Clipe din trairile sufletelor noastre...(18)
Raspunsuri - Pagina 13

brendamitran spune:
Uhhh......ce nostalgie ma cuprinde.....ce animat era candva subiectul acesta.Si acum,abia l-am mai gasit.....

mihharo spune:
Nu mai este nimeni pe aici? Va tot citesc de ceva vreme si imi placea asa mult topicul asta... dar vad ca de anul trecut nimic
... daca mai e cineva cu chef de vorba, eu sunt aici
, ce-i drept, la inceput de drum ca mamica singura, dar poate voi, cele cu mai multa experienta, ma veti indruma si pe mine.

adarius spune:
buna,tuturor.Am tot cautat pe forum si nu am gasit un subiect mai bun unde sa postez o intrebare la care nu am stiut sa raspund.Am o casnicie frumoasa,cu urcusuri si coborasuri,un copil frumos si minunat,toate bune,la o discutie intre noi mia pus o intrebare si pur si simplu nu mi-am gasit cuvintele sa raspund."CE INSEMN EU PT TINE?" a fost intrebarea si ma blocat,poate o sa radeti de mine ,dar nu am stiu raspunsul,voi ce ati raspunde?.Mi sa parut ok aici pt ca sunt clipe din viata de zi cu zi.

mihharo spune:
Sa stii ca uneori e semn bun atunci cand nu stii sa dai un raspuns exact.. pe moment. Adica asa ar putea sa-l interpreteze sotul tau. In fond, daca ai fi putut insira pe nerasuflate de ce-urile, ar fi parut ceva prea... cerebral. Ori de iubit, il iubesti cu inima, in primul rand, nu cu mintea, nu?
Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Gabi_K spune:
buna, fetelor!
Miha, cu ce te putem ajuta? Din cate am inteles, esti pe cale sa devii mama singura?
Adarius, buna intrebare, inainte de divort si eu mi-am pus de multe ori, ce inseamna omul de alaturi pt mine. Insa nu reuseam sa gasesc nici un raspuns, el de fapt nu a insemnat nimic bun. Numai si numai chinuri, de aceea am divortat. Sper ca totusi tu ai mai multe de spus despre omul e langa tine, ma referi aici mai ales la lucruri pozitive
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Alex2 spune:
Buna ziua!
Ce mai faceti voi? Nici nu stiam ca se mai scrie pe aici.
Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

cati 73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihharo Nu mai este nimeni pe aici? Va tot citesc de ceva vreme ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ufff...sa te indrumam catre ce?

Azi am fost in Billa dupa mai mult timp...si fiul meu a vrut in cosul -masina..si...surprize, surprize...n-a mai incaput...intre timp a facut 5 ani si 8 luni...si e inalt si "smecher", cum zice el, iar mie imi spune "neascultatoareo!".
Si...am invatat sa fim doar noi doi, dar nu spunem niciunu' ca e perfect asa, si ne dorim amandoi, in continuare, un tatic, dar cred ca ne vom descurca si fara, daca va fi cazul..si tot asa...
Viata e frumoasa!