Doctori de care sa NU te feresti

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luiziana spune:

Buna fetelor. Sunt si eu o viitoare mamica. Sunt foarte fericita, mai ales ca am avut multe probleme inainte de a ramane insarcinata. In matie am suferit o operatie de endometrioza in urma careia am ramas fara ovarul stang. Recuperarea a fost buna, doctorii recomandandu-mi sa raman repede insarcinata. Nu stiu exact ce s-a intamplat dar dupa 6 luni de la operatie fara sa ma stresez prea mult, fara sa ma gandesc prea mult. Trebuie sa mentionez ca am un deosebit respect pentru Doctorita Branescu Doina de la Spitalul Municipal, care s-a ocupat de mine pe timpul operatiei, perioada de recuperare, iar acum ma monitorizeaza pe perioada sarcinii. Am uitat sa precizez ca sunt in sapatamana 12 de sarcina, iar data probabila a nasterii va fi 04-06 iunie 2008.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaBadea spune:

Salutare fetelor
Vreau sa adug pe lista medicilor demni de respect pe Dr. Corina Radulescu - Caritas.
A facut enorm pentru mine si pentru cei doi baietii care asteapta sa vina pe lume.E disponibila pentru orice intrebare si e un medic caruia chiar ii pasa. Multumiri inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Cristina Eu am nascut cu d-na dr. Ciurel in 2002 si am fost foarte-foarte multumita.
Este o doctorita foarte buna si un om super.
Daca vrei detalii astept intrebari concrete

Nastere usoara

Sorana si Monica (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=1188&SearchTerms=cantacuzino

Sorana si Monica (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

D-nul doctor Celus Tarpan, un medic excelent si un om de calitate, delicat, cu o mana usoara, un fin psiholog.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Dr Florin Bican,medic rezident la /Municipal,am nascut f usor cu el si face niste cusaturi ultimul racnet

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana M. spune:

quote:
Originally posted by sabinne

Buna, fetelor, sunt noua pe forum, imi poate spune cineva ceva de dr. Constantinescu de la spitalul Municipal??Nasa mea a fost tare multumita de dansul...

Multumesc , sunt mamica de 19 sapt de

Salut,
pe Raluca am nascut-o cu dr. Constantinescu, acum aproape 6 ani. Am fost foarte multumita de dansul, desi mi-a urmarit sarcina abia din luna a 6-a, mi-a recomandat dr. ecografisti buni, a avut mereu un comportament absolut civilizat (desi ferm - adica nu e genul care sa stea inutil la povesti de dame :)) ), m-a prevenit ca daca n-am avut nici o contractie pana in a 40-a saptamana s-ar putea sa ma opereze (si eram si cam grasuna) si asa a fost, chiar in ziua termenului m-a operat, operatie fara probleme ulterioare, s-a interesat firesc ca de orice alt pacient dupa operatie...In concluzie, OK. A, sa nu uit, desi a primit de fiecare data ce i-am dat (cat am avut), inclusiv la nastere (cand i-am dat o parte inainte si restul dupa, ca la mobila ), NICIODATA nu mi-a dat de inteles ca asteapta ceva....
Acum, pentru ca doctorii nu opereaza in alt spital decat cel de rezidenta si pentru ca vreau sa nasc la Medlife, imi urmareste sarcina dr. Mendez, care tocmai mi-a zis ca i-a fost profesor Constantinescu, ceea ce e un plus pt. mine, zic eu :).
Nastere usoara si-ti doresc asistente mai intelegatoare decat cele pe care le-am nimerit eu la Municipal....

Dana M. 16+ si raluca (5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Fetelor despre dr Secara Dan Ioan - Cantacuzino stie cineva ceva???
Multumesc!

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Un vot bun pentru prof. Peltecu de la Filantropia.

Inainte sa merg la el am citit si pareri pro si contra despre dansul si eram foarte indecisa dr m-a impresionat felul in care s-a purtat la prima consultatie- desi eram in 5 luni si am ramas la dansul. Acum ma felicit pentru decizia luata. Mi-a urmarit ultima parte din sarcina cum trebuie, mi-a raspuns calm la toate intrebarile si mi-a explicat ce si cum de fiecare data. Mi-a respectat dorina de a naste natural pana in ultima clipa posibila cand a trebuit sa facem cezariana- aveam 42 de saptamani, col inchis si lung, burta necoborata, nici o contractie. De fiecare data cand am vorbit cu dansul m-a tratat cu profesionalism si respect.

fianna Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Fianna, sunt de aceeasi parere cu tine. Si eu dau un vot pt. Prof. Peltecu. Un medic bun si profesionist.

Ninia
http://tt.lilypie.com/eBcQp2.png

Mergi la inceput