Stelute de ianuarie februarie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Marina fetita ta e o dulceata!! E frumoasa foc!

Irina si Erik Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Multumim fetelor ca ne-ati vazut pozele si ne-ati complimentat!

Am vazut si noi pozele cu bb Emma si bb Lucas - frumusei foc!

Nadia - felicitari pentru botez si multa sanatate si fericire micutei crestine Lidia! Asteptam poze!

Adela - fa ceva sa vedem si noi pozele!

Delfinuta- nu este obigatorie rochia alba pt. mireasa la biserica. Noi am avut pentru botez un meniu clasic: aperitiv, peste cu cartofi natur, mix grill cu cartofi taranesti si salata, tort, fursecuri, fructe, suc,apa minerala/plata, bautura (tarie-whisky, martini si garrone -cine ce a vrut, bere cu/fara alcool, vin ab/rosu).

poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput

Raluca am inteles, merci pt sfaturi..Ce gigea e Vladuuut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Ne-a vazut doamnaaa doctooor. Am pus un kg intr-o luna si am crescut 4 cm. Chiar daca eu am impresia ca nu mananca, fetita creste frumos si sanatos, e mai desteapta decat ma-sa.
DAAAAR....am mai gasit ceva. Fetita are limba de sherpishor si s-ar putea ca la 6 luni sa fie nevoie sa ii faca o mica incizie sa-i taie fraul limbii. ce distractieeeeee!!!

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Mama DAnutzo ce batalie aqcolo cu Lucas si taica popa.Nu voia si nu voia sa intre la apa.

Marina ce printesica ai

Sa ma laud si eu ca azi am luat scaun de masa.Cam devreme dar am gasit un Cam campione la reducere (375) si nu am mai stat pe ganduri.
Plus ca am trecut de azi si la supa, bine o incercare nereusita ca nu prea a curs prin tetina.Maine ii dau cu dispozitivul ala de la avent cu gaurele.

a, si HEEEELLLPPPPPP!!!!!!!!!!
Ne-am hotarat sa facem botezul pe 1 iunie, sau oricum in perioada aia. Si se pare ca vom avea cam 100 invitati. Vreau si eu o aproximare de costuri si cam ce e de facut. Macar de unde sa incep. PLSSSS

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Si noi incepem diversificarea la 4 luni, dar cu supa, nu cu suc de fructe fiindca Eva inca mai are colici din cand in cand, trage partzuri si ragaie.

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by anis

Fetele...

Cine stie un fotograf bun si ok la pret?/vreau pt 28 la botez poze si fimat si a doua zi la baita cu filmat si poze...

Hai da-ti-mi ceva..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

anis, trimit pm cu fotograful nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by delfinuta

Dana bb Lucas e o nebunie!

Noi vom face botezul tocmai la inceputul lui iunie, pt ca vrem sa facem si cununia religioasa in acceasi zi. Intrebare: e obligatorie rochia alba de mireasa in biserica?
Si alta intrebare de baraj: Ce meniu ati avut/ aveti la botez??

Va pupam,
Irina si Erik Stefan

ei, nu e obligatorie rochia alba - Mihaela Radulescu cu Banica a avut-o verde. deci se poate.

noi meniul pt botez - aperitiv(trandafir de somon, rosie cu vinete, niste sunca nu mai stiu de care, telemea, masline), peste cu bouchetiera de legume, mix grill cu cartofi condimentati (un fel de wedges de la mc donald's), tort..si ce mai e pe masa - fructe, alune, salatini. bauturi martini/whisky, vin alb, fanta cola, apa....si cine ce mai vrea sa comande.

Mergi la inceput

Fetelor multam pt meniuri...deci ne axam pe clasic si noi! Ir cu rochia chiar mi-am luat de-o grija..

BB plange non-stop, nu stiu ce are si nici ce sa-i mai fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Sraluca- incepi cu alegerea restaurantului(stabilirea meniului), bisericii, trimiterea invitatilor,dj sau formatie, fotograf - daca vreti, decorare sala -la fel daca vreti. Pe noi meniul ne-a costat cca 100lei/pers.
Succes la organizare!

poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput