simt excelent la 30 de ani!

Mergi la inceput