Euroclinic

Euroclinic | Autor: greieras

Link direct la acest mesaj

A fost pana acum cineva la Euroclinic. Daca da, cum li s-au parut serviciile in general? In particular pe mine ma intereseaza dermatologia. A folosit cineva serviciile lor de la dermato. Daca da, ce doctor imi recomandati?

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Pasti 2006

Craciun 2006

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

eu am nascut la ei si am fost f incantata, vreau sa repet figura cand o fi cazul

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Cunosteti vreu medic ginecolog care sa lucreze si la Euroclinic, dar si la Municipal? Cum este sectia de neonatologie de la Euroclinic dpdv al dotarilor, dar si al medicilor?
Multumesc!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

quote:
Initial creeata de greieras

A fost pana acum cineva la Euroclinic. Daca da, cum li s-au parut serviciile in general? In particular pe mine ma intereseaza dermatologia. A folosit cineva serviciile lor de la dermato. Daca da, ce doctor imi recomandati?

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Pasti 2006

Craciun 2006

da, eu am ajuns la euroclinic, chiar la dermatologie, dupa ce inainte mai fusesem la o clinica privata si mi-au gresit si diagnosticul. poti sa mergi cu incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Eu am fost recent la Euroclinic si am vazut chiar maternitatea, rezervele, unde sunt tinuti bebelusii. Am fost impresionata si cred ca merita sa nasti acolo. E foarte curat, frumos, luminos, totul zugravit in culori pastel, copiii sunt tinuti intr-o camera separata si supravegheati de o asistenta care sta cu ei in permanenta.
Mi-a placut, daca ar fi sa mai nasc o data, mi-ar placea sa nasc la ei.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Am buba!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Da, Greieras, am fost chiar la Dermatologie.

Baietelul meu avea o eczema atopica si am fost indrumata printr-un PM la un dr. sincer nici nu mai stiu cum il cheama.Parca prenumele era Daniel.Nu zic: citit omu' a inceput sa ne insire o multime de variante care ar putea fi cauze ale acestei eczeme si in final ne-a pus sa facem un pogon de analize.O caciula de bani.Sa nu intelegeti gresit: le faceam, dar cind a inceput cu "card de sanatate, avantajos la Euroclinic", am zis:hait, miroase a reclama. Si cind a terminat cu baietelul meu, s-a intors senin spre sotul meu si l-a luat si pe el in primire(desi nu facusem programare decit pentru copil). Si sotul meu are o dermatita atopica si i-a facut fisa si lui pentru analize.
Rezultatul: 2 consultatii= 2 note de plata, nu tocmai micute.

Ne-am scirbit si am plecat fara sa facem analizele alea multe...Ducindu-l in alta parte, azi baietelul meu nu mai are nici urma de eczema.

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Sincer nu stiu de dermatologie nimic dar stiu ca o prietena a nascut acolo. Toate bune si frumoase, conditii ca in strainatate si preturi pe masura. Dar baietelul a luat nu stiu ce stafilococ de acolo si a urmat tratament si mamica la fel a tras cu niste "ciupercute" dupa spitalizare. Ciudat fapt, nu? Si acum stiu tot de la ea ca a cotizat si 1200 ron intr-o luna pe diverse contoale la pediatrie. Eu dau numai 30 ron spaga la dr. si asistenta. Bine nici asa, dar nici asa. Adica s-ar putea sa cauti mai bine in spitalele private pana sa ajungi acolo.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasiu spune:

Am nascut si eu la euroclinic pe 8 aprilie 2007 si pot spune ca regret aceasta alegere. Fetita mea si cu mine am luat de acolo un stafilococ rezistent la majoritatea antibioticelor. Nici acum la o luna de la nastere nu am scapat de aceasta pacoste.
As dori sa intru in contact si cu alte mamici care au avut aceeasi problema dupa nasterea la Euroclinic pentru ca vreau sa port plangere la directia spitalului. Ma puteti pune in legatura cu mamica acestui baietel care a luat si el un stafilococ de acolo?
Multumesc mult,
Andreea

quote:
Originally posted by Guguluff

Sincer nu stiu de dermatologie nimic dar stiu ca o prietena a nascut acolo. Toate bune si frumoase, conditii ca in strainatate si preturi pe masura. Dar baietelul a luat nu stiu ce stafilococ de acolo si a urmat tratament si mamica la fel a tras cu niste "ciupercute" dupa spitalizare. Ciudat fapt, nu? Si acum stiu tot de la ea ca a cotizat si 1200 ron intr-o luna pe diverse contoale la pediatrie. Eu dau numai 30 ron spaga la dr. si asistenta. Bine nici asa, dar nici asa. Adica s-ar putea sa cauti mai bine in spitalele private pana sa ajungi acolo.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Anastasiu, cu ce doctor ai nascut la Euroclinic?

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada taba spune:

Eu am nascut la Euroclinic pe 21 decembrie 2006 si a fost totul ok.
Nu m avut nici o problema si nu regret deloc alegerea facuta.

Mergi la inceput