Stelute de ianuarie februarie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 29
marinar spune:
mihacarm asa am auzit si eu dar nu stiu explicatia. acum Dumnezeu cu mila...
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Daconst spune:
Mihacarm,asa se zice cu dintisorii care apar mai repede,dar eu nu stiu daca o fi adevarat.
Ma apuc sa mai studiez problema,ca eu credeam ca mai avem mult si bine pina apar dintii,dar uite ce trece vremea.Deja diversificare si parca mai ieri eram toate 
Bai,io am o problema care ma enerveaza si anume o scurgere mai ciudata.E ca un fel de lohii incolore.Mai are cineva?Ma refer la cele care inca nu au ciclu.Oare sa merg la doctor????
O am de cite ori merg la toaleta doar.
Am zis sa intreb mai iantai pe forum,poate e normal si eu nu stiu.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
loremunteanu spune:
Neata fetelor!
Ca tot e sezonul depresiilor, ma inscriu si eu... Ieri am avut o zi mai putin buna. Copilul a fost marait toata ziua, e frig in casa, ca nu mai avem caldura si unde mai pui ca proprietarul ne-a marit chiria... De ce? Cica pt ca eu iau indemnizatie, care e mai mare decat salariul pe care il aveam... Normal sa ma apuce crizele... Nu-mi permit sa-i cumpar nici macar o salopetica de 300mii copilului... Speram ca-l duc la mare... Pe naiba... M-am saturat de tara asta...
Acum mi-a mai trecut... Asta este, mergem inainte... Ma rog sa fim sanatosi toti trei sa n-avem nevoie de altele... Bine ca nu ma tin mult starile proaste, ca altfel as fi luat-o pe coclauri de multa vreme...
Eu nu inteleg voi de ce va suparati asa de tare de la niste nimicuri... Cred ca fiecare dintre noi a avut si probabil ca o sa mai aiba senzatia ca nu-i bagat in seama. Si eu am patit-o si cu toate astea, nu m-am suparat pe nici una dintre voi, v-am citit si va voi citi in continuare; TIN LA VOI. De cand cu bebicii acasa cred ca multe dintre noi citim printre randuri si nu intotdeauna avem chef/timp sau mai stiu eu... sa raspundem la toate mesajele.
Aelita, vino inapoi, draguta!
Anis, hai nu mai fii suparata!
Catalina, sper ca tie ti-a trecut.
Nu mai stiu cine s-a mai suparat... Eu va pupic si sper sa va treaca.

Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze
loremunteanu spune:
La mai multe lunite!
Luca, bb de Yagmur
***, bb de Tonia
Maria Irina, bb de Livia72
Lara Ioana, bb de R_Marce
Audrey Maria , bb de Belle_vue
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze
marinar spune:
Dana nu stiu ce sa-ti spun. te tine de mult scurgerea asta?
lore imi pare rau pt ca treci prin situatia asta. ce lume nebuna...auzi indemnizatia e mai mare. pai si cheltuielile sunt mai mari cu un copil mic acum. offff
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Daconst spune:
Marina,parca e de citeva zile,dar doar cind merg la toaleta.Pe tampon nu e nimic.Ma gindeam ca daca nu am inca ciclu,o fi normal.Ma ingrijoreaza ca nu e gen scurgerile obisnuite,candida sau celelalte.E mai groasa si seamana cu lohii.Hmm,nu stiu ce sa zic.
Nici tu nu ai ciclu inca,nu?
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Daconst spune:
Lore,chiar ca e nebun proprietarul.Pai ce legatura are una cu alta?Ce,isi mareste apartamentul valoarea,daca tu cistigi mai mult?Sau cind v-ati mutat v-a intrebat cit cistigati?Cum e posibil asa ceva?Eu ii spuneam ca plec,ca-mi caut altceva si tot nu-i dadeam mai multi bani.Desi ma gindesc ca e greu cu bb mic.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
loremunteanu spune:
Dana si eu am avut ceva de genul, o chestie mai gelatinoasa si usoare urme rozii, odata un firicel rosu... A trecut... A propos de urmele rozii, mi-a zis dr ca daca reapar dupa 28 zile e ciclu... asta ma gandeam si eu... sper sa nu apara inca...
Da, Marina... e indemnizatia mare... Oricum, cred ca prin iunie asa trebuie sa ne cautam altceva... Macar la banii astia, sa am si conditii ceva mai omenesti...
Stii care e chestia care pe mine ma rascoleste asa... Oamenii trecuti de o anumita varsta (nu neaparat foarte in varsta, 40ani) nu concep ca nu poti sa mai cresti un copil fara un pampers... Ca pe vremea noastra nu erau pampersi, si pelinci... Ca voi la fel ati crescut... Ca nu erau asa de multe ca acum... am avut lipsuri... Si tot felul... Ca ma intorc in epoca de piatra acum... ca atunci nici macar chiloti n-aveau.... OFFFFFFFFFF Auzi... Acum aveti de toate si-ti poti creste copilul mai usor...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze
gio spune:
buna fetele,
dana, fetele, eu inclin sa cred ca nu e adevarata faza cu dintisorii iesiti mai repede. comparatie taisia-gagiul ei
, ea cu dinti de la 5 luni, el mai tarziu. a mea nu are carii, el insa da.
va rog fetele nu va mai suparati. anis, mersi pt urare, sper sa iasa bine si ce e mai important, sa fie fetele sanatoase!
marina, nu cred sa-i iasa acum tocmai un canin, probabil e ce zice Mihaela.
catalina, mai bine acasa cu bb decat la birou cu niste oameni care nu te valorizeaza...sa inteleg ca problema e tot fratele, ufff...
lore, uite asa, fara contract au tupeu si maresc pretul, mama lor de proprietari nesimtiti! poate-i faci si tu faza si gasiti unul mai convenabil sa-l lasi cu ochii-n soare
.
v-am pupat, a adormit bb in brate, ma duc s-o culc.
loremunteanu spune:
Dana, proprietarul stie cat castigam pt ca lucram in acelasi loc... aceeasi cladire... tot bugetari, tot salarii mici... El tot mizeaza pe faptul ca, comparativ cu alte chirii, asta e mica (dar mare pt noi)... Si nu prea avem ce face, unde ne duce... Asta e problema... Nu ma tine nimeni pana gasesc altceva, nici macar neamurile, asa ca ce sa mai...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze