Examen carnet de conducere?

Examen carnet de conducere? | Autor: Alynutza

Link direct la acest mesaj

Cat de curand va trebui sa dau si eu examenul pentru carnetul de conducere si as avea cateva intrebari, mai ales daca este cineva care l-a dat recent.
- examenul se da in aceeasi zi si teoretic si practic?
- daca pici practicul, se da din nou si teoria? sau reiei doar practicul?
- examenul se organizeaza si in zilele de sambata sau doar in cursul saptamanii? (asta m-ar interesa foarte tare, pentru ca am inteles ca dureaza si probabil va trebui sa-mi iau o zi libera, daca nu se poate da decat in timpul saptamanii).

Multumesc.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Daca nu s-a schimbat nimic de cand am dat eu, examenele se dau in aceeasi zi daca ai luat scrisul si daca pici la traseu, mai dai odata scrisul. Daca nu esti stapana pe tine la traseu, sau din alte motive, poti sa amani traseul pe o perioada de nu stiu cat timp, cred ca 15 zile. Uite ca nu stiu daca in weekend programeaza.

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Iti spun cum e la Ilioara unde am dat eu acum o luna. Si teoretic si practic se dau in aceeasi zi. Daca din diverse motive nu poti da traseul in aceeasi zi (se presupune ca ai facut min 22pct.) esti reprogramat din oficiu aproximativ dupa 3 sapt (acelasi lucru valabil si daca ai picat sala)la ora 10 in curtea "scolii" unde ti se va spune din ce comisie faci parte si unde dai traseu. Daca ai picat la traseu obligatoriu te intorci la sala (eu am patit-o si miercuri dau iar sala) Nu se organizeaza examen in zilele de sambata si duminica. Si dureaza intra-adevar ceva timp, daca ai trecut de sala, mergi la locul stabilit pentru traseu, astepti sosirea comisiei, daca ai sansa sa te ia printre primii termini mai devreme (eu am fost a 2 a la traseu si la ora 11.45 eram "gata")
Multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Multumesc pentru raspunsuri.
Mirela multumesc de lamurire, nasol ca nu se da examen si sambata, asta e, deci cu putin noroc o sa-mi sacrific doar o zi de concediu. Multa bafta la urmatorul examen, sa te vezi cu carnetul in mana.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput